width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Szemetet nem lájkolunk, szemét alakot se

2014. január 10., péntek

Szemetet nem lájkolunk, szemét alakot se

Szemetet nem lájkolunk, szemét alakot se

A három gaz közül ő haknizással, műbalhékkal fel tud jönni 'két százalékot'. Miért? Nem zenész ez, hogy újra meg újra kíváncsiak legyenek rá! Nem Korda Gyuri ez, vagy Önök Kérték! Tatabányán, jellemzően xD vastaps volt de akkor is amikor egy ember kellemetlen kérdéseket tett fel neki. Nekiestek volna a nyugdíjasok? Nem, hanem megtapsolták a kérdezőt is ugyanúgy!!!! Ez a közönség nem lehet túl tájékozott politikailag, akkor meg minek szavaznak. :P

Gyurcsótány azoknak a körében népszerű, akiknek a gazemberek imponálnak? Hogy majd hátha tesz értük valamit? Dehát ennek a bűnözőnek mi magyarok voltunk az áldozatai! Csak mert utáljuk Orbánt, még nem kell a másik gazembert szeretni, az sem megoldás, különben is 6 évig hatalmon volt ki van próbálva mit tud : nulla meg a hulla. A Jobbik az egyetlen esélyes mozgalom, ami helyrebillentheti ezt a züllött politikai rendszert.

"Ha kiállt volna a nyilvánosság elé, és úgy mondja el, micsoda ocsmány hazaárulást követtek el a vezetésével, majd visszavonul a közélettől, és önként bevallja a bíróság előtt is a bűneit, akkor mostanra szép csendben elfelejthetnénk, mit tett, és már 2006-ban elkezdődhetett volna a csőd szélére kormányzott gazdaság megreformálása. Akkor még nem lett volna késő, mert a világgazdaság szárnyalt, csak nálunk volt katasztrófa helyzet.

Ehelyett

1. Csak a cinkosainak mondta el, hogy kormányzás helyett csupán hazudoztak a választóknak, csaltak, trükköztek, és mindezt kizárólag a hatalom bitorlása érdekében.

2. Amikor LEBUKOTT, és a NÉP megtudta, hogy

- ez a gazember 3 éve hazudik nekik, és még most is

- szó sincs pannonpumáról, nem "tartós és nagy a jólét", a gazdaság nem "dübörög", hanem óriási megszorítások jönnek,

- újabb gigantikus hitelre van szükség, és gazdasági gyámság alá kerül az ország,

... akkor a demokrácia maradék morzsáit is feladva ÁVH-vá züllesztette a rendőrséget, és bestiálisan, minden törvényt felrúgva, minden törvénytelen eszközt bevetve rátámadt a jogos felháborodásukban utcára vonulókra.

Még ekkor is az erőszak és megfélemlítés eszközével védte, a demokráciára már nyomokban sem hasonlító aljas, bűzölgő diktatúráját!

EZT AZ EMBERT MOSDATJÁTOK, SŐT MAGASZTALJÁTOK? mIFÉLE EMBERI HULLADÉKOK VAGYTOK TI???"

http://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk