width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Vona Gábor megrágalmazása, lejáratókampány és hamisítás, index origó mti hvg és más szennycsatornák

2013. december 29., vasárnap

Vona Gábor megrágalmazása, lejáratókampány és hamisítás, index origó mti hvg és más szennycsatornák

Elég ennyit elolvasni? xD

"Záró gondolatként egy megjegyzést tennék még. Önöknek feltűnt, hogy Terry Black listáján nincs szocialista politikus? Ja, akkor már értem."

Indexes vagy hvg-s netán origós vagy egyéb libernyák helyen "alkotó" HA-zugfirkászt se látni soha pellengérre állítva a kampánycélú hamisítványokban, pedig volna mit felróni nekik : például azokat a drogpárti háeszeket valakik csak megírják a fórumaikon, a blogketreces drogos blogokat valakik mégiscsak vezetgetik. :PPP

Jónéhány más szennyoldalt is létrehoznak, azt is ami Vona Gáborról híresztelt házasságtörő magatartást úgy 4 éve. Liberrált aki mást megrágalmaz, bányász béka segge alól ugyan miféle erkölcsösséget kér számon eleve - számára az egész nemzeti vagy más szóval helyi érdekű, neoliberalizmussal szemben álló lokalitáspárti - e miatt JOBB - oldalt kőkemény érdekalapon ellenség. Aki a háttérhatalom pénzén a helyi közössége kárára segít hatalomra gazembereket hazugságokkal, rágalomkampánnyal, és más ilyesmire vetemedik rendszerint elvtelen, érdekliberális, gerincetelen 'ember' aki a könnyebbik utat választja, más világban sem lenne belőlük rendes ember. Tisztességes egyed ugyanis alapból nem állna be érdek-neolib megélhetési politikusnak.

A Szenteste ezeknek persze hogy semmit se jelent. A ciánista zsidóknak nincs karácsonyuk, legfeljebb Jézus megölését ünnepelnék meg, mint ahogy a Purim is egy általuk elkövetett kegyetlen népirtás ünnepe.

Előszavam annyi hogy a jobboldal /nem csak a Jobbik!!!/ kárára rágalmakat szerkesztő hamisítókat a balliberális média + ugyanezen kártékony eszmerendszert valló pártok közelében kell keresni, miként 2010-ben is! Főleg index, hvg, origo... akik elsőként tehát legelőször hozzák le a lejárató szándékkal összekoholt hazugságokat miként a szintén hamisítvány bajai videó esetében láthattuk. Igen,
az MTI is a hamisítókkal van, sajnos a kormány nem tett rendet ott sem. A Jobbik tenne - és másutt is, ez viszont érdekeket sértene, akkor vége lenne az ingyenéletnek, jópénzért végzett álújságírásnak. Ezek az "emberek" személy szerint is gyűlölik az igazságot, bárki is képviselje azt, hiszen nemcsak a Jobbik áll támadásaik célkeresztjében!

"Soha nem jártam homokos bárban"

Vona Gábor reagálása a transzvesztita úrhölgy vádaskodására

"Hogyan lettem a legerkölcstelenebb politikusok egyike?"

2013. december 27. 21:24

Valljuk meg, van abban valami bizarr és apokaliptikus tragikomikum, amikor szenteste Terry Black mond erkölcsi ítéletet a hazai közélet felett. Mivel az előadóművész engem is "megtisztelt" azzal, hogy a három erkölcstelen politikus közé sorolt a 386 országgyűlési képviselő közül, így röviden elmondom a véleményem az esetről.


Karácsony ideje alatt nem olvastam, nem néztem híreket, nem léptem fel a világhálóra, így ezt most teszem meg. Sokan óvtak a megszólalástól, kérték, hogy hagyjam az egészet, mert méltatlan egy parlamenti párt elnökéhez egy ilyen ember ilyen akciójára reagálni, de én mégis megteszem. Több ok miatt is:

1. Mivel a bulvársajtó már karácsonykor hívogatott, úgysem hagynának nyugtot, és mindenféle álhír terjeng a neten, így jó, ha személyesen teszem tisztába a dolgokat.

2. Bár közéleti szereplő vagyok és ismert politikus, de nem vagyok és nem is leszek celeb. A magánéletemet nem a nyilvánosság előtt szeretném élni, de úgy tűnik, mindez naivitás a részemről. Mivel az ellenfeleim a programommal és a politikámmal nem tudnak mit kezdeni, így más fogást igyekeznek találni rajtam.

Tetszik vagy nem tetszik nekem, így van.

3. Mert az egész ügyhöz egyébként semmi közöm. Sem Terry Black-et, sem Krasznai Tündét személyesen nem ismerem, az énekesnő parlamenti kitiltásához semmi közöm, arról nem is tudtam, hiszen arról nem is az országgyűlési képviselők döntöttek. Vagyis, ha akartam volna, sem tudtam volna hatni az egész kitiltásra, sem pro, sem kontra. Tehát a szentesti akció otromba és ízléstelen mellélövés volt.

4. Végül, de talán leginkább azért szólalok meg, mert nem szeretném, ha bárki azt hinné, hogy bujkálni, menekülni akarok. Sőt, azt akarom, hogy mindenki tudja: sem zsarolható, sem megfélemlíthető nem vagyok.

Amit az ember megtett, azt vállalja, amit nem, azt meg ne vállalja! Kezdjük azzal, mi az, amit megtettem. Ahogy azt az idén május elsején megjelenő Fekete bárány, fehér holló című könyvemben is megírtam már, a házasságomnak néhány évvel ezelőtt volt egy nagyon nehéz válsága, amely majdnem véget vetett a kapcsolatunknak. Ebben az időben házasságon kívüli kapcsolatom alakult ki, amellyel nagyon sok szenvedést okoztam a szeretteimnek. Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, megbuktam, igyekszem tanulni belőle. A történteket a feleségemmel megbeszéltük, megszenvedtük és körülbelül egy évbe telt, mire feldolgoztuk, és hála Istennek, most azt mondhatom, a kapcsolatunk jóval erősebb és biztosabb, mint előtte volt. Éljük a családi életünket a kisfiunkkal, Benedekkel hármasban, amennyire persze a hazai közéletben és az ilyen szentesti (!) akciók között lehet.

És most nézzük, mi az, amit Terry Black bejegyzése sugallt, de nem tettem meg. Előre elnézést kérek mindenkitől a felsorolás miatt, elhihetik, hogy nekem a legkellemetlenebb, hogy ilyet egyáltalán le kell írnom, de sajnos itttartunk.

Na, lássuk: Soha nem jártam homokos bárban, de bármiféle egyéb vagy
heteroszexuális irányultságú night clubban sem. Soha nem próbáltam semmilyen kábítószert, még füves cigit sem. Soha nem volt kapcsolatom semmiféle szexuális mássággal. Soha nem volt kapcsolatom prostituálttal. Semmiféle erőszakos vagy törvénytelen dolgot nem követtem el. Soha senkitől, sem magánembertől, sem a közjavakból semmit nem loptam. Ennyit szerettem volna mondani. Több, mint amit az egész érdemelne, de megtettem.

Záró gondolatként egy megjegyzést tennék még. Önöknek feltűnt, hogy Terry Black listáján nincs szocialista politikus? Ja, akkor már értem.

Szobordöntés, bajai videó és most ez... Kemény kampány vár ránk.

(Vona Gábor facebook oldaláról)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk