width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A Nemzeti Akarat Platform köszönete

2008. július 10., csütörtök

A Nemzeti Akarat Platform köszönete

A Nemzeti Akarat Platform köszönete

Köszönjük!

A Nemzeti Akarat Platform köszönetét nyilvánítja ki azoknak, akik tiltakoztak a július 5-én lezajlott ferdehajlamú vonulás ellen. Örömmel vettük észre, hogy ez ügyben sokkal többen emelték fel a hangjukat, mint az utóbbi években. Külön köszönet azoknak, akik fizikailag is tettek a fajtalankodás ellen és tiltakoztak a liberális fertő ellen.

Dicséretes, hogy a tiltakozó hazafiak a nemzeti forradalmárok hitvallása szerint helytálltak és megvédték Magyarország becsületét a buzik csődületétől. A berezelt homokosok és ijedt tekintetű uszítóik, az őket takargató rendőrségi teherautók a bizonyítéka annak, hogy félnek a magyar nemzettől, amely nem engedi kibontakozni beteges tetszelgésüket. Azon a napon megmutatta a magyar nemzet a világnak, hogy nem kér, és soha nem is fog kérni a homokosok, leszbikusok és egyéb ferdehajlamúak magamutogatásából. Győzelemnek tekintjük, hogy a magyar nemzet kiállása révén a ferdehajlamúak népes serege nem gyalázhatta meg a Hősök terét, így megmenekült őseink becsülete.

Nézetünk szerint az ilyen fellépések bizonyítják, hogy nemzetünk igenis egységes bármennyire széthúzó és vandál csürhének állít be minket az ellenséges média. Ellenségeink sekélyes szemléletére és önteltségére jellemző, hogy meglepődnek azon, hogy a népbutítás ellenére egyre több az ellenük tiltakozó.

Aki mélységeiben ismeri, nemzetünket az tudja, hogy nagy szellemi és fizikai elnyomásban, minél kevésbé mutatja ki a magyar az önbecsülését a felszínen, belül annál nagyobb erők gyülekeznek arra, hogy lemossa az őt ért gyalázatot.

Nagyon ajánljuk a fajtalankodóknak és felbujtóiknak, hogy tanuljanak az esetből és ne merészeljenek Budapest utcáira csődülni.

„Nemzeti Forradalmárok Hitvallása

2. Soha nem hagyom szó nélkül, ha engem, nemzettársam vagy nemzetemet gyalázat éri.

NAP elnöksége 2008. 07. 09.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk