width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ő mondta! Ugyanaz a szövege volnernek, mint a ballibzöldség pártoké. A nép akkor ezek szerint szélsőséges, mert kétharmad a Fideszre szavazott. Nemzeti minimum alapja sincs már ebben a bérenc bandában, arról van szó!!!! "Volner: egészen biztosan nem megy vissza a párt a szélsőjobbra A Jobbik frakcióvezetője mérsékelt jobbközép politizálást ígér, és azt mondja, a szélsőségesnek minősített szavazóikat a Fidesz szívta el, szerinte ugyanis ők most Magyarország szélsőséges pártja."

2018. április 14., szombat

Ő mondta! Ugyanaz a szövege volnernek, mint a ballibzöldség pártoké. A nép akkor ezek szerint szélsőséges, mert kétharmad a Fideszre szavazott. Nemzeti minimum alapja sincs már ebben a bérenc bandában, arról van szó!!!! "Volner: egészen biztosan nem megy vissza a párt a szélsőjobbra A Jobbik frakcióvezetője mérsékelt jobbközép politizálást ígér, és azt mondja, a szélsőségesnek minősített szavazóikat a Fidesz szívta el, szerinte ugyanis ők most Magyarország szélsőséges pártja."

Végső állomás a jobbiknak péntek tizenharmadikán


"Volner: egészen biztosan nem megy vissza a párt a szélsőjobbra A Jobbik frakcióvezetője mérsékelt jobbközép politizálást ígér, és azt mondja, a szélsőségesnek minősített szavazóikat a Fidesz szívta el, szerinte ugyanis ők most Magyarország szélsőséges pártja."

Ő mondta !!! Ugyanaz a szövege volnernek, mint a ballibzöldség pártoké.

A nép akkor ezek szerint szélsőséges, mert kétharmad a Fideszre szavazott.

A pártnév meg kéne változzon Ballibabbikra, hogy tükrözze a béltartalmat ami egy rakás.

Nemzeti minimum alapja sincs már ebben a bérenc bandában, arról van szó!!!!

"csak a nemzet" molinó mögött sajttájon háttérben zászlóerdőben "jó reggelt kívánok, hazudta vona gábor"



"Sneider Tamás lehet a Jobbik elnöke - Vona a "tanácsadója" lesz, és később visszatérhet"

Elegánsan a háttérből irányítgat majd a sumákja. DE kit tudnak ezzel átverni - a párt élén hátrahagyott emberei is mind liberális hűségesküket tesznek minden megnyilatkozásukkal



"Novák szerint ez nem visszavonulás "Vona Gábor mégsem vonul vissza, csak két évre, s addig is háttérből irányítana - sokunk számára ezt jelenti Sneider Tamás elnökjelöltsége, hiszen az ő erőssége abban rejlik, hogy mindig is Vona legközelebbi bizalmasa volt" - írja Facebook-oldalán a korábbi alelnök. Alább a teljes bejegyzés:"

https://www.facebook.com/novakelod/posts/1649374178478550



"Sneider Tamás: a jövő héten feltesszük az i-re a pontot "Megjelent a sajtóban, hogy a Jobbik elnöke lehetek. A jövőhéten feltesszük az i-re a pontot, és kiírjuk a kongresszust. Találgatások helyett addig mindenki élvezze ki a tavasz örömeit, ígérem, rászolgálunk a bizalomra! Szombaton pedig legyünk mindannyian Budapesten, mert úgy tűnik, valóban nagyon komoly mértékű választási csalás történt" - írja közleményében a Jobbik frakcióvezető-helyettese."



"Z. Kárpát szerint a néppártosodástól való bármiféle visszatáncolás a párt halálos ítéletét jelentheti A Jobbik alelnöke azt mondja, a Vona Gábor-i örökséget szeretné ápolni, hordozni, továbbvinni. Hozzátette, nincs benne elnöki ambíció. Úgy látja, a Jobbik (ideiglenesen?) visszavonuló elnöke az egyetlen "egyenes gerincű férfiú" a politikai vezetők között."

Nem néppárt, nyíltan népellenes liberális párt. Ami összeáll, összeragad a ballibekkel. Nyíltan, nap mint nap, mindig mindenben most már.

Nem érdemes büszkeségből kiállni tévedés mellett, az inkább ostobaság.

Ha egyáltalán a még mindig jobbikdrukker kuruc kommentek valódi szimpatizánsok művei, és nem fizetett trollok. Ballib szokás saját bűnnel politikai ellenfelet vádolni. Hívnak mindenkit fideszesnek a kurucos disquson, aki nem ért egyet a jobbik totális árulásával, nemzetellenes liberális fordulattal.

"Ez nem csalás, ilyen a választási rendszer! Angliában a fidesznek 4/5-e lenne ilyen eredménnyel. "

"(a jobbik) - Elmegy egy tüntetésre, ahol semmi másról nem lehet szó, mint a kormány legalitásáról, ám már szinte mindenki tudja, hogy oly mértékű csalás nem történt, ami jelentősen befolyásolhatta volna a végeredményt

- Olyanokkal vesz részt a tüntetésen, akik bizonyíthatóan nemzetellenesek

- Ezért aztán a kormány legitimitása marad, a jobbik pedig megmarad annak a pártnak, aki együtt tüntet és szervezkedik a csőcselékkel, nemzetellenesekkel.

- Megint magyarázkodhatnak, csóválhatják a fejüket, de a magas labdát a túloldalon leütik

Azt gondolom ez politikai dilettantizmus...vagyis pozitív eredmény nem borítékolható, csak negatív visszhang..."

"Mindeközben a libbantak már Hungaromajdant terveznek a kétharmad által frissen megválasztott legitim kormány megdöntésére - mindezt nyíltan hírdetve és felvállalva(!). És persze az országot káoszba dönteni akarók mellett ott lesznek ezek a zsíros állásaikat féltő jómadarak is. Ide jutottunk.

Milyen ember az, aki EZEKKEL még most is közösséget tud vállalni?"



Ez nem csalás, ilyen a választási rendszer! Angliában a fidesznek 4/5-e lenne ilyen eredménnyel.



"Abból semmi nem lesz...kicsit megáznak, páran majd hangosakat mondanak és hazamennek...
Remélem a jobbik nem menetel kéz a kézben a libsikkel, mert akkor mindennek vége...

A nagyobb baj ez a vona gábor-i út folytatása lenne...már ha valóban úgy is gondolja ZKD...pedig én őt egy racionális megfontolt emberként, gondolkodóként ismertem meg...persze lehet hogy nem politikus..."




"(még mindig zkárpát) Ebből is szar ember lett.... A néppártosodás elméletileg még igazolható lett volna ha nem járt volna a gyakorlatban az elvek teljes kidobásával, a rossz elfogadásával, a valóság tagadásával és a mainstreem hazugságok átvételével! Senki nem a retorikai finomítást és a megfontoltságot reklamálja, hanem az igazság elveszejtését!"



"Két kézzel kapaszkodnak a pozíciójukba a szarháziak."



"(ez is zkárpát)Na ez a másik nagytehetségű.
Ápolja a Vona örökséget OTTHON, de ne a Jobbik képviselőjeként, havi kétmillióért.
Nem fogják fel ezek a féleszűek, hogy hová sodortak egy lendületes, magyar érzelmű pártot?
A nyilvánvaló lebőgés után még kálmánolgázgatnak! ( Mi lesz azután, ha Simicska már Kálmánt sem tudja fizetni?? )"



"Hidd el, pontosan tudták. Az lehetett a feladatuk, hogy kivegyék a lendületet és a magyar érzelmet a magyarokból."






Sneider Tamás a nyertese Vona Gábor távozásának

https://gondola.hu/hirek/221701-Sneider_Tamas_a_nyertese_Vona_Gabor_tavozasanak.html

2018. április 12. 09:51

Sneider Tamás, a Jobbik frakcióvezető-helyettese töltheti be a pártelnöki posztot – értesült a Magyar Idők. Úgy tudjuk, a Vonához hű pártvezetés összezárt az elnöki posztra bejelentkező Toroczkai Lászlóval szemben, ami azonban nem garancia arra, hogy nem lesz pártszakadás a Jobbikban.

Pattanásig feszült a helyzet a Jobbikban, ahol többnapos elnökségi, illetve választmányi ülés után úgy néz ki, Sneider Tamás lesz a párt új elnöke. A párt frakcióvezető-helyettese a májusi tisztújításig látná el a Vona Gábor által hátrahagyott feladatokat, de információink szerint jó eséllyel ő kap majd felhatalmazást egy hónap múlva is.

Belső forrásunk szerint a választmány döntését megelőzően Sneider mellett az elnöki posztért ringbe szálló Toroczkai László alelnök is beszédet tartott. Ám míg a Jobbik politikáját gyakran bíráló ásotthalmi polgármester hosszas előadását senki sem tapsolta meg, Sneider viharos sikert aratott a választmány soraiban.

Emögött a pártban teljhatalmat élvező, a pénzek felett is diszponáló Szabó Gábor pártigazgató, az országos választmány elnöke áll, aki az elmúlt években szisztematikusan cserélte le a megyei és helyi alapszervezetek vezetőit, épp azért, hogy a májusban esedékes tisztújításon a hozzá és Vonához hű emberek üljenek majd.

A párt választási kudarcáért a Vona mellett Szabó Gábor felelősségét is firtató kritikák miatt egyébként Szabó bizalmatlansági indítványt nyújt be saját maga ellen.

Hogy a pártban érezhető feszültség enyhüljön, Sneider mellett Volner János alelnök, frakcióvezető is elnöki jogkört kaphat a tisztújításig. Volner a Magyar Gárda alapítójaként korábban jó kapcsolatot ápolt a radikális Betyársereggel. Sokan úgy tartják, Toroczkai mellett ő az az elnökségben, aki még nem adta fel az egykori nemzeti radikális elveket.

Információink szerint a Jobbikon belüli ellentét tovább fokozódhat, és ha májusban Sneider Tamást választják pártelnöknek, többen is lehetnek a parlamenti frakcióban, akik nem követik őt, ami könnyen pártszakadáshoz vezethet.

A Jobbik országos választmányának küldöttei tegnapi ülésükön egyhangúlag felszólították a párt országos vezetését, hogy hívja vissza európai parlamenti mandátumából Morvai Krisztinát, amit a Jobbik elnöksége a mai ülésén ellenszavazat nélkül meg is szavazott – olvasható a közleményükben.

magyaridok.hu



Semmit se jelent, ha valaki azért alapít valamit hogy aztán ő irányítsa.


Senki rendes ember nem vállal bizonyos politikai tisztséget, hát jön a kontraszelektált és átveszi a kontrollt. Ha nem akar a magyar gárdakapitány lenni, lesz az MÁS.

Vagy eleve nem is lehetett volna magyar ember ott vezető, csak dísznek. Mint ahogy a szadesz elnök kuncze gábor is direkt nem zsidó származása miatt volt annak megtéve. Pedig ez így ebben a formában nem érv senki mellett vagy ellen. :)

A Gárda az szélsőjobbos dolog, amit a jobbik egy ideje saját állítása szerint nem képvisel, de a 2017 tavasza óta történt villámgyorsan teljesen liberálissá levés után már a közép jobbot se.

Liberálisabb a Fidesznél. Ami most avatta az új Ludovikát. Állami kontroll alatt voltak, vannak a különféle gárdák, nemzetőrségek, és az úgy volt jó. Ennek a jobbiknak inkább ne legyen párthadserege. Rendezvényeket biztosítani ott a "szekuriti", ezeken mellesleg egyre kevesebb magyarérzelmű ember vesz részt, inkább jobbikellenes demonstrálók.


Mindennap új újjobbikos öszödi beszéd, és még így se világos?


A betyarsereg.hu oldalt elnézegetve, látok ott Identiteszt, Szent Korona Rádiósokat, Erő és Elszántságot, MIÉP-et - de jobblibikest SOHA. Nincs jó kapcsolatuk a pártnak velük se már.

Ami teljesen érthető, pont úgy ahogy a dzsobbik új ballibzöld barátai se fognak megdicsérni se gárdistát, se kuruc betyárt, se aki egyik se csak simán nemzeti érzelmű.




"Még az index,hu szerint sem volt csalás, de csak tüntikézzetek a sok komcsi/libsivel, ahelyett hogy hagynátok végre eltűnni őket a süllyesztőben."

marha Orbánfób kommentje "Csaltak, mint a disznó, de ha nem csaltak volna, akkor is nyertek volna. Nem a többséghez kellett csalniuk, hanem azért, mert Orbán fóbiásan retteg."

"Csaltak, mint a disznó…"

Honnan tudod, hogy szándékos, szervezett csalás volt… bemondta a hírtévé? Vagy a KO-val kiütött jobbikosok mondták, hogy biztosan csak azért veszítettek, mert a felcsúti törpecigány elcsalta a választást? Ehh…

Onnan tudja, hogy semelyik körzetben nem jeleztek a szavazás közben csalást az ellenzéki megfigyelők. Urnák hitelesítve, aláírásokkal lezárva. Az úgy nem megy, hogy: 'én láttam a csalást de nem szóltam, inkább egy héttel később tüntizgetek a hazaáruló bolsikkal'."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk