width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Most mi "Programok, szilárd és megvalósítható elképzelések nélkül minden demonstráció pusztán csak pótcselekvés?" Van program, a fentebb említett dogmatikus doktrínák, a soha véget nem érő megszorítások, a felső tízezer diktatúrája a társadalmi többség felett! Ezt akarják, ezért tepernek és használnak ki minden alkalmat a tüntetésre, ha nincs miért akkor kitalálnak. Olyan önös érdek vezérelte brancsbéliekről van szó, akik egzisztenciálisan függenek a balliberalizmus társadalmilag beágyazott hálózatától. Nem értünk szervezkednek tehát! Nem szavaztam a Fideszre, félig meddig az is liberális sajnos és azért jobb a Jobbik. Amit a várady zsolt féle "most mi" kamucivilek, álelégedetlen zsidaj felsőközép osztálybeliek nácinak és ezzel elfogadhatatlannak tartanak. Akik hangsúlyosan nyugatos neo - liberálisok, helyi társadalmi és szociális értékekkel szemben mindig piacpártiak - bankárbarátok, és vadkapitalisták!

2015. január 2., péntek

Most mi "Programok, szilárd és megvalósítható elképzelések nélkül minden demonstráció pusztán csak pótcselekvés?" Van program, a fentebb említett dogmatikus doktrínák, a soha véget nem érő megszorítások, a felső tízezer diktatúrája a társadalmi többség felett! Ezt akarják, ezért tepernek és használnak ki minden alkalmat a tüntetésre, ha nincs miért akkor kitalálnak. Olyan önös érdek vezérelte brancsbéliekről van szó, akik egzisztenciálisan függenek a balliberalizmus társadalmilag beágyazott hálózatától. Nem értünk szervezkednek tehát! Nem szavaztam a Fideszre, félig meddig az is liberális sajnos és azért jobb a Jobbik. Amit a várady zsolt féle "most mi" kamucivilek, álelégedetlen zsidaj felsőközép osztálybeliek nácinak és ezzel elfogadhatatlannak tartanak. Akik hangsúlyosan nyugatos neo - liberálisok, helyi társadalmi és szociális értékekkel szemben mindig piacpártiak - bankárbarátok, és vadkapitalisták!

A háttérhatalom célja, ukrajnai és arab tavaszos módra destabilizálni az országot. Nem csak a kormányt, hanem a mindennapi életet akarják ellehetetleníteni, nem nyugszanak bele hogy a magyar nép nem kért a balliberálisok pártjaiból, ha kell újakat hoznak létre!

Nem szavaztam a Fideszre, félig meddig az is liberális sajnos és azért jobb a Jobbik. Amit a várady zsolt féle "most mi" kamucivilek, álelégedetlen zsidaj felsőközép osztálybeliek nácinak és ezzel elfogadhatatlannak tartanak. Akik hangsúlyosan nyugatos neo - liberálisok, helyi társadalmi és szociális értékekkel szemben mindig piacpártiak - bankárbarátok, és vadkapitalisták!

"Programok, szilárd és megvalósítható elképzelések nélkül minden demonstráció pusztán csak pótcselekvés?" Van program, a fentebb említett dogmatikus doktrínák, a soha véget nem érő megszorítások, a felső tízezer diktatúrája a társadalmi többség felett! Ezt akarják, ezért tepernek és használnak ki minden alkalmat a tüntetésre, ha nincs miért akkor kitalálnak. Olyan önös érdek vezérelte brancsbéliekről van szó, akik egzisztenciálisan függenek a balliberalizmus társadalmilag beágyazott hálózatától. Nem értünk szervezkednek tehát!

A tanárok, és más közfoglalkoztatottak elégedetlenkednek? Nagyrészt helyén hagyta a Fidesz a régi libsiket, csak aki nyugdíjba mentek ahelyett lettek mások. Vezető közhivatalnoki beosztásokban nemigen történtek személycserék, a Klebelsberg központ meg 2010 utáni új intézmény. Régi álbalos ballib kamuszakszervezetek akik tüntetnek, a tandíj ellen NEM tüntettek 2007 - 2008-ban. Pedig egyszerű az összefüggés : kevesebb diák, kevesebb tanár. A tömeges iskolabezárások 2010 előtt, a nagy körzetesítések vidéken, nemcsak a kistelepüléseken, igen.

Három kijózanító pofon a ballib tüntetöknek

http://alfahir.hu/harom_kijozanito_pofon_ballib_tuntetoknek

A tavalyi év végéhez hasonlóan, az idei év is egy kormányellenes tüntetéssel kezdődik. Pénteken valamelyik balliberális csoport fog újból az utcára vonulni, és ordítja majd bele az éjszakába: „Orbán, takarodj!'". Ha szerencséjük lesz, kivezényelnek rendőröket is, és akkor majd készülhetnek „szelfik" a békében álldogáló rendőrsorfal előtt, és majd „lájkolhatják" egymást mindenre elszánt tüntetők a „fészbúkon". Másnap reggel pedig abban a hitben ébredhetnek fel, hogy milyen sokat tettek az országért, a kormány ellen. Pedig hihetetlenül távol áll ez a feltételezés a valóságtól.

A „MostMi: Új országot építünk!" nevet viselő civil szerveződés fog demonstrálni január 2-án az Operaház előtt. Közleményükben így fogalmaztak: „szeretnénk azt a felszabadító élményt a téli ünnepek után is újra megélni, hogy nem vagyunk egyedül, hogy sokan és egyre többen vagyunk, akik ki merünk állni, fel merjük emelni a szavunkat a jelenlegi álságos rendszer ellenében, sőt, azt is tudjuk, milyen országban szeretnénk élni helyette: szabad és szolidáris országban".

Kétségtelen, alapesetben sokkal hasznosabb a társadalmi aktivitás, mint a fotelforradalmárok világhálós kommentelésben kimerülő „rendszerváltási" kísérlete, ugyanakkor mégis el kell keseríteni a ballib tüntetésekre igyekvő állampolgárokat, fiatalokat és időseket, mert annál nagyobb szolgálatot nem tudnak tenni ennek az „álságos rendszernek", mint hogy belesodródnak ebbe a civilnek mondott katyvaszba, amely jól láthatóan nem rendelkezik semmilyen konkrét politikai, társadalmi elképzeléssel, mondanivalóval, ugyanakkor tökéletesen megfelel bizonyos destabilizációs folyamatoknak.

1. pofon: Orbánt így nem lehet leváltani

Előfordulhat, hogy Orbán Viktor lemondjon a hatalmáról csak azért, mert néhány „dühös" fiatal mikrofont ragad és felszólítja erre? Valószínűleg, nem.

Orbán Viktor nem ma kezdte ezt a „szakmát". Ha valaki tökéletesen szimbolizálja az elmúlt 25 évet, akkor az a miniszterelnökünk. Nem hiába győzött egymás után kétszer is kétharmados többséggel, még úgyis, hogy ezt egyáltalán nem indokolta különösképpen semmilyen kormányzati teljesítmény. Éppen ezért lenne óriási hiba azt feltételezni, hogy Orbán Viktor és a mögötte álló szellemi holdudvar egyik pillanatról a másikra elfelejtett "kormányozni". Főleg annak függvényében, hogy gyakorlatilag megszűnt a „fenyegetettség" a baloldalról.

Orbán jelenkori legyőzhetetlenségét ugyanakkor mégis az idealizmus teljes hiánya biztosítja. A politikai csatározások, a szabadság és szolidaritás fogalmak emlegetése teljes mértékben értelmezhetetlenek abban a közegben, ahol a Fidesz a maga valójában létezik. Ahol száz és száz milliárdok tűnnek el, ahol a kollégiumi szobatárs a köztársasági elnök, ahol Simicska Lajos, Nyerges Zsolt, Andy Vajna és Mészáros Lőrinc közpénz-felhalmozását üzleti sikernek kell hazudni, ott mekkora súllyal bírhat egy „MostMi" által szervezett tüntetés?

Ezt a rendszert nem lehet ilyen egyszerűen lebontani, ehhez először a pénzcsapokat kellene elzárni, és miközben a felszólalók azzal biztatják a hallgatóságot, hogy elég a jelenlét is egy-egy ehhez hasonló összejövetelen, addig a profit ugyanúgy realizálódik a fideszes holdudvarban, és lehet, hogy Lázár János abban a pillanatban vásárol egy újabb lakást a 10 éves gyerekének.

2. pofon: Értékmentesen csak meghasonulnak az emberek

Egy pillanatra vissza kell térni 2006-ra, az akkori kormányellenes indulatok sem tudták kisöpörni a hatalomból Gyurcsányt és a sleppjét. Sőt, még mindig a parlamentben végzi kártékony munkáját a rendőrterrort személyesen levezénylő szocialista politikus. Pedig akkoriban nem az ellenzékiség volt az az erő, amely mentén a tüntető emberek képesek voltak egymással összefogni: nemzeti színű lobogók miatt vertek meg magyar embereket a rendőrök azon a szégyenletes őszön.

A szabadság, mint jelszó többek között azért is sántít, mert ezalatt a szervezők értékmentességet/semlegességet értenek. Még a saját oldaluk pártjaitól is képesek elhatárolódni ezek a civilszervezetek. A szabad ember valójában szilárd érték ítélettel bír, és képes ehhez viszonyítani a világot és környezetét, ezzel szemben azok, akik csak tagadni, cáfolni képesek, igen könnyen befolyásolhatóak, és erre igazán jó példa ez a ballib tüntetéssorozat. A résztvevők kénytelenek meghasonulni saját magukkal, politikai ízlésükkel, és kórusban kell szidniuk a máskor egyébként ajnározott Gyurcsányt, Mesterházyt meg a többi baloldali vezért.

Ha holnap megkérdeznénk egy tüntetőt, hogy milyen értéket, ügyet képvisel, minden bizonnyal bajosan válaszolna. Mert azzal nem vagyunk előrébb, hogy „Orbán, takarodj!".

3. pofon: Alkalmatlan emberek megmozdulása

A konkrét problémát azonban mégis az jelenti, hogy a január 2-ai tüntetésen résztvevők valóban elhiszik, hogy bármilyen erőt is képviselnek majd. Beleélik magukat abba, hogy az utcai jelenlétük miatt esett vissza a Fidesz népszerűsége. Előbb-utóbb úgy gondolják majd, hogy ők az ellenzék, és hogy az ellenzékiség kimerül abban, hogy Orbánt gyalázó táblákat tartunk magasba. Ebben persze nagy szerepe van a baloldali médiának is.

Melyik szervező ne szeretne bekerülni Kálmán Olga műsorába, és főműsoridőben elmondani, hogy mennyire dühítő is a balliberális egyetemi élet, és milyen fasisztoid ez a hatalom, szemben a szemkilövető szocialistákéval.

S ha már az imént megszólítottuk a tüntetni vágyó honfitársunkat, kérdezzük meg tőle azt is, hogy valóban egy ilyen „cheguevarás", „szabadelvű" fiatal kezébe adná az ország irányítását? A józan válasz, természetesen nem. Ha viszont kormányzásra alkalmatlan embereket követünk, mi értelme az egésznek?

A társadalom többsége elégedetlen az Orbán kormánnyal. Azonban ezek a tüntetések csak átverik ezeket a Fidesz által anyagilag tönkretett embereket. Programok, szilárd és megvalósítható elképzelések nélkül minden demonstráció pusztán csak pótcselekvés, hiszen semmilyen társadalmi haszna nincs, maximum annyi, hogy elhiteti a résztvevőkkel, hogy Orbán Viktor megunja az egészet, és átadja a hatalmat.

De kinek is?

Ha nem reális cél a kormányzat leváltása (arra alkalmas emberek hiánya miatt: és ebbe beletartoznak a baloldali pártok is), akkor vajon mégis milyen céllal szerveződnek ezek a tüntetések? Egyetlen haszna van, bizonyos mértékig ugyan, de képes destabilizálni az ország társadalmi rendjét, és minduntalan lehetőséget biztosít arra, hogy előbb-utóbb tragédiába torkolljon egy megmozdulás. De ez már a titkosszolgálatok asztala...

SICS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk