width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Most mi! Ha nem tudnánk hogy óriási ellentmondás és hazugság a balliberalizmus egymásnak gyökeresen ellentmondó szóösszetétele, akkor feltűnhetne hogy következetlenség állítólagosan baloldaliként a neoliberális háttérhatalmat, a bankárok érdekeit, a szervezett nemzetközi nagytőkét, usa-t pártolni. Antiszociális és nemzetellenes új ! liberális ! pártot építeni kívánó mostmi-k, szocion megélhetési politizáló álcivil holdudvarbeliek. Mindig is a birodalmakat pártolták a nemzetállamokkal szemben az efféle érdekemberek. És a nagytőkét a munkával szemben! A kis tőkét nem, főleg ha a miénk : szadesznyik mihályi péterük ki is mondta pár éve, az általa kényszervállalkozásoknak nevezett magyar kisvállalkozókat mesterségesen, szekálás és kötekedés célú ellenőrzésekkel, életszerűtlen adminisztrációs - bürokratikus kényszerekkel, "padláslesöprő", őket túladóztató törvények meghozással el kell lehetetlení

2015. január 2., péntek

Most mi! Ha nem tudnánk hogy óriási ellentmondás és hazugság a balliberalizmus egymásnak gyökeresen ellentmondó szóösszetétele, akkor feltűnhetne hogy következetlenség állítólagosan baloldaliként a neoliberális háttérhatalmat, a bankárok érdekeit, a szervezett nemzetközi nagytőkét, usa-t pártolni. Antiszociális és nemzetellenes új ! liberális ! pártot építeni kívánó mostmi-k, szocion megélhetési politizáló álcivil holdudvarbeliek. Mindig is a birodalmakat pártolták a nemzetállamokkal szemben az efféle érdekemberek. És a nagytőkét a munkával szemben! A kis tőkét nem, főleg ha a miénk : szadesznyik mihályi péterük ki is mondta pár éve, az általa kényszervállalkozásoknak nevezett magyar kisvállalkozókat mesterségesen, szekálás és kötekedés célú ellenőrzésekkel, életszerűtlen adminisztrációs - bürokratikus kényszerekkel, "padláslesöprő", őket túladóztató törvények meghozással el kell lehetetlení

Most mi! Kamu minden libsi finnyázás a CCCP pólós, lenin kabátos, és egyéb komcsi tüntetők miatt, mert bármi csőcseléket betoboroznak, oda buszoznak - csak a létszám, és a balhé meglegyen!

Ha nem tudnánk hogy óriási ellentmondás és hazugság a balliberalizmus egymásnak gyökeresen ellentmondó szóösszetétele, akkor feltűnhetne hogy következetlenség állítólagosan baloldaliként a neoliberális háttérhatalmat, a bankárok érdekeit, a szervezett nemzetközi nagytőkét, usa-t pártolni. Antiszociális és nemzetellenes új ! liberális ! pártot építeni kívánó mostmi-k, szocion megélhetési politizáló álcivil holdudvarbeliek. Mindig is a birodalmakat pártolták a nemzetállamokkal szemben az efféle érdekemberek. És a nagytőkét a munkával szemben! A kis tőkét nem, főleg ha a miénk : szadesznyik mihályi péterük ki is mondta pár éve, az általa kényszervállalkozásoknak nevezett magyar kisvállalkozókat mesterségesen, szekálás és kötekedés célú ellenőrzésekkel, életszerűtlen adminisztrációs - bürokratikus kényszerekkel, "padláslesöprő", őket túladóztató törvények meghozással el kell lehetetleníteni!

Fórumtémáik, mint "Radikális nyugdíjcsökkentést" "Unom a devizahitelesek nyivákolását" "Töröljük el a minimálbért"

Aztán ezektől a vadkapitalistáktól várjon a magyar jobb életkörülményeket, meg kevesebb korrupciót! Csak mert Orbánoznak, attól még nincs igazuk. Főleg a korrupció felemlegetése bagoly mondja verébnek, más szemében a szálkát - szoclibében meg a gerendát. :P A legsúlyosabb bűnökben is egymást fedezte eddig a cionista, bal és jobb lib bűnbanda. Azért nem volt elszámoltatás se 1989 se 2010 után, így tudtak jogszerűen lopni mert a törvényeket is ők alkották!

Cserny bíró, valami ilyesmi név tán unokatestvér?, volt aki anno nem jogerősen elítélte Bencsik Gábort egy véleménycikk miatt, holott tényekre és bevallott dolgokra épült az. Mécs imre állítólagos '56 kárvallott, nem sokkal után kiszabadult a sittről mert rávallott pár emberre. Ha ugyan nem elejétől tégla volt már, miért ne feltételezzük fajtájukról a legrosszabbat, általában be szoktak igazolódni a balsejtelmek a mindenkori ballibbel szemben. :)

Személyükben, vagy családfájukban is megegyeznek azokkal a magyarellenes bolsevik elődökkel a libsik, akik miatt rossz volt a 89 előtti rendszer. Igen, így külön ő miattuk volt a nemzet számára kártékonyabb az a politikai berendezkedés is, más szocialista országokban ahol nem zsidók ültek a hatalomban, legalább nem volt divat a nemzetellenesség!

"Három évvel az új alkotmány életbe lépése elleni tiltakozásként megszervezett, 2012. január 2-i tüntetés után, péntek este ismét nagygyűlést szerveznek civilek az Operaház elé. A megmozdulást a MostMi! Facebook-csoport kezdeményezte, és korábban jelezték már pécsi "civilek" is, hogy ők is hasonló rendeznek. A budapesti tüntetés 18 órakor kezdődik, a szervezők azt kérték: aki elmegy oda, vegyen fel színes sálat.


A budapesti tüntetés 18 órakor kezdődik, a szervezők pedig a korábbi viták (a DK előbb a rendezők kérése ellenére zászlókkal akart kivonulni, de később kijelentették, hogy ha így nem kellenek, nem is mennek, az MSZP pedig piros sál viselésére hívta fel híveit) miatt azt kérték: ne legyen egyszínű a rendezvény, aki elmegy oda, vegyen fel színes sálat.

A MostMi csoport – amely azt kéri a résztvevőktől, hogy az Oktogon felől érkezzenek a színpad felé – bejelentette a felszólalók névsorát. E szerint beszédet mond Várady Zsolt egykori IWIW- alapító, a MostMi társadalmi kezdeményezés egyik elindítója, Somody Bernadette , az Eötvös Károly Intézet igazgatója, Udvarhelyi Tessza, a Közélet Iskolája egyik alapítója. Csizi Zsolt, a Város Mindekié csoport aktivistája, Madarász Csaba részvételi demokrácia szakértő Vágó Gábor volt LMP-s képvislő, most „magyar állampolgár", Kálmán László nyelvész, illetve Takács Bori a MostMi társadalmi kezdeményezés másik elindítója."

Szabad és szolidáris országot nem a globálnyikok építenek - A Cserny-utódok izzítják a színes forradalmat

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80986

2015. január 02. 10:09 Kostás Roland - Hunhír.info

Ma új sebesség-fokozatba kapcsol az idegen titkosszolgálatok, civil támogatási alapok, és egyéb hiperdemokratikus háttérintézmények segítségével létrehozott ultraliberális utcai akciósorozat. A 19-es patkányköztársaság szellemi utódai a szabad és szolidáris Magyarország megteremtésének hamis jelszavával akarják utcára vinni azokat a magyar tömegeket, akiknek a szabadságát pont azok vették el, akiket a mostani "lázadóvezetők" szolgálnak. A Szabad és Szolidáris Magyarország megteremtése a magyar többség kívánsága. De ezt miképpen valósíthatnák meg azok, akik sárga csillagos uniós zászlók, vörös csillagos bolsevik tömeggyilkost népszerűsítő lobogók alatt követelnek szép új világot. Ezek az erők nem magyar tavaszt akarnak, hanem magyarországit. Színes forradalmat, mert mindenük a sokszínűség. Pedig annál több színre nincs szükség, mint amit a magyar nemzeti lobogó jelképez. A piros az emberbarát szívpolitikát, hogy minden becsületes és tenni akaró embernek jobb legyen, hogy védje őket az erős fehér állam, és zöld, természetközeli, és természeti értékeken, kincseken alapuló legyen az egész ország. Szivárványos zászlók, a színskáláról összehozott szalagok csak a színek anarchiáját jelképezik, éppen úgy, mint amilyenné alakítanák a tömegekre telepedni akarók a megkopott, de még többé-kevésbé piros-fehér-zöld Magyarországot.

Magyarország csak akkor lehet szabad és szolidáris, ha letisztítja magáról a ráöntött liberális szennyet, ha véget vet annak a folyamatnak, amelyben az utolsókig kitartott bolsevik mozgalmárokból lett idióta milliárdosok éneklik fapofával a fel, fel, te éhes proletárt, ha nem szakállas nőt állítanak példaképül a fiataloknak. Magyarország csak akkor lehet szabad és szolidáris, ha nem gyűlölik az egyik vallást, és istenítenek egy másikat, ahol a többség, a dolgozni, építeni akaró hazafias többség akarata a mérvadó, bármilyen is a származása. Magyarország csak akkor lehet szabad, ha nem idegenek adják a parancsokat, nem idegen érdekeket, ideológiákat és emlékezetkultúrákat kell szolgálnia, és csak akkor igazán szolidáris, ha azokat támogatja, akik tenni akarnak magukért és országukért, nem pedig csak élősködni, kiváltságokra hivatkozni. Magyarország csak akkor lehet szabad és szolidáris, ha megmarad magyarnak. Senkinek sem jár előjog származása alapján, senkinek nem jár pozitív diszkrimináció, csak a nemzethez való viszony, az építő szándék, a magyar tradíció visszaállítása lehet a mérvadó. A társadalomnak csak egy mércéje lehet: ki a békét, rendet akaró építő, és ki az anarchiát kiteljesíteni akaró romboló. Az építőnek mindent, legyen magyar, cigány, vagy zsidó, a rombolónak semmit, akár ez, akár az, akár amaz.

Hisszük és reméljük, hogy hiába az idegen mákony bódító ereje, Magyarország nem lesz Majdan, és nem támadnak fel ismét a Lenin-fiúk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk