width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "A félig neoliberális fidesz helyett visszahozni a leszerepelt szocionista tolvajbandát" ne dőljünk be

2014. január 27., hétfő

"A félig neoliberális fidesz helyett visszahozni a leszerepelt szocionista tolvajbandát" ne dőljünk be

Ez is egy vélemény, csak éppen önsorsrontó. Nem ő követte el a bűnöket - hibákat, de azért magára veszi, a liberális zsidó gazok meg makulátlannak mutathatják magukat "megújulás", ja, ha rákosi élne, akár ő is lehetne listás jelölt - az általuk mélyen lenézett kádárista kisember szavazatával biztosítjálk maguknak a jó életet.

"Végérvényesen baloldali vagyok, ettől még a baloldalon elkövetett hibák, bűnök sem tudnak eltántorítani, mert azt mondom én is, ami a bibliában is írva vagyon; az dobja az első követ ránk, aki hasonló hibákat nem követett el még."

A félig neoliberális fidesz helyett visszahozni a leszerepelt szocionista tolvajbandát, zseniális. 2006 tavasszal fűt fát ígértek, aztán májusban-júniusban már a nem várt nehézségekre hivatkoztak, aztán Öszödön is tanácskoztak. Egyszerűen nem igaz, amit mondanak, az egész kampányuk egyetlen ember ellen felépített gyűlöletre épül, gondolom világos ki az. Ez a "demokratikus" koalíció nem baloldali, hanem 100% liberális kapitalista, a gazdasági hazafiság teljesen hiányzik belőlük, még a saját pénzeiket is offshore-ban tartják mint simor elvtárs. A munka törvénykönyvének emberbarátsága is fontos, a Jobbik elsőként adott be módosítókat, ezeket viszont sajnos lesöpörte a kétharmad. Egy erősebb Jobbik, ami ellenőrizhetné a fideszt. A jobboldal antiszociális, a baloldal nemzetellenes, a szoci ál liberális társulat pedig középen áll - mindkettőből a legrosszabbat testesítik meg. Különben volt, van olyan, hogy keresztény szocializmus, igen, és ehhez közel áll a Jobbik - no de a keresztény szocializmus egyik történelmi alakját, Prohászka Ottokárt a ballib kifejezetten gyűlöli. Mert a maga korában ő is észrevette, és leleplezte a baloldali - liberális hazugságokat.

Gyurcsány, aki a hívők és az egyházak ellen uszít, mint "keresztény".

http://szabadriport.wordpress.com/2013/09/13/a-vesz-elnoksegenek-nyilatkozata-a-politikai-helyzetrol/

Ez ugyan egy Munkáspártos link, de szavazhattok a Jobbikra is. xD

Szocik és a dk csak gazdatestnek, tömegpártnak kellenek a legrosszabb kapitalistáknak - e14 pár mandátumért. Egyedül ez a kb 5%-nyi szadeszhívő urbánus liberális társaság nem tudná elhitetni magáról, hogy szociálisan érzékeny. Nevetséges is lenne, sok rossz pont konkrétan nekik köszönhető a 2002-10 időszakból. Most haha, meg milla, de hatalmon tandíj, kórházi napidíj, majdnem bevezetett ingatlanadó kislakásokra is, amire csak lehet díj, szabadjára engedett devizahitel-csalás, adócsökkentést ugyanúgy nem lépnek meg mint ezek most, vízközmű és távfűtés, szerencsejáték zrt, sőt minden állami vagyon kiprivatizálása (haveroknak, áron alul) - kevesebb állami bevétel, azt tőlünk szedik be - bércsökkentések, adóemelések. Az imf megszorításai, ahol bevezették-bevetették gazdaság és társadalom-romboló intézkedéseiket, bizony baloldaliak (is) tüntettek ellene világszerte. Csapda, nem szabad belelépni. Ígéret a posztkomcsiktól? Haha, ki hiszi azt el, hogy majd később jobb lesz, csak egy kicsit bírjuk ki most még, már a 70-es, 80-as években is ugyanez a műsor ment.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk