width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Haha hagyjátok tanulni a TÖBBSÉGET ti liberós ál-demokraták

2013. február 21., csütörtök

Haha hagyjátok tanulni a TÖBBSÉGET ti liberós ál-demokraták

Haha hagyjátok tanulni a TÖBBSÉGET ti liberós ál-demokraták

Nem kell ahhoz Fideszesnek, polgári körösnek, Jobbikosnak, különösebb pártszimpátia nélküli konzervatívnak, monarchistának vagy épp hungaristának lenni, hogy valaki undorodjon az idegen érdekeket képviselő, idegenek által uszított, vörös patkányforradalmár cionista balliberális söpredéktől. Azért a felsorolás, mert ilyen források bírálták leginkább ezt a haha megvezetést eddig, míg a balliberálisok éljenezték az értelmetlenül romboló felforgatást. Ez a baloldal lényege, ezért nem érnek semmit.

Mindig a többség érdekeit sértő deviáns kisebbség jogait védik. Az antiszociális viselkedést általában, az antiszociális csoportokat pedig  különösen. Az, hogy mások, a TÖBBSÉG nem tud tanulni a gyerekes bohóckodásuk miatt, nem zavarja őket. Csak addig demokrata és liberális ez a szemkilövető törpepárti brancs, amíg nem találkozik ellenvéleménnyel mert akkor bolsevik módszerekkel támad, akár bizonyítékok nélkül rágalmazva lejárat és hazudozik. Nem lehet elégszer hangsúlyozni mennyire egyívású társaság, lám a házi médiájuk is már epét hány a haha leleplezőire. No de hát ahogy az egyik kommentelő írja "Az ATV tolja a bizonyítékát oszt/vagy 'jónapot'. Addíg habverés a az egész cécó!" úgy van!



Nem tudom mit keres ott amúgy az a távol-keleti kinézetű srác, ha tényleg vendégdiák akkor valószínűleg nem annyira jártas a magyar belpolitikában. :) De a többiek tipikus eszdéesszoid álintellektuális arcok. Nem túlzás, sőt, origós képeket néztem, ami egy szintén neolib álhírportál.



Ezek fenekedtek ellenünk akkor is, most is. A baloldal mindig rárontott a saját  - tévedés - nemzetére ha megvolt hozzá a hatalma, 1919 1956 2006. Tévedés : azért mert nincs is neki nemzete, Istentelen és hazátlan söpredék ez.

Természetesen hazugság a részükről bármiféle szociális demagógia, hiszen neoliberálisok, ezeknek csak és kizárólag a hatalom kell.

Szerdai hír volt, ez :

Nem minden egyetemista olyan: megzavarták a HaHa zsebdemokráciáját
2013. 02. 20. szerda. - 22:00

Fekete kabátosok jelentek meg az ELTE-BTK-n - tudósít a hvg.hu, illetve hazudik, hiszen mit tenne mást. Az index már korrektebb, de az ő szavaik sem állják meg a helyüket.

Mi viszont beszámolunk róla (informátorainknak hála), hogy valójában történt: kb. 40-50 fiatal egyetemista, többségében ELTE BTK-s jelent meg a HaHa által jogtalanul elfoglalt előadóban, ahogy előzőleg facebookon megbeszélték, hogy ott kifejtsék álláspontjukat, miszerint elegük van belőle, hogy a HaHá-sok zavarják az egyetem működését, és hogy úgy állítják be magukat, mintha minden egyetemistát jogosan képviselnének.

Pedig a HaHa egy kupacnyi Soros által pénzelt zsidó, akiknek többsége nem is az ELTE-BTK-ra jár. Informátoraink szerint egész szép 1919-es arcképcsarnokot lehetett volna összeállítani uganis a fórumozgatókból, csak mint minden ilyen balliberális tömörülésről.

Az egész (saját anyanyelvük egyik szavával élve) balhé úgy kezdődött, hogy néhány kolompoló becsörtetett az ELTE-BTK egyik épületébe, ahol zajongásukkal megzavarták az órákat. Eztán termekbe mentek be, tanárokat utasítottak rendre, és noha a tanulni vágyó egyetemisták elküldték őket oda, ahová valóak, mégis a Nagy Demokrácia nevében, meg ugye, hogy minden vélemény számít - leginkább az övüké - ott maradtak. Bunkó stílusukkal zaklatták a tanárokat és a diákokat. Ezt a viselkedést szebb időkben két pofonnal elintéztek volna, meg azzal, hogy mars a helyedre, te tejfölösszájú süvölvény, de most még azt is el tudták érni, hogy húsz éves fejükkel idős professzoroknak parancsolgassanak.

Eztán tették át székhelyüket a Dohány utcából az ELTE-BTK A épületének nagyelőadójába, ezzel elfoglalva egy kulcsfontosságú termet, mely egyszerre igen sok diák befogadására képes.

És mire is használják a termet? Legutóbb Heller Ágnes szavait itták, míg pécsi társaik Tamás Gáspár Miklós elmés gondolatböffentéseit szívták magukba, hogy igazán a demokrácia légkörében lehessenek. De a java még hátra van: holnap egy szodomitapártoló LMBT (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok és Transzneműek) Szövetség-tag fog előadást tartani arról, hogy mennyire rossz az, hogy a Fidesz szerint a házasság egy férfi és egy nő életszövetsége. Az egyik jelenlevő diák meg is kérdezte, hogy mégis a buziprogapandának mi köze van az egyetemisták politikamentes érdekvédelméhez, amire a HaHások azzal reagáltak, hogy az egyikük neki akart ugrani, a másikuk pedig benyomta a polkorrekt kazettát, mely álltal olyan hangfoszlányok jöttek ki a szájából, hogy a kérdés sérti az emberi méltóságot, ami a a HaHa fórumán tilos, stb... Így még egy kellemetlen kérdés maradt megválaszolatlanul, pedig igazán érdekelne minket is a válasz!

Persze most jön a balliberális médiában a találgatás, hogy vajon fideszesek, jobbikosok, HÖK-ösök-e ezek a diákok. Tudomásunk szerint nem kötődnek egyik párthoz sem, és HÖK-ösök sem voltak közöttük. Volt olyan felszólaló, aki nem értett egyet a HaHá-sok hat pontjával, volt, aki igen. Vagyis nem egy ideológia mentén gyülekeztek, a társaság vegyes volt: az egyedüli közös dolog bennük az volt, hogy elegük van abból, hogy a HaHa akadályozza az oktatást, és hogy a több tízezernyi egyetemista nevében nyilatkozik, amihez semmi joga nem lenne, illetve hogy olyan balliberális előadókat hallgatnak és olyan témákról, akiknek és amiknek semmi köze az egyetemi élethez.



Én innen csak azt tudom üzenni mint egyetemistatársatok: csak így tovább! Ezzel a fellépésetekkel megmutattátok, hogy igaz magyarok vagytok, és noha sok esetben nem értetek egyet (hiszen se fidesz-, se jobbikcsinovnyikok nem vagytok, csupán diákok, akik tanulni akarnak), de a közös célért - a felforgató, jogtalan csürhe viselkedés ellen össze tudtok fogni.

Noha a HaHásokat nem tudtátok kiűzni, megmutattátok, hogy nem minden egyetemista olyan, hogy a HaHa nem bírja minden egyetemista támogatását: ők csupán egy törpe kisebbség a maguk despota módszereivel. Csak így tovább!

Diáktársi üdvözlettel:

Deák Győző - Kitartás.hu

Kapcsolódó:Hungarista egyetemisták, harcra fel!

haha, baloldal, balliberálisok, forradalom, diáklázadás, tanuláshoz való jog, jogát, nemzetközi zsidóság, neoliberálisok által, baloldali felforgatók, patkánylázadás, 1919, vörös csőcselék, daniel cohn bendit, rosa luxemburg, baloldalra nincs szükség, 

2 megjegyzés:

  1. "Összecsaptak” a szabadsághős Pongrátz Gergely, illetve a zsidó spekuláns Soros unokái

    2013. február 21. 09:45 Koldus Kálmán - Hunhír.info

    Fekete kabátosok jelentek meg az ELTE BTK-n – harsogja az idegen gyémánt- és rabszolga-kereskedők utódai tulajdonában lévő, hiperliberális portál, a hvg.hu. Mielőtt a nyájas olvasó vikingrúnás rohamosztagosokat vizionálna, a figyelemfelkeltő cím kapcsán, gyorsan közöljük: csupán arról van szó, hogy a brutálisan betámadott HÖK egyetemista szimpatizánsai is megjelentek a Soros-unokák által immár napok óta elfoglalt épületben. Azt már megszokhattuk, hogy az állítólagos listázások, megjelölések miatt folyamatosan rettegők médiatámogatói rendkívül szelektív módon az alombelieket szelíd és ábrándos arcú forradalmi hevülettől kipirosult ifjú értelmiségieknek írja le, míg a velük a kultúrkampfban és ideológiában szemben állók öltözködésük, megjelenésük alapján kapják meg a kódolt fasiszta jelzőt. Várható volt, hogy az egyetemi fiatalság körében az összes párt közül a legnagyobb támogatással rendelkező Jobbik fiatal értelmiségi holdudvara is hallatja a hangját, az utóbbi napokban mesterségesen szított műbalhé, az úgynevezett listázások, illetve az ezek miatt kitört ifjúliberális tömeghisztéria kapcsán. Annyit elismer a liberális portál is, hogy bizony egyetemisták lehettek azok a fiatalok, akik megjelentek a műforradalmár Soros-unokák fórumán, és támogatásukról biztosították a HÖK elnevezésű egyetemi diákszervezetet.

    Nem kell ahhoz minden hájjal megkent politikai elemzőnek lenni, hogy láthassuk: egyből megérkezett a liberális háttérhatalom részéről a válasz arra a felmérésre, amely szerint a nemzeti radikális Jobbik támogatottsága kimagasló az egyetemi ifjúság körében. A törpe kisebbség tulajdonába tartozó hungarofób amerikai zsidók, és a milliárdos zsidó spekuláns, Soros György által támogatott ifjúliberálisok iszonyú erejű médiatámogatással zajló egyetemfoglaló akciói sokaknál kiverték a biztosítékot, mert egyre többen felismerték: a kultúrkampfosok ifjú generációja, illetve az általuk felhasznált különböző egyetemi csoportosulások látványos diáklázadás kaftánjába bújtatottan valójában az apák és a nagyapák ideológiai háborújának egyik bevethető résztvevői a gyarmatosító világbirodalom kiszolgálóinak és szimpatizánsainak oldalán.

    Amikor a jobboldaliságuk miatt brutálisan betámadott HÖK vezetősége ki merte jelenteni, hogy nem szimpatizál az egyetemfoglalókkal, valahonnan egyből előjött napjaink csodafegyvere, a lista, és cionliberális médiahatalom egyből hatalmas jajveszékelést csapott bizonyos hallgatók állítólagos származás alapján történő megkülönböztetése miatt. Vélelmezhetően továbbra is ott pihent volna ez a valós javított, vagy éppen hamisított úgynevezett lista a liboldók íróasztalfiókjában, ha valamelyik kommunikációs guru nem találja ki, hogy ennek bedobására a köztudatba most jött el az idő. Aztán a históriára egyből rábuktak a demokratikus ellenzék erői, orrmértékük függvényében különböző erősségű reakciókkal reagálva a listázásra.

    Ha nagyon szigorúan vesszük, és eltekintünk attól, hogy amióta világ a világ, az iskolákban, ifjúsági közösségekben az idősebbek mindig osztályozták különböző szempontok alapján az intézménybe bekerülőket, és ebben valójában nincs is semmi különös, hogy felmérték a bizonyos lehetőségeket, akkor láthatjuk, hogy a mostani műbalhénak egyetlen meghatározója van. Az az állítólagos listát készítő Jobbik-szimpatizánsnak titulált diákszervezet főbűne, hogy egy-két fiatal neve mellett állítólag a származást is feltűntették, és ez bizony korunkban a gyilkossággal szinte egyenértékű vétek.

    Az egyik érintett fiatalember egyből a Köves Slomo-féle zsidó hitközség fizikai és szellemi rohamosztagosai felé fordult segítségért, a számára bizonyára már a képzelt gázkamrákat jelképező minősítés miatt, az ilyenre egyből ugró zsidó szervezet vezérei pedig egyből Magyarország belügyminiszterét akarják tetemre hívni a magyarországi zsidóüldözés és nyilasterror érzékelhető jelenléte miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A magyar közállapotokat jelzik a fent leírtak, hiszen az mindenki számára egyértelmű, hogy attól, hogy valakinek a származását esetleg nyilvánosságra hozzák, még nem következik egyből a koncentrációs táborba induló szerelvényen utazásra jogosító vonatjegy. A kultúrharc minden területen zajlik ezerrel, ideológiák, múltértelmezés, fájdalomkultusz törésvonalak mellett, és a rendszerváltásnak nevezett csillagváltás idején felnőtt és szocializálódott ifjú generációk el sem tudják képzelni, hogy pont a zsidók szenvedését követő időszakokban és hosszú évtizedeken keresztül egyáltalán nem volt napirenden az a rettegés és félelemkultusz a fiatalok körében, amelyet most mesterségesen generálnak azért, hogy bizonyos zsidó körök bevallása szerint is a holokausztkultusszal és az antiszemitizmussal való állandó riogatással kovácsolják össze a másban szinte egyet nem értő hazai zsidóság különböző csoportjait és rétegeit.

      Egy mai fiatal ebben az iszonyatos holokausztkultuszban és antiszemita riogatásban el sem tudja képzelni, hogy pont a gázkamrákból szabadultak gyermekei voltak azok, akik a kommunista időszak adta lehetőségek közepette leginkább élni akartak a szabadság, a felszabadultság, a testi örömök és a nyugati életformaminták társadalom adta szűk kereteit feszegetve. A Magyarországon tűrt kategóriába tartozott popzenekarok tagjainak döntő többsége a KISZ-es ifjúsággal szembemenő lázadók, a nyugati mintára a magyarországi hippi modellt képviselők döntő többségében a zsidó kisebbséghez tartoztak úgy, hogy megszólalásaikat, viselkedéseiket nem a rettegéskultusz, hanem pont a felszabadult élet- és szabadságigénylés hatotta át.

      Nem véletlen, hogy a kommunista időszak azon lázadónak nevezhető csoportosulásai, amelyek nem tartoztak ahhoz a szűk, már a hetvenes években is a külföldi cionisták által támogatott értelmiségi körhöz, amelyet Konrád, Heller, Haraszti, Demszky neve fémjelez, és nem rendelkeztek irányított ismeretanyaggal a Nyugat valós arcáról, azonosították például Nyugat-Németországot az 1945-ben megbuktatott náci rezsimmel. Bizony, a 70-es, 80-as években zsidó gyerekek is verték a szöges csizmáikat a betonhoz, és üvöltözték a pesti éjszakában, hogy Sieg Heil!, gondolván, hogy a Nyugat és az áhított szabadság ezen a nácizmus túlélését és uralkodását jelentik.

      Ennek tükrében cseppet sem meglepő, hogy az egyik zsidó származású ifjú lázadó ikon, a belvárosi kávéház kedvence, Halász János például horogkereszteket rajzolt a házfalakra a kommunista rendszer elleni tiltakozásul, vagy mondjuk Demszkyék csodált hippi kommunás ikonja Gémes Dixie is kőkemény goebbelsi propagandát hintett az egyetemi színpad ábrándos szemű bölcsészlány-hallgatóságának.

      Évtizedeken keresztül nem számított a származás, évtizedeken keresztül össze tudott kötni embereket, zsidókat és magyarokat a nyugati zene, a balatoni autóstopos nyarak, a Nyugatról importált életmód- és viselkedéskultúra. Hangsúlyozom, pedig ez a generáció azoknak a gyermeke volt, akik megjárhatták a táborokat és még közel volt családi szinten is az az időszak, amikor sérelem érte őket. Elképzelhető, hogy családi szinten előjöttek ezek a kérdések, viszont kifelé ez teljesen láthatatlan volt.

      Az elmúlt húsz évben ez a helyzet teljesen átfordult, felszabadult, az életet lehetőség szerint habzsolni akaró zsidó gyerekek helyett rettegőket, listázástól tartókat, befelé fordultakat és ebből az élethelyzetből adódóan veszettül is támadókat láthatunk egy egészségtelen külső ráhatás eredményeként. Ennek is megvan természetesen az oka, a kultúrkampfot már a legkisebb korban el kell kezdeni, mint ahogyan már az óvodások is lassan a zsidó holokauszttal ismerkednek a Fehérlófia helyett.

      Törlés

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk