width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Szabad választásokon a nép nem kért az ellenségzékből, emiatt aztán nemzetközi liberális megbízóik parancsára "A Soros-birodalom káoszt akar Magyarországon" Nemcsak a jobbik bukott el, de a nagy ellenzéki összeborulással identitást vesztett az lmp is, csak ott eleve a kiindulópont rossz volt, lehet más a liberalizmus? nem!

2018. április 14., szombat

Szabad választásokon a nép nem kért az ellenségzékből, emiatt aztán nemzetközi liberális megbízóik parancsára "A Soros-birodalom káoszt akar Magyarországon" Nemcsak a jobbik bukott el, de a nagy ellenzéki összeborulással identitást vesztett az lmp is, csak ott eleve a kiindulópont rossz volt, lehet más a liberalizmus? nem!

Ha nem létezik nagyhatalmú kiterjedt nemzetközi liberális érdekhálózat, egyszerűbb nevén a sorosok, akkor hogy a büdös p-ba tüntet együtt az ÖSSZES balliberális, zöld, hozzájuk köthető "független civil", vona gabesz, meg az egész jobbik?

És mi ez a LIBE jelentés épp most, amit a magyarországI de antimagyar ballibzöld álcivilek, újságírók, párttagok szerkesztettek ordasul hamisítva összevissza - hogy aztán átadják művüket a brüsszeli kommunista liberáklisoknak. :(

Összefüggéseket látni, de e meglátásokra liberáliséknál hülyézés és személyeskedés vagy kényszeredett nyegle röhörészés a válasz.

Meg a hasbara módszer, ami csak tagad és támad - de nem cáfol. Amikor a teljesen nyilvánvalót is letagadja vagy ha már ez sem működik legalább magyarázgatja a társadalom rombolásra kiképzett liberális "szakértő". Mert ő azt tanulta a liberál marxista büfészakon, hogy minden társadalmi vívmány a liberalizmusból jött létre. Nem lát ki a dobozból sehogy se.

Van utánpótlódásuk. Minek ide ceu nekik, ott vannak az államin is. A HaHa félék, ilyen olyan Hálózat, páholy... PÁHOLY!!!

Simán pártpolitizálnak a felsőoktatásban, ott ők csak a jobboldalnak tiltanák meg a vélemény nyilvánítást.

http://lovasistvan.hu/2018/04/14/level-a-figyelo-hetilap-soros-listajat-tamado-elte-es-corvinus-tanszekeinek-csak-most/

2 féle jobbikos maradt : magát ideiglenesen nemzetinek álcázó valójában libsi, ezek igen aljas tudatos gazemberek.

Túl nemzeti nekik a Fidesz, valamint egyszerre náci és kommunista.

Mert államtalanító neoliberálisok, épp ők akik elvileg szociálisak, kamu demagóg megvalósíthatatlan ígéretekkel kampányolva, egyszerű megvezetésre kitalált mémekkel uszítva. Hatalmon aztán megszorítanak minket magyar embereket. Más országban meg az ottani államalkotó népet.

A másik csoport akik képtelenek elhinni vagy felfogni mi történt, mi történik. Ez nem dicsőség. :3

Nemcsak a jobbik bukott el, de a nagy ellenzéki összeborulással identitást vesztett az lmp is, csak ott eleve a kiindulópont rossz volt, lehet más a liberalizmus? nem!

Nemzeti érzelmű ember ezekkel nem fog össze semmiben soha. Vagy akkor csak kizárólag a gyűlölet mozgatja, ami látszik az itteni Orbánozós hsz-eken is.

Szabad választásokon a nép nem kért az ellenségzékből, emiatt aztán nemzetközi liberális megbízóik parancsára...

A Soros-birodalom káoszt akar Magyarországon

https://magyaridok.hu/belfold/a-soros-birodalom-kaoszt-akar-magyarorszagon-2999503/

Az ellenzék által támogatott civilek tüntetéssorozattal fenyegetőznek

Addig tart a szombaton kezdődő tüntetéssorozat, amíg a kormány nem enged a követeléseinknek – ezzel fenyegetett a Kossuth téri megmozdulás egyik szervezője. Jelezte: el akarnak kezdeni egy polgári engedetlenségi mozgalmat is. Halász János (Fidesz) az akció kapcsán megjegyezte: a Soros-birodalom káoszt akar Magyarországon.

Szombaton tartják tiltakozó akciójukat a fővárosi Kossuth téren a polgári oldal választási győzelmével elégedetlenek. A Mi vagyunk a többség! – Tüntetés a demokráciáért elnevezésű demonstrációt civilek szervezik ugyan a Facebookon keresztül, de a megmozdulás mögé az összes ellenzéki párt beállt.

Utóbbi azért is érdekes, mert az elmúlt napokban több ellenzéki politikus – Karácsony Gergely (Párbeszéd), Molnár Gyula (MSZP), Litresits András, az MSZP OVB-s delegáltja és Ander Balázs (Jobbik) – is elismerte: nem történt választási csalás. A tüntetés Facebook-oldalán tegnap kora estig 34 ezren jelezték, hogy ott lesznek a demonstráción, és 81 ezren érdeklődtek az esemény iránt. A tiltakozók a szavazatok újraszámolását, szabad sajtót, pártatlan közmédiát, tisztességes választást és új választási törvényt követelnek.

Egy éve a parlament előtt a rendőröket is fenyegették a tüntetők

A tüntetés egyik szervezője, Homonnay Gergely tegnap a Hír TV reggeli műsorában elmondta: minden ellenzéki párt részt vesz a demonstráción, amire büszkék, mert ez lesz az első pillanat, hogy a pártok vezetői hajlandóak egymás mellé állni, „egységben a diktatúra ellen". Hozzátette, az Együtt nemcsak részt vesz, hanem ott helyben pénzt is gyűjtenek a pártnak.

Az eseményt ugyanakkor civil tüntetésnek nevezte, amelyen a pártvezetők nem fognak felszólalni, hiszen – mint mondta – az ellenzék is sáros abban, hogy ide jutott az ország. Arra a kérdésre, hogy mi fog történni a Kossuth téren, Homonnay rámutatott: egy jól koreografált, színházi dramaturgokkal felépített akció lesz. Hozzátette: tüntetéssorozatot szerveznek, ami addig tart, amíg a kormány nem enged a követeléseiknek, illetve el akarnak kezdeni egy polgári engedetlenségi mozgalmat is.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője tegnap kiemelte: négy nappal a választás után Soros György „brüsszeli emberei máris nekimentek" Magyarországnak.

A politikus az Európai Parlament állampolgári jogi bizottságának jelentését „Soros-jelentésnek" nevezve közölte: az csak a kezdete a Magyarország ellen induló támadásnak, hadjáratnak. Kifejtette, emellett már utcai tüntetéseket szerveznek, mert káoszt akarnak Magyarországon. Halász János azt mondta: nem fogják annyiban hagyni a magyar emberek döntését, mert az szembemegy a „Soros-birodalom" céljaival.

A megmozdulás kapcsán a CÖF–CÖKA tegnap úgy fogalmazott, hogy az országgyűlési választások vesztesei a magyar emberek megérdemelt nyugalmát megzavaró tüntetéseket szerveznek a demokrácia és államiságunk ellen. – Az ellenzéki pártok részvételével, a Soros NGO-k támogatásával és a LIBE-bizottság jól időzített hazugságainak napvilágra kerülésével vannak, akik saját népük kétharmados akaratával is képesek szembefordulni – hangsúlyozták. Hozzátették: a valóság az, hogy gyászfelvonulást tartanak az ultraliberális eszmék végelgyengülését észlelő, hatalomra éhező álszövetségek.

Kiszelly Zoltán, a Századvég politológusa szerint a tüntetés a gyászmunka második fázisa. Az elemző véleménye szerint az első a tagadás volt, a csalás kiáltása; a holnapi – a második fázis – pedig a düh kiengedése. Kiszelly reméli, hogy a tüntetés békés lesz, ám számítani lehet a Soros-szervezetek provokátoraira is.

2018. 04. 14. 07:30

Kígyóleves prímszámtésztával

Bayer Zsolt

A választás előtt Gyurcsány Ferenc (kígyóleves prímszámtésztával) közölte, hogy a jobboldal nem fogja elviselni a választási vereséget, utcai zavargásokat fog generálni, vér fog folyni, mert a jobboldal ilyen, meg az Orbán.

Aztán jött a választás, a jobboldal harmadszor is kétharmados győzelmet aratott, a vesztesek pedig képtelenek elviselni a választási vereséget, csalást kiáltanak és utcai zavargásokra készülnek. Azt mondják, most majd aztán megmutatják, úgy megmutatják, hogy haza se mennek többé az utcáról, a kétszázalékos párt(ocska) vezetője már a vereség éjszakáján bejelenti, hogy a rendszer nem fog fennmaradni 2022-ig, s míg mondja, míg mondják, nyírott szakállkájukban a semmi neszez.

Megannyi fekete lovag. Kezük-lábuk levágva, de még hisztiznek a földön, hogy álljunk meg, jöjjünk azonnal vissza, mert leharapják a fejünket. Szánalmas ez, de azért végtelenül idegesítő is. Végtelenül idegesítő, hogy újra és újra bebizonyosodik, a bolsevik örök és kiirthatatlan. Már maga a kifejezés s annak történelmi háttere csodálatos: többség, többségi.

Így nevezték, így nevezik magukat, és mindig kisebbségben voltak. S ezenfelül legfontosabb tulajdonságaik: teljes gátlástalanság, erőszakkultusz, s a „rajtunk kívül mindenki hülye, mindenki bűnös, mindenki hibás" mentalitás. Most április nyolcadikán is hozták a formájukat. Ahogy elkezdett özönleni a nép a szavazófülkékhez, a demokrácia ünnepéről öblögettek, dicsérték a szavazót, aki lám, megy, sőt, özönöl, hogy leváltsa a diktátort.

Aztán kiderült, hogy a nép tényleg özönölt, de azért, hogy kétharmadot adjon a jelenlegi garnitúrának (a „diktátornak"), és elzavarja ezt az ellenzéket az anyja keservébe végre. És láss csodát: egy pillanat alatt minden megváltozott! A demokrácia ünnepéből a legsötétebb diktatúra lett, és a nép egy szempillantás alatt tanulatlan, tájékozatlan, ostoba falusi bunkóvá változott. S persze a választási rendszer is igazságtalan és antidemokratikus.

Ez utóbbiról csak annyit: a most vasárnap elért választási eredményével a Fidesz–KDNP Nagy-Britanniában a parlamenti helyek 86 százalékát, Franciaországban 72 százalékát, Olaszországban 63 százalékát, Németországban, Romániában és Szlovákiában pedig 53 százalékát szerezné meg. Magyarországon ez a szám 67 százalék.

Vagyis ezzel a választási eredményével természetesen mindenhol a Fidesz–KDNP alakítana kormányt, ám ezek szerint az angol és a francia választási rendszer még a magyarnál is sokkal antidemokratikusabb, hiszen ott szinte nem is lenne ellenzékünk.

De mindez teljesen érdektelen. Nem racionális érvekről, tényekről van itt szó. Hanem arról, hogy jövőre európai parlamenti választások lesznek szerte Európában, és a mai állás szerint a lassan magához térő európaiak el fogják zavarni a mostani EP-képviselőiket az anyjuk keservébe. Eltakarodik az összes migránspárti, az európai civilizáció és a nemzetállamok felszámolásán dolgozó, Soros fizette utolsó haza-, nemzet- és Európa-áruló gazember, akik most éppen a LIBE-bizottságban ülnek például, és Magyarországot, Lengyelországot, a V4-eket vegzálják, összevissza hazudoznak, és az anyjukat is eladnák pénzért is, meg az Európai Egyesült Államok és a kevert társadalom beteg víziójáért is.

Eltakarodik tehát az összes gazember az EP-ből, így hát Soroséknak alig egy évük maradt, hogy keresztülverjék az EU-n a felső határ nélküli kvótarendszert mint a migránsok betelepítésének és a nemzetállamok, az európai kultúra és civilizáció felszámolásának leghatékonyabb eszközét. Ám a magyar kormány és Orbán Viktor ezt meg fogja vétózni, és ráadásul most olyan megerősítést és felhatalmazást kapott erre, mint még eddig soha.

Éppen ezért, ha nem ment a választásokon, hát meg kell próbálni máshogyan eltávolítani a hatalomból. Az utcán, erőszakkal, ha kell, Majdant vagy Belgrádot csinálva Budapestből, mindegy. Ugyanis: liberális (főnév): olyan személy, aki órákig képes pofázni a demokráciáról, de képtelen elfogadni a többség akaratát. Erre készüljünk. És még most, időben szóljunk: nem fog menni, gyerekek. Itt nem fogtok káoszt és felfordulást csinálni, ezt megígérem.

https://magyaridok.hu/ahelyzet/kigyoleves-primszamtesztaval-2998540/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk