width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Fideszes volnék? Nem. Csak teszek különbséget, még ha árnyalatnyi is az eltérés. Radikális szemszögből ugyanezért fideszesnek tűnhet akár a Hunhír is, párszor meg is kapták már a titulust. :Đ

2014. január 9., csütörtök

Fideszes volnék? Nem. Csak teszek különbséget, még ha árnyalatnyi is az eltérés. Radikális szemszögből ugyanezért fideszesnek tűnhet akár a Hunhír is, párszor meg is kapták már a titulust. :Đ

Fideszes volnék? Nem. Csak teszek különbséget, még ha árnyalatnyi is az eltérés.

Radikális szemszögből ugyanezért fideszesnek tűnhet akár a Hunhír is, párszor meg is kapták már a titulust. :Đ

A narancs párt csak a kisebbik rossz.

Radikálisoknak udvarolnak fideszék néha a radikálisan jobb irányba mutató BESZÉDEKKEL, csak sajnos ezeket a radikálisan rendszerhiba - javító TETTEK rendre nem követték.

A fideszes szavazó, a polgári körös, de még a "kis" fideszes képviselő sem igazán ellenség viszont.

Az MSZP a Fidesz veszte

Minden nemzeti érzelmű tisztában van vele, hogy az elmúlt évek kormánypártjai jelentik a legnagyobb veszélyt az országra nézve. Az utóbbi egy-két évben a nemzeti oldalon elterjedt a nézet, hogy a Fidesz a fő ellenség, és nem az MSZP, hisz a szocialistáknak már lejárt az idejük. Kis szerencsével így is van, és soha többé nem lesznek kormányon, de még az is lehet, hogy nemsokára mindegyik a börtönben lesz, ahol a helyük van. De tényleg a Fidesz a legnagyobb veszély?

Ha felületesen vizsgáljuk a jelenlegi magyar helyzetet, akkor természetesen úgy tűnik, hogy a jelenlegi kormány minden célja Magyarország kivéreztetése. Minden céljuk az, hogy úgy csűrjék-csavarják a dolgokat, hogy az ország készen álljon a cionista megszállásra, és a magyar népet egyszer és mindenkorra eltűntessék a föld színéről. Azonban nézzünk meg néhány alapvető politikai tényt, amiből kiderül, hogy nem a Fideszre kéne a legnagyobb erővel támadni, hanem a testvérszervezetére, az MSZP-re.

Persze, nem arra akarok kilyukadni, hogy a Fideszt békén kéne hagyni, vagy, hogy elnézzük a hülyeségeiket. Hanem arra, hogy az MSZP ugyanolyan veszélyes, mint amikor még kormányon volt. Az MSZP az elmúlt nyolc évben (főleg) minden mutyinak a főszervezője volt, amiben bizony a Fidesz is oroszlánrészt vállalt. Amennyiben azt akarjuk elérni, hogy a cionista helytartók mind a levesbe menjenek, akkor nem faltörő kosként a jelenleg abszolút hatalmat birtokló Fideszt, hanem a legyengült MSZP-t kell támadni.

Az MSZP támadásával előbb vagy utóbb összezavarodnak, és mindenki menekülni fog a süllyedő hajóról. Azok, akik kilépnek a sorból, mindenkit felnyomnak, csakhogy mentsék hitvány életüket, és akkor fognak borulni sorban a Fidesz emberei. Amennyiben a láncreakció elindul, az egész cionista métely, ami szennyezi a magyarságot, úgy omlik össze, mint a kártyavár. Ez azonban sose fog bekövetkezni, ha hagyjuk, hogy a szegfűsök és a narancsosok összezárjanak és védjék egymás hátát.

Ha jobban belegondolunk, a Fidesz egyik fő kampányeleme és legnagyobb ütőkártyája az elszámoltatás volt. Ez azonban, mint tudjuk elmaradt. Nyilván, hisz nem saját maguk ellenségei. Ez az a pont, ahol a Fidesz a leginkább sebezhető. Amíg mi azzal vagyunk elfoglalva, hogy a Fidesz milyen módon biztosítja a hatalmát, amíg a fő csapásirány az, hogy rosszul kormányoz, addig, mint a maffia (bár a maffiába azért több becsület szorult) szépen a háttérben csinálja azt, amit eddig is.

Mi a megoldás? Nem szabad levegőt hagyni az MSZP-nek, ugyanis megtalálják a módját, hogy az elégedetlen tömegeket visszacsábítsák, és akkor bárki, aki életében árpádsávos zászlót ragadott mehet a börtönbe, vagy valami munkatáborba. Beindulnak a koncepciós perek és jönnek a fekete autók. Sokan gondolják, hogy a Fidesznél mért lenne másképp, ők is ezt akarják. Akarni akarják, de egy darabig nem teszik meg. Nemzetinek vallják magukat, és tömegével vannak olyanok a soraikban, akik szimpatizálnak valamilyen nemzeti szerveződéssel. A Fidesz függ a valódi nemzeti oldaltól. Amíg van nemzeti oldal, a Fidesznek is van élettere.

Könnyebb is a Fideszt térde kényszeríteni, ha a szocialistákkal jövünk. Hisz ki tudja hány Fidesz szavazó van, aki nem azért lett narancsos, mert imádja Orbánt, hanem pont azért, mert gyűlöli a szocialistákat. Gondoljuk végig a dolgot, ha össze tudjuk mosni a Fideszt az MSZP-vel, pontosabban: rávilágítunk arra, amit tudunk, akkor tömegével pártolnak el a Fidesztől az emberek, és nem ezrével, hanem százezrével.

Ez a mi nagy történelmi lehetőségünk. Az MSZP a Fidesz veszte lehet, ha megragadjuk ezt az óriási lehetőséget. De amíg úgy gondolunk az MSZP-re, mint lejárt csomagolású pártra, lenézzük a cionistákat, addig nemhogy esélyünk nem lesz a szebb jövőre, de még arra se lesz lehetőségünk, hogy küzdjünk érte a végsőkig.

Szerencsi Gábor

Forrás: Hazatérés Rádió

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk