width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Zombipárt Jobbik a szocionistákkal EGYÜTT szavazta meg a soros egyetem ceu elleni törvény alkotmánybírósági vizsgálatát !!! libsik azért olyan nagyon bátrak, mert TÉNYLEG soros és más nyugati liberális hálózatok támogatják őket. A Barikád hetilap nem is ment csődbe, no nem a Fidesz tiltatta be, hanem jobboldalisága miatt vállalhatatlanná vált a liberálissá vált jobbik számára. Van helyette liberálbulvár tucatfos zsúrpubi, meg egy másik gagyiélet módmagazin is. A ballib oldalról mindent elmond, hogy a Jobbik az új vezetője.

2017. április 12., szerda

Zombipárt Jobbik a szocionistákkal EGYÜTT szavazta meg a soros egyetem ceu elleni törvény alkotmánybírósági vizsgálatát !!! libsik azért olyan nagyon bátrak, mert TÉNYLEG soros és más nyugati liberális hálózatok támogatják őket. A Barikád hetilap nem is ment csődbe, no nem a Fidesz tiltatta be, hanem jobboldalisága miatt vállalhatatlanná vált a liberálissá vált jobbik számára. Van helyette liberálbulvár tucatfos zsúrpubi, meg egy másik gagyiélet módmagazin is. A ballib oldalról mindent elmond, hogy a Jobbik az új vezetője.

Zombipárt Jobbik a szocionistákkal EGYÜTT szavazta meg a soros egyetem ceu elleni törvény alkotmánybírósági vizsgálatának kezdeményezését. Kamugép álnemzeti eladott lelkű szarháziak.

Így menj ki tüntetni sorosért : vagy leginkább SEHOGY. Szarért - bajért ne harcolj, van az magától is.

"A külföldről finanszírozott szervezetekkel zajló kormánydöntés során rendszerint nem a hangosan agitáló és forradalomról szónokló aktivisták vesztik életüket; ők előzetes letartóztatásukat töltve egy biztonságos, nyugodt cellában szoktak ülni, ameddig odakint megtévesztett tüntetők és rendőrök halnak meg."

A felbujtók meg még előzetesben se, hanem valahol a harcoktól távol. Enyhébb esetben priuszuk a megtévesztett balhézóknak lesz, a hierarchiában felül levő liberális helytartók, pradacipősök és milliós táskások "eközben a Rózsadombon"... és nem például fodor gábor vagy demszky gábor hajigál rendőröket, azok legfeljebb a biztonságban sétálnak egyet (megtették, van itt kép róla) a retekklubos vágókép meg a sajtófotó kedvéért, a libsi a háttérből uszít mert amúgy gyáva és aljas.

Megtévesztett tüntetők. Köztük olyanok akik NEM tudták miről van szó, csak kimentek egy "jót" balhézni. Lesz mit mutatni a híradóban, miért kell betiltani a soros álcivileket : még a nemzetbiztonságra is veszélyesek. Egyébként azok is!!!!! De az igazságnak is kell egy kis segítség, hogy meg lehessen mutatni minél több embernek, mi a helyzet. A világ valódi helyzete, nem a liberális szerkesztésű hamis azaz álhírek.

Viszont a valódi beszervezett libsik azért olyan nagyon bátrak, mert TÉNYLEG soros és más nyugati liberális hálózatok támogatják őket. A nemzetbiztonság dolgozik rájuk, ennyit még a hírekből is tudni.

Egy ilyen blog mindig gerilla meg gonzo, de úgy alakult a mai világ hogy a hatalom valódi birtokosa a szervezett magánhatalom : nemzetközi kapcsolatok, szinte korlátlan pénz szinte bármire, sok médiafelület, technikailag kiváló és rengeteg propaganda - más kérdés hogy zömmel hamisítványok és hazugságok, dehát uszítani az is megfelel. Bíznak az emberi butaságban a libsik. Hogy nincs aki emlékezzen rá, milyen ha nemcsak hatalmon hanem még kormányon is vannak, mint 2010 előtt a maszopszadesz.

A magukat függetlennek, szakértőnek, civilnek, újnak jobbnak és hitelesnek stb. hazudó ám valójában idegen zsoldban álló régi rossz posztkomcsi hátterű liberálisok inkább fizessék vissza az "ügyesen" (mint a Hajdú-BÉT) csődbevitt szadesz adósságát a magyar állam felé. Morálisan is, azzal hogy kussolnak ééés eltakarodnak a jó édes... amíg még szépen vagyunk.

Mi mellett NEM állunk ki jobboldaliként?! Ehhez a hitelesítő a libsik blogjai és fórumai, melyet egymásnak és saját maguknak írnak, hogy ott ők mi mellett állnak ki és mit támadnak. Azt nem nagy nyilvánosságnak szánják elvileg, aztán mégis eladja a valódi szándékaikat. Főleg a blog.hu és a tumblr, ahol a balliberális állatkert véleménye megtekinthető, amiken már csak azért nem döbbenek le, mert a legaljánál már nincs lejjebb, és azt a pontot már elérték régen a libsik.

"Ilyen karcos véleményt csak ballibsik alkothatnak. Ők nyugodtan felszólíthatnak mások kibelezésére, felnégyelésére stb. Mindenki más, aki ezt teszi, náci. Jó nézni a tehetetlen vergődésüket. Ők is érzik a szűk 1 év múlva bekövetkező vesztüket. Ezért kalimpálnak olyan dühösen..:))" ez

Valami ilyesmi jön le nekem is az ugyanazon tumblis, blogos, twitteres 50 - 100 nick által produkált kontent nézegetésekor. Ezek akik ott álneveken vagy valódi néven őrjöngenek, civilben újságot írnak, tévéműsort szerkesztenek, pl házon kívül mű - sorvezető libuska "egyszerűen senkik vagytok" hát, kapásból nem tudom a nevét tehát akkor alap hogy muszáj neki magának egy nagy büdös senkinek lennie, gyárilag tipikus érdekből ballib szemita liba, aki az erősebb mellé áll mert nincs semmi emberi tartása. Érdekes jelenség amúgy, melyik nemet hogy győzik meg (és ezzel le) a libsik, a férfiaknál lázítanak, fizikai erőszakra is buzdítva, és vadul káromolnak jobbosokat, míg a nőknél a jobboldaltól való félelemre = ballib konformizmusra és a tőlük kapott (hamis) biztonságra építenek propagandát. "jaj mi lesz ha kilépünk az euból" "mit fognak szólni más országok" "ezt nem lehet megcsinálni" stb.

Miért ez az eltérés?! A libsik se hisznek saját genderes - feministás baromságaikban, azt csak ártani találták ki, a társadalom ellen.

A balliberális tróllújságírás jelensége elkezdte érdekelni a jobboldali "profi" médiát is. Panyi szabolcs twitterét már megnézték maguknak. Az egy indexes, olyan is. Magyarellenes, migránssimogató.

http://www.echotv.hu/musor/2879/Troll

http://www.echotv.hu/video/119976/20170411_Troll

"Nagyot ment az elmúlt egy hétben a Soros-propaganda. A 444 a CEU melletti tüntetésről az elmúlt pár napban 37 cikket közölt, míg a stockholmi iszlám terrorról mindössze négyet, az egyiptomi keresztények elleni támadásról pedig hármat. Ne felejtsük: hírportálnak látszó felületről beszélünk. Ezen kívül szóba került a balos kommentezők pincemély színvonala és Simicska Lajos legújabb dühöngője, a Zsúrpubi is."

http://www.youtube.com/watch?v=6Jk82CF6o9I

A Barikád hetilap nem is ment csődbe, no nem a Fidesz tiltatta be, hanem jobboldalisága miatt vállalhatatlanná vált a liberálissá vált jobbik számára. Van helyette liberálbulvár tucatfos zsúrpubi, meg egy másik gagyiélet módmagazin is.

Veszélyes az intelligens, tanult aljas ember. Az igazi csaló modora kifogástalan, jó a meggyőző képessége. Nem hibázik, nem inog meg érzelmileg ha rombolnia kell társadalmi értékeket és vívmányokat, mert szociopaták ezek, teljes nihil és cinizmus.

Ha már van kialakult véleményed, és úgy nézegeted az ellenség propagandáját, akkor tudod hogy mit találsz ott és kik ezek, mire számíthatsz tőlük, mit tettek eddig, ki kivel van ismeretségben stb, felismered a markereket és a triggereket meg minden P akkor nincs hatása. Ha full tájékozatlanként a hávégét és benne nyüzsit meg tóta weisz árpádot olvasod, akkor "milyen jól odamondogatnak ezek az Orbánnak, hát biztos van benne valami" igen, ártó szándékú neolibbant hatalomvágy, az van benne.

A "jobbegyenes" nevű jobbikos blog is soros ceu-ját pártolja és Bayer Zsoltot ekézi, hát akkor tényleg ennyi volt a Jóbik - jobbik legrosszabbik sztori. Elmennek a francba, ezek nem néppárt hanem újszadesz. És nem balog, hanem BALOs gábor a szerző se. Ja, "Bemutatjuk Bayer Zsoltot, Vásárhelyi Miklós legjobb tanítványát" erről van szó, szemetet nem linkelünk még zugblogon se.

"A ballib oldalról mindent elmond, hogy a Jobbik az új vezetője."

Erőszakos kormánydöntésben gondolkozik az SZDSZ

A kormány erőszakos úton eltávolítását támogató nyilatkozatot tett egy volt SZDSZ-es vezető, aki egyúttal azt is elismerte, hogy a balliberális pártok soha nem tudnak többé demokratikus úton kormányra jutni.

„Narancsos forradalom általi kormánybuktatást emlegetett a CEU ürügyén Magyar Bálint, aki szerint Magyarország egy posztkommunista autokratikus rezsim." – írja a Magyar Idők konzervatív napilap. A lap beszámolójában az áll, hogy a liberális politikus hibrid háborús forgatókönyvvel akarná elmozdítani a kormányt, hogy így egy alig 1-2 százezer választó által támogatott politikai gárda jusson hatalomra.

„Nem véletlen, hogy ezekben a posztkommunista autokráciákban, ahol ilyen rendszerek kialakulnak, narancsos forradalmakkal szoktak ebből kimászni" – mondta.

A volt SZDSZ-es vezető által hivatkozott „színes forradalom" beindulására már a nagyobb liberális sajtóorgánumok is tettek utalást. A 24.hu tegnap „fehértulipános forradalomnak" nevezte a Budapesten zajló, külföldről finanszírozott civil szervezetek és átláthatatlan hátterű Facebook-csoportok által szervezett tömegdemonstrációkat.

A korábbi színes forradalmak során is gyakran alkalmaztak ehhez hasonló megnevezést; Grúziában „rózsás forradalomnak" nevezték a kormány erőszakos megdöntését 2003 novemberében. 2005-ben Kirgizisztánban egy hasonló műveletet „tulipános forradalomnak" neveztek. Szintén 2005-ben Libanonban „cédrus forradalom" zajlott, a 2010-es tunéziai felforgatást pedig „jázmin forradalomnak" nevezték. 2011-ben az Egyiptomban zajló „arab tavaszt" a nyugati sajtóorgánumok „lótusz forradalomnak" nevezték, a Kínában zajló 2011-es megmozdulásokat pedig újra „jázmin forradalomnak".

A "fehértulipános forradalom" elnevezés nem véletlen, mert amikor egy ilyen specifikus név megjelenik a nyugatbarát sajtóban, az egyértelmű jelzést jelent arra vonatkozóan, hogy a hibrid háború első fázisa beindult, és megkezdődött egy újabb „színes forradalom" kísérlet.

Andrej Koribko orosz geopolitikai szakértő magyarul is elérhető könyvében olvasható részletesen, hogyan indítják be a külföldi titkosszolgálatok az ilyen „civil" tüntetési hullámokat; Koribko részletesen kifejti, hogyan intézik ezeknek a szervezeteknek az anyagi támogatását, hogyan zajlik a Facebook-csoportok és civil szervezetek belső magjának kiképzése.

Koribko „Hibrid Háborúk: a rezsimváltás indirekt adaptív megközelítése" című könyvéből kiderül, hogy a „színes forradalom" az USA hibrid háborús stratégiájának első felvonását jelenti. Ez az első fázis még főként politikai nyomásgyakorlást jelent, aminek célja, hogy a kormány megadja magát a külföldi nyomásgyakorlásnak. Amennyiben a kormány határozott ellenállást mutat a színes forradalommal és külföldi nyomásgyakorlással szemben, külföldi titkosszolgálatok által beszervezett belföldi extrémista csoportok – szélsőbaloldali vagy szélsőjobboldali szervezetek, radikális környezetvédők, stb. – bevonásával kezdődik meg az úgynevezett nemkonvencionális hadviselés, melynek részeként a behódolni nem hajlandó kormányt erőszakos úton távolítják el.

A színes forradalom során olyan politikusokat juttatnak hatalomra, akiket korábban a nemzetközi érdekközösség erre a célra kiképzett. Ilyen képzési tevékenység pl. a Soros-féle CEU keretén belül is zajlik, a magyar kormány ellenállása így nem csak Magyarországot védelmezi a színes forradalmakkal szemben, hanem számos más országot is megvédene a hibrid háborús fenyegetéstől, amennyiben a külföldi ügynökök képzését sikerülne ellehetetleníteni, és visszaterelni egy normális egyetemi munka keretei közé. Főként ezzel Magyarázható az amerikai külügy éles ellenállása is: a színes forradalom amerikai privilégium, és nem akarják megengedni, hogy egy kelet-európai ország kormánya akadályt állítson pl. közép-ázsiai kormányok megdöntése elé.

http://www.hidfo.ru/2017/04/eroszakos-kormanydontesben-gondolkozik-az-szdsz/

Kísérleti teleppé tették Magyarországot Soros György kitartottjai

Miközben a kormány a civil szervezetek átláthatóvá tételével van elfoglalva, Soros György alapítványhálózata a nemzethatárok lebontásán dolgozik, és kísérleti teleppé tette Magyarországot. Nincs megfelelő törvényi szabályozás arra, hogy mit lehet kezdeni azzal a technikával, amit a Soros-féle ügynökhálózat alkalmaz Magyarország ellen.

Soros György alapítványhálózata kísérleti teleppé tette Magyarországot a CEU melletti tüntetés megszervezésével. Miközben a kormánypártok azzal vannak elfoglalva, hogy a nemzetközi ellenállással szemben sikerüljön törvényes mederbe szorítani a CEU működését, Soros alapítványhálózata egy egészen új jelenséget próbál meghonosítani Európában, amihez ezúttal Magyarország jelenti a kísérleti telepet.

Transznacionális tüntetések

Magyarországon nincsen megfelelő törvényi szabályozás arra, hogy mi a teendő akkor, ha több ezer külföldi állampolgár tüntet a magyar országgyűlés egy törvénymódosítása ellen, mert mindezidáig ismeretlen volt a transznacionális tüntetés jelensége.

A transznacionális tüntetés az a kategória, amikor nemzetközi szervezetek a rendelkezésre álló eszközrendszerek segítségével sok különböző országból toboroznak tüntetőket egy lokális megmozdulásra, ami az adott ország helyi sajátosságaihoz képest egy egészen nagy tömegnek számít.

A CEU melletti kiállást hirdető tüntetésen nem-hivatalos becslések szerint 80 ezer ember jelent meg, mások 15-20 ezres tömegről is beszélnek; annyi azonban egyértelmű, hogy a tömeg tekintélyes hányada külföldi állampolgárokból állt, hiszen
a rendezvényt szervező Facebook-csoportok angol nyelven is folytatták a koordinációt,
a tüntetésen rengeteg angol nyelvű transzparenst lehetett látni,
emellett a CEU-n végzett diákok mintegy 80%-a külföldi állampolgár.

A transznacionális tüntetés mint lehetőség az okostelefonok elterjedésével és a közösségi média használatának általánossá válásával jelent meg. A transznacionális tüntetés jelensége azt jelenti, hogy kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval rendelkező szervezetek – pl. nemzetközi egyetemi közösségek, nemzetközi civil mozgalmak, titkosszolgálatok –, a XXI. század infrastrukturális lehetőségeit kihasználva sok különböző országból szerveznek össze tüntetőket egyetlen helyre, ahol lokális ügyek mentén demonstrációt tartanak.

A transznacionális tüntetés alkalmas eszköz arra, hogy a szervezést biztosító nemzetközi közösség a többség látszatát keltse egy lokális politikai akció során. Ha egy adott országban egy belügyben nem lehet több ezer embert összegyűjteni egy tömegdemonstrációra, ezt könnyedén meg lehet tenni határon átívelő módon: a Facebook határoktól független toborzóeszköz, és a XXI. században már nem jelent különösebb gondot Németországból vagy Angliából Budapestre utazni egy tüntetésre, majd egy néhány órával későbbi járattal hazamenni.

Soros György ezáltal próbálja végleg lebontani a nemzeti határokat, hiszen a tüntetők nem kell előzetesen vízumot igényeljenek, így nem pusztán a Magyarországon elérhető célközönséggel számolnak a rezsimváltásra törekvő erők, hanem az Európai Unió 28 tagállamából tudnak tüntetőket toborozni, emellett az átmenetileg itt tartózkodó harmadik ország béli állampolgárokat is akár órák alatt meg tudják hívni egy újabb tüntetésre.

A Soros-féle szervezeteknek ez egy stratégiai fegyver, amivel egyszerre tudnak gyorsan, egyik napról a másikra tüntetőket mozgósítani – 28-30 országból némileg könnyebb összecsődíteni tízezer embert, mint a magyar választók kegyeit elnyerni –, és ezáltal a nemzeti határok lebontásán is dolgozni. A transznacionális tüntetések bevezetésével Soros György a nemzetállamok lebontásán dolgozik, mert a nemzetállamok valóban jelentéktelenné válnak, amikor egy helyi ügy kapcsán bármely ország fővárosában lehet százezres tömegdemonstrációt csinálni külföldi tüntetőkkel.

A magyar hatóságok pedig egyelőre csapdahelyzetben vannak: nincs semmilyen jogi iránymutatás arra vonatkozóan, hogy mit lehet kezdeni azzal, ha tízezer külföldi állampolgár tüntet Budapest utcáin egy magyar belüggyel kapcsolatban. Ezeket a megmozdulásokat – bár nem a magyar civil szféra szervezi, hanem a több ezer külföldi állampolgár megjelenése miatt egyértelműen külföldi beavatkozás – jelenlegi feltételek mellett szinte lehetetlen megakadályozni, mert egy ilyen transznacionális flashmob elgáncsolásához a határok teljes lezárása lenne szükséges, kiegészítve vízumkényszer bevezetésével.

Soros György ezzel a gyakorlattal épp válaszút elé állítja Magyarországot és az Európai Uniót:

vagy behódolunk és tovább haladunk az európai integráció mélyítésével, azáltal, hogy engedjük a tüntetéseket nemzetközi jellegűvé tenni,

vagy még most megálljt parancsolunk ennek a folyamatnak,

utóbbi azonban egy határozott izolacionista politikát jelent, amit Magyarország talán meg tudna lépni, de ehhez a visegrádi országok még szorosabb együttműködésére lenne szükség.

Annyi bizonyos: ha a törvényhozók rekord gyorsasággal nem kezdenek valamit ezzel a szabályozatlan helyzettel, a jövőben nem csak Magyarországon válnak általánossá a több ezer külföldi állampolgár bevonásával zajló tüntetések, hanem Soros György az Európai Unió egészében sikerrel meghonosítja a transznacionális tüntetést mint jelenséget. Magyarország kísérleti teleppé vált, és a kormányellenes demonstrációra mozgósított bölcsész fiatalok láthatóan még arra is képtelenek, hogy felismerjék, miben vesznek részt. A CEU melletti tüntetéssel minden megváltozott. Innen már nincs visszaút; teljes nemzetközivé válás és a nemzetállamok végleges feloldódása vár ránk, vagy a térségi izoláció, és a liberális demokrácia utolsó maradványainak felszámolása.

http://www.hidfo.ru/2017/04/kiserleti-teleppe-tettek-magyarorszagot-soros-gyorgy-kitartottjai/

Az USA szerint a szövetségi kormány hatáskörébe tartozik a magyar oktatásügy

Mark Toner, az amerikai külügyminisztérium szóvivője keddi sajtótájékoztatóján ismét megfogalmazta elvárásait azzal kapcsolatban, hogy a magyar országgyűlés milyen törvényeket hozzon. Szerinte Magyarország egyszerűen vissza kell vonja a felsőoktatási törvény módosítását.

Mark Toner, az Egyesült Államok külügyminisztériumának szóvivője kedden megismételte az amerikai diplomaták korábbi követeléseit, miszerint Magyarország vissza kell vonja a felsőoktatási törvény április 4-i módosítását.

Korábban az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége, és az amerikai külügyminisztérium is határozott elvárásokat fogalmazott meg azzal kapcsolatban, hogy Magyarország kormánya milyen törvényt hozzon vagy ne hozzon a felsőoktatás terén „Nyomatékosan kérjük Magyarország kormányát, hogy tartózkodjon minden olyan jogalkotói lépéstől, amely a CEU működését és függetlenségét veszélyeztetné." – írták a külügyminisztérium honlapján megjelent közleményben.

Nem ez az első alkalom, hogy amerikai diplomaták nyíltan megpróbálják megszabni a magyar törvényhozóknak, hogy milyen törvényeket fogadjanak el. Az amerikai diplomaták az utóbbi évek során immár trendszerűen foglalnak nyíltan állást magyar belügyek kapcsán: 2014 október végén az amerikai nagykövetség akkori ideiglenes ügyvivője, André Goodfriend is csatlakozott a Fidesz székházát megrongáló tüntetőkhöz. A Mandiner.hu nem sokkal a tüntetések előtt hozott nyilvánosságra olyan dokumentumokat, melyeket 2013 novemberében az USA nagykövete adott át a magyar kormánynak, és konkrét törvénymódosításokkal kapcsolatos követeléseket tartalmazott.

Az országgyűlés április 4-én fogadta el a felsőoktatási törvény módosítását, ami előírja, hogy nem-európai felsőoktatási intézmény csak akkor működhet tovább Magyarországon, ha annak elvi támogatásáról a két érintett nemzetállam megállapodást köt. Ennek értelmében a magyar kormány és az amerikai szövetségi kormány kellene megállapodjon a CEU továbbműködéséről, de az amerikai törvények szerint nem a szövetségi kormány hatókörébe tartozik az ehhez hasonló oktatásügyi megállapodások megkötése. A magyar országgyűlés tevékenysége azonban szerintük az ő hatáskörükbe tartozik, ez az utóbbi napok során elhangzó nyilatkozataikból egyértelműen látható.

http://www.hidfo.ru/2017/04/az-usa-szerint-a-szovetsegi-kormany-hataskorebe-tartozik-a-magyar-oktatasugy/

Keményebb fellépést követelnek az álcivilekkel szemben

Keményebb fellépést követel a külföldi pénzből működő civil szervezetekkel szemben a Civil Összefogás Fórum. A közlemény felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a szervezetek nem önkéntes jelleggel működnek, hiszen külföldi forrásokból finanszírozzák aktivistáikat.

„A külföldi szervezetektől az úgynevezett NGO-knak juttatott adományok elfogadása csak úgy, mint a Magyarországról érkezett támogatások, kizárólag írásban megkötött szerződések formájában válhatnak érvényessé. […] A külföldről érkező támogatások eleve megkérdőjelezik az önkéntesen végzett civil munka jelenlétét az NGO-kban, hiszen ezen szervezetek vezetőit a kapott adományokból fizetik. Nemzetbiztonsági szempontból nem engedhető meg, hogy a külföldről küldött támogatások feladója és címzettje anonim maradjon." – áll a szervezet weboldalán megjelent közleményben.

A CÖF közleménye emellett felhívja a figyelmet arra, hogy Budapest utcáin immár rendszeres jelleggel külföldi pénzből működő szervezetek folytatnak kormányellenes demonstrációkat, így gyakorlatilag letagadhatatlan, hogy külföldi nyomásgyakorlás történik ezeken a tüntetéseken keresztül.

„Erősebb garanciákra lenne szükség, hogy a politikai indíttatású NGO-k cselekvéseit ellenőrizni lehessen. Javasoljuk, hogy a legitim kormány folyamatos támadását, megpuccsolását ne lehessen idegen pénzekből finanszírozni." – írták.

Az álcivil szervezetek azt követően kezdtek ismét kormányellenes demonstrációkat, hogy kitudódott: az országgyűlés több olyan törvénymódosítás elfogadását is tervezi, amely ellen egy szövetséges NATO-ország külügyminisztériuma és nagykövetsége is tiltakozott. A két vitatott törvény többek közt elkerülhetetlenné teszi a nemzetállami szereplők bevonását a transzatlanti oktatási együttműködésbe, emellett arra kötelezné a civil szervezeteket, hogy a nyilvánosság számára is látható módon megjelenítsék, ha külföldi támogatással működnek.

Utóbbi törvény amiatt váltott ki heves ellenállást, mert ezáltal mindenki számára láthatóvá válna, hogy ezeket a tüntetéseket főként külföldi finanszírozású csoportok szervezik. A törvénymódosítás ezáltal nagy mértékben megnehezítené az álcivil szervezetek számára, hogy saját aktivistáikat megtévesszék, illetve megtévesztett aktivistáik „őszinte tagadása" mögé bújva leplezzék a külföldi érdekérvényesítést.

http://www.hidfo.ru/2017/04/kemenyebb-fellepest-kovetelnek-az-alcivilekkel-szemben/

Erkölcstanból elégtelen!

ápr 11, 2017

Meggyőződésünk, hogy Magyarország polgárainak joga van mindahhoz, amit a törvény biztosít számukra. A törvények azonban nemcsak jogokat, hanem kötelezettségeket is előírhatnak. Az előírások alól nem lehetnek kivételek a civil szervezetek sem, gazdálkodásuk átláthatóságát garantálniuk kell.

A külföldi szervezetektől az úgynevezett NGO-knak juttatott adományok elfogadása csak úgy, mint a Magyarországról érkezett támogatások, kizárólag írásban megkötött szerződések formájában válhatnak érvényessé.

A CÖF-CÖKA 2009-es alapítása óta a törvényességet megtartva, ideértve gazdálkodásának nyilvánosságra hozatalát is, az előírásokat maradéktalanul teljesíti.

A külföldről érkező támogatások eleve megkérdőjelezik az önkéntesen végzett civil munka jelenlétét az NGO-kban, hiszen ezen szervezetek vezetőit a kapott adományokból fizetik. Nemzetbiztonsági szempontból nem engedhető meg, hogy a külföldről küldött támogatások feladója és címzettje anonim maradjon. Az elfogadott támogatás célja nem maradhat titokban, mint ahogy a felhasználás módja és eredménye sem.

Túlságosan enyhének tartjuk az ötpárti egyeztetésen megvitatott és az ellenzék által elutasított civil szervezetek átláthatóságáról szóló törvénytervezetet. Erősebb garanciákra lenne szükség, hogy a gyakorlatban jelentkező politikai szemléletű és indíttatású NGO-k cselekvéseit ellenőrizni lehessen. Javasoljuk, hogy a legitim kormány folyamatos támadását, megpuccsolását ne lehessen idegen pénzekből finanszírozni. Példaként jelezzük, hogy nem engedhető meg az iskolai diák önkormányzatok mellett árnyék önkormányzatok létrehozása és finanszírozása. Tiltani kell az álsegély szervezetek és embercsempészek szövetkezését a zöldhatáron áttörő illegális migránsok felé irányuló segítségnyújtást. Fentiek példák arra, hogy hogyan lehet lázításra, felforgatásra, ellenzéki célokra specializált szervezeteket létrehozni, illetőleg életben tartani, miközben Magyarország szuverenitása sérülhet. Idetartozónak tekintjük a párt ideológiák szerinti csoportosulások, médiák hazugságok útján történő befolyásolását, esetlegesen a pénzen vett brüsszeli lobbisták közreműködésével.

A CÖF-CÖKA felszólítja az ellenzéki pártokat, hogy baráti sajtójuk útján ne terjesszenek nettó hazugságokat. Ezt történt, amikor az ötpárti egyeztetésen és azt követően elterelvén magukról a figyelmet azt állították, hogy Alapítványunk 2014-ben 1,1 milliárd forintot költött plakátokra. Nyilvános adataink szerint bevételünk és összes kiadásunk 260 millió forint volt. Az ellenzéki pártoknak érdeke, hogy az őket kiszolgáló megélhetési álcivileket védjék, még úgy is, hogy a tisztességesen dolgozó civil szervezeteket megpróbálják besározni.

Az erkölcstan ismeretének hiányosságát látva, néhány külföldi támogatóval összebútorozott NGO és a CÖF-CÖKA közötti különbségek megértéséhez adalékokat szolgáltatunk:

2009-es alapításunk óta külföldről egy vasat sem kérünk és nem is fogadunk el

alapításunkhoz külföldi szervezet vagy magánszemély nem járult hozzá

külföldi mecénásoktól megbízásokat nem fogadunk el

pénzügyi elszámolásainkat napra készen tartjuk, az arra illetékes hatóságok ellenőrzésének megkönnyítésére

adományozóink kizárólag magyar állampolgárok és Magyarországon bejegyzett szervezetek, vállalkozások, cégek

felügyelőbizottságunk és kuratóriumunk munkáját önkéntesen anyagi juttatás nélkül végzi

a velünk kapcsolatban álló polgárok így a 18.000 szellemi honvédő útján és az ezernél is sokkal több civil szervezet partnerségével folytatjuk közösségünk egységének védelmezését

a társadalmi eseményekről hozzánk eljuttatott véleményekről országjárással és egyéb ismeretterjesztéssel mondjuk el véleményünket

a civil misszió eszközeivel élve képviseljük partnereink érdekeit például az 1%-os támogatásként adható személyi jövedelemadó fontosságának hirdetési akciójával

stratégiai szerződések keretében táplálkozás-élettanilag fontos ételreceptúrák átadásával

közreműködünk, a gyermekétkeztetés egészségesebbé tételében

családi- és kisvállalkozások alapításához nyújtunk szakmai támogatást

az uniós polgárok mozgósításával dolgozunk az Európa Uniós Civil Együttműködési Tanács megalapításán

Civil Akadémiát működtetünk

őrizzük a magyar-lengyel barátságot, 400 lengyel civil klubbal együttműködve

azzal is megkülönböztetjük magunkat a politikai pártoktól, hogy civilségünk állhatatos szemben az álcivil kezdeményezésekkel (Együtt, PM, Kétfarkú, MoMo, stb.), mert párttá nem válunk

Szárazon tartva a puskaport, ha külföldről támadás éri szuverenitásunkat, identitásunkat, a békemenet szervezőjeként aktivizáljuk szimpatizásainkat. A magyar emberek sorskérdéseinek megoldását a zsidó-keresztény civilizáció értékeinek szem előtt tartásával képzeljük el.

Végezetül jó szándékúan jelezzük, hogy meggondolatlan és felelőtlen, olyan pártnak banki hitelből plakátolni, amely a költségvetésből évente valamiből több mint 400 millió forintot kap működéséhez. 2018-ban valószínűleg még ennyit sem, hiszen támogatóinak száma egyre csökken. Ilyen csapdába esett és vesztette el székházát az MSZP és maradt adósa az SZDSZ a magyar polgárok milliónak.

A népszerűség (néppártosodás) egyik fokmérője a polgároktól juttatott anyagi támogatás mértéke. Ha ez hiányzik merész az a bank, amely egy identitását kereső pártnak folyószámlahitelt nyújt. Természetesen a lóverseny szabályai szerint, egy oligarcha kockáztathat, a helyében azonban érdemes lenne meggondolni, hogy milyen hűséget várhat el attól a Jobbiktól, amely a saját párt családjának alapító és hű harcosait dobta a politika szemétdombjára.

Csizmadia László
CÖF-CÖKA elnök

Soros Györgyék hálója átszövi a teljes közéletet

Tiltakoznak az elszámoltathatóság ellen az amerikai tőzsdespekuláns támogatottjai · A milliárdos „civiljei" befolyásolják a hazai közbeszédet

http://magyaridok.hu/belfold/soros-gyorgyek-haloja-atszovi-a-teljes-kozeletet-1367599/

Soros György hatvannál is több, hazánkban működő alapítványa, szervezete behálózza az egész magyar közéletet. A milliárdos keze így a sajtón és a politikai elemzőintézeteken keresztül a felsőoktatáson át a pártokig elér. A szervezetek szorosan együttműködnek egymással, a kiemelt zászlóshajók között a személyi és intézményi összefonódások többszörösen áttételesek. Különféle csoportosulások tucatjait csatornázták be néhány központi szervezethez és azok vezetőihez – derül ki lapunk összeállításából.

A Soros-birodalom tagszervezeteire jellemző, hogy névleg civil alakulatokként politikai semlegességet hirdetnek, ugyanakkor általában a legkevésbé sem értéksemlegesek. A nemzeti-konzervatív értékek ellen fellépve folyamatosan olyan közéleti ügyekben foglalnak állást, mint a migránskérdés, az alkotmányos berendezkedés ügye, de rendszeresen kritizálják a belbiztonsági szervek működését, mindeközben ellenzéki pártokkal együtt lépnek fel a kormányellenes demonstrációkon. Ez a politikai gerillaharc Majtényi László, a Soros Alapítvány által létrehozott Eötvös Károly Közpolitikai Intézet vezetőjének államfői jelölésével érte el a csúcspontját. Nem meglepő, hogy azonnal beállt mögé az egész balliberális oldal, amelynek számos szervezete, intézménye szintén az amerikai milliárdos zsebében van.

Majtényi László több szervezetnél is döntéshozó pozícióban van

A tőzsdeguru legutóbb azért emelte fel a hangját a davosi konferencián, mert véleménye szerint a magyar kormány a megsérti a „civilek" mozgásterét, korlátozni kívánja tevékenységüket. Mint ismert, a Soros-hálózat valós mérete tavaly sejlett fel először, amikor – Hillary Clinton győzelmét és támogatását biztosnak véve – közzétette 2015-ös magyarországi támogatottjainak listáját a Soros György által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF). Arról viszont mostanáig nem lehetett fogalmunk, mekkora befolyással bírnak a birodalom tagszervezetei, amelyek aggodalma így máris értelmet nyer: a lelepleződéstől félnek.

A nemzeti szuverenitás azonban elképzelhetetlen anélkül, hogy minden Magyarországon működő szervezet finanszírozása, költségvetése – köztük a civileké is – átlátható legyen. Erről beszélt Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke is az ATV-nek adott interjújában. Az átláthatóság és elszámoltathatóság, vagyis a támogatók listája, a támogatás összege és a szervezet gazdálkodása egy törvényességi minimumot képez: úgy nem működhet civil szervezet, hogy külföldről kap pénzeket, és ezt eltitkolja, fogalmazott Gulyás.

A civil szervezetek elszámoltathatóvá és átláthatóvá tételének ráadásul erős társadalmi támogatottsága van, ugyanis az említett társaságokon keresztül kifejtett nyomásgyakorlást egy ország kormányára, a „soft power" alkalmazását a magyar lakosság túlnyomó többsége, 88 százaléka elítéli a Századvég decemberi közvélemény-kutatása szerint, amelyről a Magyar Idők is beszámolt.
A zászlóshajó

A Soroshoz köthető civil szervezetek nagy része kapcsolódik a politikához. Némelyik közvetlenül pártokkal áll összeköttetésben, vagy közvetett módon próbál hatást gyakorolni a politikára. Az OSF által az egyik kiemelt támogatásban részesülő alapítvány az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet (Ekint), amely eredeti célkitűzése szerint a közéletet kívánta jobbítani. Azonban már a 2010-es országgyűlési választások előtt egyértelmű balliberális pozíciót foglaltak el, és támadni kezdték a nemzeti-konzervatív oldalt: Mi fenyegeti a köztársaságot? címmel indítottak vitasorozatot.

A szervezet elnöke, a már említett Majtényi László pedig annak ellenére fejezte ki aggodalmát egy lehetséges Fidesz-kabinet miatt, hogy a hivatali rotáció hívének tartja magát, a 2010-es választások előtt pedig két egymást követő szocialista adminisztráció volt hatalmon. A 2002-ben megválasztott miniszterelnök, Medgyessy Péter és a 2006-ban a szavazók bizalmát elnyerő Gyurcsány Ferenc pedig egyaránt megbukott sikertelen politikájával. A magát civilnek tartó, a politikába csak „belesodródó" Majtényi azonban pártok demonstrációin is részt vett, többek között a 2013-as Milla-rendezvényen továbbra is az alkotmányos fundamentumok összeomlását vizionálta, de tiltakozott a paksi atomerőmű bővítése ellen is 2014-ben.

Ő maga is hangoztatja kötődését Juhász Péterhez, az Együtt alelnökéhez, akivel – a szervezet honlapja szerint – közösen hozta létre az Igazmondó Alapítványt. További, az Együtthöz köthető szál a Demokratikus Ellenzéki Kerekasztal nevű kezdeményezés, amelyet a korábban a baloldali pártban működő Kónya Péterrel és Székely Sándorral jegyeztek, ezenkívül Székely kezdeményezte Majtényi államfői jelölését.

A „pártoktól és szervezetektől független", a Majtényi bábáskodásával újjáélesztett Polvax Közéleti Klub rendezvényére – ars poeticája ellenére – olyan ellenzéki közéleti személyiségeket hívtak meg vendégnek, mint Bokros Lajos, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Hajdu Nóra, Juhász Péter vagy Iványi Gábor. Az Ekint alkotmányosság megvitatására felszólító vitairatára pedig válaszolt a DK, az Együtt, az LMP, és ezeket Somody Bernadette mellett Majtényi értékelte elemzésében. A migránsválság jegyé­ben eltelt 2015-ös évben pedig az illegális bevándorlás kedvezőbb társadalmi megítélésére tett erőfeszítéseket.

A Népszavának 2015 márciusában adott interjúja pontosan illusztrálja a baloldal államfőjelöltjének a liberalizmuson kívül minden érték elutasítását. Mint kifejtette, „két választás létezik, az egyik, hogy a baloldaliak, illetve a szabadelvű liberális alkotmányosság baloldali és konzervatív hívei együtt tudnak a magyar társadalomnak eléggé vonzó ajánlatot tenni. A másik ajánlat az, amit neonácinak nevezhetünk." Az intézet elemzőinek kutatási eredményeire nemcsak a többi Soros-szervezet hivatkozik rendszeresen, hanem a balliberális nyomtatott és audiovizuális média is, köztük a HVG, az ATV és a Klubrádió.

Sajtójelenlét

A balliberális média ismertebb orgánumai is kapcsolódnak a magyar származású üzletemberhez. Egy központi háttérintézmény a Mérték Médiaelemző Műhely, amelyet az Eötvös-intézet alapított a médiapiac változásainak monitorozására. A Mérték felügyelőbizottságában szintén Majtényit találjuk. Az intézet függetlennek vallja magát, viszont rendszeresen publikál a kormánykritikus HVG-ben, és olyan balliberális lapokhoz és hírportálokhoz kapcsolódik, mint a Magyar Narancs és az Átlátszó Közhasznú Nonprofit Kft. (Átlátszó). E két utóbbi sajtóorgánum között összekötő kapocs Bodoky Tamás, aki korábban a Magyar Narancsnál tevékenykedett, később pedig az Átlátszó alapításánál bábáskodott, és tulajdonosként is jegyzi azt. Egy másik résztulajdonos, Mong Attila kutató pedig a Mérték társasági tagja is egyúttal.

Az Átlátszó mögött fellelhető szervezet pedig az Asimov Alapítvány, amely 2015-ben közel 17 millió forintot juttatott a tényfeltáró portálnak. Az Asimov kuratóriumi elnöke Maróy Ákos, kiterjedt üzleti kapcsolatokkal rendelkező véleményformáló, aki egyúttal az Átlátszóban is érdekelt. Soros-pénzekben részesül a 444.hu híroldal is, amely volt indexesekből verbuválódott, továbbá a Tilos Rádió is, amelyet a Tilos Kulturális Alapítvány működtet, az OSF-től pedig 2012–2014 között hatmillió forintot kapott.

Az egyik politikai zászlóshajó a Haza és Haladás Alapítvány, amely Bajnai Gordon volt miniszterelnök projektpártja. A Soroshoz is köthető amerikai Center for American Progress összesen 200 millió forinttal támogatta az Együtt alakulásánál védnökösködő szervezetet. Bajnai bizalmasa, Oszkó Péter volt pénzügyminiszter is tevékenykedik az alapítványban, Tordai Csabához hasonlóan, aki pedig az Átlátszót működtető nonprofit kft.-ben is képviselteti magát.

A 2010 előtti szocialista kormányok kedvenc politikai elemzőintézete volt a Political Capital (PC), amely a 2012-ig 423 millió forintnyi OSF- és állami támogatást kapott, amiből 190 milliónyi a Nemzetbiztonsági Hivataltól érkezett. Az agytröszt arca Somogyi Zoltán, aki jelenleg markáns kormányellenes elemzéseivel képviselteti magát a médiában.
Kiemelten támogatott szervezetek

A Soros-szervezetek 2013-ban összesen 500 millió forint támogatást kaptak. Az egyik említett kiemelt szervezet, az Ekint 2015-ben 14,8 millió forint Soros-pénzhez jutott, 2017-ig futó projektekre pedig 32 milliót kapott. További kiemelt OSF-támogatásban részesülnek a Társaság a Szabadságjogokért emberi jogi jogvédő civil szervezet (TASZ), a Magyar Helsinki Bizottság, a Transparency International Magyarország Alapítvány, a világ legnagyobb korrupcióellenes szervezetének magyarországi leányvállalata is. A Transparency 2013-ban 43 millió forintnyi Soros-támogatásban részesült, 2014-ben pedig 59,1 millió forintot apanázst könyvelhettek el. A szervezetet a felsőoktatáshoz is fűzik szálak: három alapítója közül kettő a Közép-európai Egyetem (CEU) oktatója.

Az Ekintnek is van kötődése a CEU-hoz egy 2006 projekt és az arra kapott hatmillió forint révén, emellett Miklósi Zoltán személyén keresztül, aki az előbbi intézményben kutat, utóbbiban pedig oktat. A TASZ, amely saját működéspolitikája alapján egyetlen fillér állami támogatást sem fogad el, 2014-ben 169 milliós OSF-szponzorációt tudhatott magáénak, 2012-ig pedig összesen 423,8 millió forint támogatás érkezett a szervezethez. A TASZ szorosan együttműködik az Ekinttel és a Mértékkel.

Jelentős OSF-összeg jut Gulyás Márton szervezetének, a Krétakör Alapítványnak is: 2014-ben 22,3 millió forintos támogatásban részesültek. Az Átlátszó 2014-ben 22,9 millió forintnyi Soros-pénzhez kapott hozzáférést.

A milliárdoshoz köthető, egymással szorosan együttműködő csoportok független, politikailag semleges alakulatoknak nevezik magukat

ÁLCIVILEK POLITIKAI ÜZENETEi

Látszólag apolitikus szervezetek, mint például a meleg- és nőjogi alapítványok, mint a Háttér Társaság (HT), a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE) és a Patriarchátust Ellenzők Társasága (Patent Egyesület), melyek szintén főleg Soros-támogatásból tartják fent magukat, politikai üzenetet is küldenek a társadalomnak megmozdulásaikon. Például a 2012-es melegfelvonulást Majtényi László nyitotta meg, és arra is felhasználta az eseményt, hogy a kormány által szervezett békemenetet kritizálja.

A gyerekeknek interkulturális képzéseket, az elfogadást promotáló felvilágosító programokat tartó Artemisszió Alapítvány a migrációs helyzet kapcsán is tartott előadásokat, ugyanakkor ezek a rendezvények szintén politikai üzenetként is értelmezhetők a bevándorlás kérdésének a politikai közbeszédben elfoglalt helye alapján. Továbbá rímelnek Majtényinek szintén a migráció kapcsán folytatott kormánykritikus megmozdulásaira.
Nemzetközi demokráciaskála

A tőzsdemogul a szervezetei révén oly módon is nyomást gyakorol hazánk – és más államok – belpolitikájára, hogy saját értékskálája szerint osztályozza az országok közéletét, nyitottságuk, korrupcióval való fertőzöttségük szerint. Az idei éves jelentését a múlt héten jelentette meg a Transparency International. A TI a magyarországi korrupciós helyzetet 48 pontra értékelte, ezzel Magyarország az 57. helyre került, tavalyhoz képest három pontot rontottunk a szervezet „szigorú" osztályozása szerint, amint erről lapunk a múlt héten beszámolt. Az argentin vagy a török helyzettel veszik egy kalap alá Magyarországot, mely országok verdiktjük szerint a haveri kapitalizmus megszüntetése helyett általában még korruptabb rendszert vezetnek be.

A kritériumaikként szereplő szólásszabadságot, a politikai folyamatok átláthatóságát, transzparenciáját és erős demokratikus intézményeket rugalmasan értelmezik. A Soroshoz köthető alapítványokkal kapcsolatos kormányzati követelmény épp a transzparencia, amely ellen jelenleg hevesen tiltakoznak.

Soros Györgynek a demokratikus és emberi jogi értékek melletti elkötelezettsége abban a tényben is megkérdőjeleződik, hogy több nagyszabású tőzsdei akcióival komoly – dollárban kifejezve milliárdos – károkat okozott számos országnak. Ezek a műveletek a lakosság jólétére is kihatottak, egy 1998-as CBS-interjúban Soros mégis világosan közölte: az egyetlen feladata, hogy pénzt termeljen cégeivel, a spekulációinak társadalmi következményeiért nem tartozik felelősséggel.

Megállítanák a milliárdost

A válság kezdete óta a migránsok korlátozások nélküli befogadásának egyik legelszántabb prókátora Soros György. Az amerikai milliárdos a hozzá köthető szervezeteket felhasználva minden eszközzel befolyásolni igyekszik a helyzetet. Ismert példa, hogy a Balkánon át haladó ázsiai és afrikai tömegek számára a Welcome to Europe (Isten hozott Európában) nevű csoport elkészített egy kiadványt, amely az idegenrendészeti szervek és a menekültügyi hatóságok megtévesztésére buzdít, egyszersmind segítséget nyújt a jogszabályok kijátszásához, térképmelléklete pedig megkönnyíti az eljutást a kontinens szívébe. A Nyílt Társadalom Alapítványokon és más, nehezen átlátható csoportokon keresztül Soros pénzügyileg is támogatta – és támogatja most is – a migránsok útját a kibocsátó országoktól a végállomásukig, és anyagai segítséget, félmilliárd dollárt ajánlott fel annak érdekében, hogy könnyebben tudjanak gyökeret ereszteni az új hazában.

Ezzel bírálói szerint egyszerre sodorja veszélybe Európát és a keleti és afrikai államokat, hiszen az utóbbiak jellemzően a fiatal, munkaképes férfilakosságukat veszítik el a kivándorlással. Soros egyébként a legkevésbé sem próbálja távol tartani magát az uniót megosztó kérdéstől. Személyesen is többször felemelte a szavát a migránsok mellett, majd előállt azzal a javaslattal, hogy Európa 15 milliárd eurós ráfordítással évi egymillió embert fogadjon be. Ugyanilyen nyíltan támadta az illegális migrációt ellenző, a keresztény és nemzeti identitást féltő társadalmi csoportokat és politikusokat, különösen Orbán Viktort. A politika befolyásolására természetesen a szervezeteit, sőt a sajtót is felhasználja. A DC Leaks szivárogtató oldalon közzétett anyagokból kiderült például, hogy Soros-pénz érkezett a 2014-es európai parlamenti választások előtt a 444.hu portálnak.

A milliárdos célja a közvélemény befolyásolása volt. Jelentős összegek érkeztek továbbá az országba olyan címeken, mint a szélsőségesek elleni fellépés, a melegjogok propagálása, illetve a nők helyzetének javítása. Mint kiderült, a legutóbbi svéd országgyűlési választásokba szintén beavatkozott, mivel tartani lehetett a migrációt ellenző politikai erők megerősödésétől. Köztudott, hogy az amerikai elnökválasztáson Hillary Clinton legnagyobb támogatójaként sok millió dollárt áldozott arra, hogy megakadályozza Donald Trump győzelmét, és hatalomra segítse pártfogoltját. Hillary Clinton és Soros kapcsolatáról egyébként sokat elmond az a levél, amely szerint 2011-ben az üzletember utasította az akkor külügyminiszterként működő demokrata politikust, hogy avatkozzon be az albán belpolitikába.

De Soros bábáskodott egyes törvények, kereskedelmi egyezmények megalkotásánál is. Az előbbiek mellett döntő befolyása volt a Janukovics-kormány bukásával végződő ukrán tüntetéssorozatra, az úgynevezett Euromajdanra. Nem véletlen, hogy a közelmúltban elindult egy Stop Operation Soros (Állítsuk meg Soros tevékenységét) mozgalom. A civil szerveződés elsőként Macedóniában bontott zászlót, alapítói pedig azzal érvelnek: megelégelték a milliárdos beavatkozását a nemzetek belügyeibe. De Soros-ellenes éle van annak a román szociáldemokrata kezdeményezésnek is, amely közhasznúnak nyilvánított civil szervezetek ellenőrzését helyezte kilátásba.

(itt a vége a cikknek)

"Akárhogy mosdatod a libsi diktatúrát, mindenki emlékszik tisztán a 2006.10.23-i rendőr terrorra. Ez már törtéenelem. Ahogyan az is tény, hogy a ballib csürhe akárhogy dobálja, hergeli lökdösi a rendőröket, senkinek nem görbült egy haja szála se, pedig a ballib agyhalottaknak nagyon kellene már 1-2 mártír. Mert 2010 óta nincs diktatúra, mint a ballib elkúrók alatt volt, mikor ellenzékeiket vertek parancsra."

Miért erőltetik a liberálisok az individualizmus destruktív formáit, a társadalmat atomizáló folyamatokat minek erősítik ahol tudják? Minek támadnak MINDEN jobboldali összefogást és mindig?!

"A zsidók magas intelligenciájáról szóló zárójeles megjegyzéssel. Véleményem szerint ugyanis dominanciájuk a később -nagyon helyesen- részletezett, kötelező fajtársi összezárásnak köszönhető, minek következtében a kevésbé tehetséges (urambocsá' nyálcsorgató idióta) zsidó is megmondóemberi pozícióba kerül az élet különböző területein messze túlreprezentáltan számarányukhoz képest. Ez kelt sok emberben egy olyan téves benyomást, hogy a zsidók úgy általában intelligensebbek a fehér embernél. Azonban a gátlástalan, törtető arroganciát a magam részéről a legkevésbé sem nevezném intelligenciának. Mítoszromboló, megdöbbentő eredményeket hozna, egy valós és alapos intelligenciateszt a zsidóság körében."

Ajvé, ez látszik még a blogoszférában is, egymást kurkásszák.

"Ha külföldről izmoznak Orbánékkal, lesz Békemenet."

Megyünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk