width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Akác méz, eu az akácfák és a méhek ellen, össztűz alá vette az EU az akácot, most már normális méz se lesz - köszönjük monsanto

2014. január 27., hétfő

Akác méz, eu az akácfák és a méhek ellen, össztűz alá vette az EU az akácot, most már normális méz se lesz - köszönjük monsanto





A monsanto kilobbizza, hogy ne legyen akácméz.

Nem ennyire hülyék, ilyen gazemberek. EZ az eu, válsággal szemben tehetetlen, maximálisan korrupt megélhetési politikusok. Ha rajtuk múlik, legalizálják a gmo-t is, kötelezően minden tagállamban. Aki nem kifejezetten eu-network pénzekből élő urbánus neoliberális, az bizony veszít a tagságon, max. mehet nyugatra dolgozni, a nyugati cég meg jöhet ide tizedannyi pénzért dolgoztatni, és szabadon idehozhatja a legrosszabb minőségű szemetét is eladni.


Ha egy kormány komolyabban veszi az eu gazdaságélénkítési lehetőségeit, már rossz szemmel néznek rá és keresztbe tesznek neki. Hiszen nem érdekük, hogy mi is sikeres, gazdag, jó létű ország legyünk.

"Legalább akkora szigorral kellene büntetni a lobbizási próbálkozást, mint a megvesztegetésit! Vagy még keményebben, a nagyobb társadalmi veszélyessége miatt.

Mert a megvesztegető többnyire magánember, a lobbizó viszont tőkeerős, korlátlan idővel és a befolyásolandó képviselőhöz képest korlátlan pénzzel valamint pszichológiai háttértudásal rendelkezik, továbbá szinte korlátlan felderítési képességgel a képviselő magánéletét, gondolkodásmódját, gyenge pontjait illetően. Nem beszélve arról, hogy eleve olyan képviselőket ültet az adott helyre a háttérhatalom, akik szerény értelmi és még szerényebb erkölcsi szinten állnak, ha véletlenül mégis becsusszan egy-egy erősebb figura, azt meggyilkolják, mint Haidert, Möllemannt, Fortuint, Herrhausent, stb.

Abban reménykedjünk, hogy a kamatpénzuralmi "rend" megváltozásával talán az utóbbi időben jelentkező és fokozódó dolgozó-középosztály-tiprás is megfordulhat.

Abban a történelmi tapasztalatban reménykedhetünk, hogy bárhol és bármikor egy hatalom a saját dolgozó középosztályát kezdte eltaposni és kifosztani, az mindig megindult a lejtőn, és hamarosan összeomlott vagy jelentéktelenné vált.

Lépjünk ki az Európai Unióból

Európai Unió az akácfák és a méhek ellen!

A meghatározó agrár- és erdészeti szakmai szervezetek teljes megdöbbenésüknek adnak hangot, hogy az Európai Unió az akác korlátozására, kiirtására, illetve támogatásból történő kizárására törekszik.

A szakmai szervezetek emlékeztetnek, hogy az Európai Unió akácállományának a fele Magyarországon található, ez a mennyiség a hazai erdőállomány egynegyedét teszi ki. A szakma szerint tudományos szempontból kiemelendő, hogy az Európai Unió egy olyan fafaj visszaszorítására és kiirtására törekszik, mely számos gazdasági, környezeti és klimatikus előnyt kínál. Kiválóan alkalmas a futóhomok megkötésére, s így a talajerózió megállítására. Őseink ezért tudatosan telepítették még a XVIII. században. Az akác méztermése nemzetgazdasági jelentőséggel bír, a magyar méz döntő része akácméz.

Továbbá az akác kérge számos gyógyszer és gyógyhatású készítmény alapanyagaként szolgál, köhögéscsillapító és gyomorsavszabályzó hatása széles körben ismert. Az utóbbi időben virágának gasztronómiai jelentősége megnőtt, gondoljunk csak az akácteára. Külön kiemelendő, hogy az akác kemény fája lehetővé teszi a fa ipari felhasználását. Az akácból készült oszlopok, támok, szőlőkarók, árvízvédelmi oszlopok, karámfák, kerítéselemek, parketták és bútoralapanyagok keresettek egész Európában.

Az akác jól tolerálja az éghajlatváltozást, a talajvízszint csökkentésének következtében több térségben kizárólagos fajtává vált. Az akác a faanyagban megkötött légköri szenet egyik leghosszabb ideig tároló fafaj. Az akác tüzelőértéke kiváló, ezért mind tűzifának, valamint megújuló energetikai - biomassza - célokra jól használható, energetikai ültetvényeken kedvelt fafaj. Nem véletlen, hogy számos európai uniós tagállam és más országok tanulmányozzák az egyedülálló és fenntartható magyar akácgazdálkodást, s gondolkodnak az akác országukban történő elterjesztésén.

Gyakorlatilag egyetlen törvény szövegének módosításával kiszolgáltatták hazánkat a GMO maffiának.



Mivel hazánk továbbra is az Európai Unió tagja, a határellenőrzés hiánya és a törvény által engedélyezett hiányos tájékoztatás miatt Magyarországot is eláraszthatják olyan termékek, melyek genetikailag módosított alkotóelemekkel fertőzöttek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk