width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ez nem párbeszéd

2008. február 8., péntek

Ez nem párbeszéd

Ez nem párbeszéd

Az alábbi szórólapot a Deák téri katolikus templomban osztogatták! Ami egyébként a MAZSIKE nevű szervezettől származik. Zsike azaz zsidókeresztény, nyilván az "idősebb testvérek" és a fán ülő majmok cionrasszista elképzelésében így néz ki a keresztény-zsidó "párbeszéd"! (A zsidó somló tamás mondta egyszer, hogy mi még a fán voltunk mikor ők már...)

Értsd : ők maximális beleavatkozásra tartanak fenn jogot maguknak a kereszténység belügyeibe, míg az ő undorító, soviniszta, ókori babonákra és véráldozatra épülő vallásuk bírálhatatlan. Legalábbis szerintük.

Keresztény-Zsidó Társaság HÚSVÉT - SZÉDER A SZÉDER-ESTI HAGGÁDA MAGYARÁZATA HAGYOMÁNYOS SZÉDER-ESTI VACSORÁVAL 2000. április 16. vasárnap d.u. 17.00 h. vacsorajegy rendelés április 7-ig HOTEL SUNLIGHT 1121 Budapest, Eötvös u. 41. t: 395-65-83/-84,-85 - Pálvölgyi Rita

Tanuljunk héberül olvasni! Talmud: A 18 aldas (foima) szerkezete, zsidó történelem (Oberlander Baruch rabbi előadása) : Héber nyelvtanfolyam Kabalat Sabat - szombatfogadás a zsinagógában. Feliratkozás a vacsorára: : Ima, Tóra olvasás a zsinagógában, utána kidus. Ejn Jakov - történetek a Talmudból

[Washington Jewish Week, 1999.11.25] -“Mindegy, hogy a Jézus-hívők mit mondanak, a judaizmus Jézust nem ismeri el Messiásnak. És mondhatnak amit akarnak, de lehetetlenség egyszerre zsidónak és kereszténynek lenni.” - Szóval, akkor miért ez a nagy zsidósítási-igyekezet…?

IZRAEL - A “David’s Sling” (Dávid parittyája) nevű titkos terv szerint Izrael atom-aknamezőket akar felállítani a Golán fennsík közelében - jelentette a londoni Sunday Times.
“Izrael alapító ideológiája a cionizmus, nem egyéb, mint goj-ellenes népirtó mozgalom, amelynek célja az arab világ kolonizálása az Eufrátesztol a Nilus folyóig. Izrael, ez a rosszindulatú rákbetegség kicsírázott az arab nemzet szívében és rasszista hódításokkal terjed tovább. Az utálatos, sátáni Izrael ellenség, mert arab területeket sajátított ki, a térség minden bajáért okolható.”
A történelem során a zsidók ezerféle módon kinyilatkoztatták gyűlöletüket minden ellen, ami a kereszténységet képviseli. A zsidó Talmud telve van a leggonoszabb, gyakran trágár keresztényellenes rágalmakkal, és a keresztényellenes megkülönböztető bánásmód mellett, amit Izraelben gyakorolnak, a Nürnbergi Törvények nemes elgondolássá törpülnek.
Bőséges bizonyíték van arra, hogy a keresztények ellen elkövetett zsidó bűncselekmények messze túlszárnyalják a zsidók által elszenvedett állítólagos szörnyűségeket, még akkor is, ha elfogadjuk a holocaust legrémesebb változatát. Zsidó komisszárok kezei között vagy közvetve nemzsidók tízmilliói pusztultak el a Szovjetúnióban - figyelembe véve, hogy a kommunizmus gyakorlatilag kizárólag zsidó vállalkozás volt. A zsidók titkos cselszövései és felforgató tevékenykedései legalább részben okai Anglia és Franciaország háborús hadüzenetének 1939-ben a keresztény Németország (természetes szövetségesük volt) ellen, az ateista Szovjetúnió (természetes ellenségük) helyett. A zsidók tehát bűnrészesek : a felforgatás, a beszűrődés és a pénzhatalom ereje által. A zsidók ma a nyugati civilizáció kormányait annyira a hatalmukban tartják, hogy azokkal természetszerűen még a bűncselekményeiket is elfogadtatják, (pl. palesztín keresztény gyermekek legyilkolása az Intifáda idején, és iraki gyermekek lassú halála gyógyszer és élelmiszerhiány miatt. Hogy a zsidóknál a kereszténygyilkosság mennyire elfogadott, bizonyítja számos zsidó szakértői forrás. Israel Shahak “Jewish History, Jewish Religion” c. könyvében az Israeli Soldier’s Handbook-ból azaz "Az Izraeli Katona Zsebkönyvéből" idézi a főhadászati rabbi üzenetét, miszerint: ... amikor haderőink megrohanják az ellenséget, megengedett, sőt a Halakah (halakah, más írásmóddal halácha = a zsidó jog, ami a Tórában van leírva) előírja még a példásan viselkedő polgári személyek legyilkolását is.”Nem meglepő, hogy amikor az izraeli haderő elfoglalta Jeruzsálem keresztény negyedét, a legelső lépése volt dr. Mattar (a Szent Sír őre) meggyilkolása. Bár a Szent Sír a keresztények egyik legfontosabb zarándokhelye, a gyilkosságot elhallgatták a sajtó és a hírközloszervek, csak a United Church Observer nevű kiadvány írt róla. E lap bátor szerkesztoje Al Forrest, miután (a saját szavaival) “három zsidó üzletembertől” fenyegető üzenetet kapott, állítólagos “szívrohamban” hirtelen meghalt. A megfélemlített és társnak beválasztott keresztény vezetőség továbbra is magára vállalja a keresztény erkölcs vészes hanyatlását, mialatt a haszonleső politikusok és a média lelkesen és szolgalelkűen vesznek részt ebben a megtévesztésben. Talán eljött az idő, amikor a kufárokat újra ki kell kergetni a templomból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk