width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2018 után nem pusztán a politikusokat kell majd elszámoltatni, de azoknak is felelniük kell, akik visszaéltek a hatalmukkal. Nem azért, mert akkor majd fordul a kocka, és a Jobbik felé billennek az állami szervek, hanem azért, mert akkor végre függetlenül végezhetik a munkájukat. Egyáltalán nem lepett meg a Médiatanács döntése. Nem hiszem, hogy ma Magyarországon médiakérdésben bárkinek igaza lehet, ha az nem Orbán Viktor.

2016. december 18., vasárnap

2018 után nem pusztán a politikusokat kell majd elszámoltatni, de azoknak is felelniük kell, akik visszaéltek a hatalmukkal. Nem azért, mert akkor majd fordul a kocka, és a Jobbik felé billennek az állami szervek, hanem azért, mert akkor végre függetlenül végezhetik a munkájukat. Egyáltalán nem lepett meg a Médiatanács döntése. Nem hiszem, hogy ma Magyarországon médiakérdésben bárkinek igaza lehet, ha az nem Orbán Viktor.

Ahol a közszolga média Jobbik ellenes libsi bulvárból és a ballib ! mémgyárból átvett rágalmakkal mocskolódik? Amikor kósa pökhendi fröcsögéseit főműsoridőben teljes terjedelemben leadja az álhíradó, ám az arra adott Jiobbikos reakciót ami azt helyretenné már nem?! Hogy a francba ne volna ez kettős mérce.

A valódi jobboldali pártok és mozgalmak bedarálása amit a fidesz megléte óta művel. Eleinte még másokkal együtt, most már csak egyedül, egyeduralkodóan.

"A jobboldali, vagy szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása."

Orbán : "Akik pedig tőlünk jobbra állnak, azok" bla bla nácizás szélsőségesezés Amikor fideszék a középosztályról beszélnek, az valójában CSAK a fidesz közeli "gazdasági szereplőket" azaz tolvajló oligarchákat jelenti. És nem a rendezett életvitelű embereket. Ezeknek mi csak haszonállatok vagyunk. Tudnak megegyezni stratégiai partnerségről, nyomott bérekről, adómentességről a multikkal, ja aztán meg x év múlva továbbálnak keletebbre. Mi nemzeti radikálisok és más nem fideszesek látjuk, hova vezetnek az ilyen egyezségek. Most már a kormány is, a béremelésből pont ott nem lesz semmi ahol kéne pl az északi és keleti országrészen, megy a csalás nagyban, majd jól bejelentik 8 helyett 6 órára, 4 órára, aztán marad a bére ahol volt, meg ami szemétséget még ki lehet találni erős állami és szakszervezeti felügyelet hiányában.

A fidesz csak azért játssza el 1994 óta hogy jobboldali, konzervatív, és magyar nemzeti érzelmű - érdekű, hogy ne tölthesse ki más párt és mozgalom ezt a teret. Be vannak szarva hogy a fiatalok nem támogatják már őket. Hát egyértelműen jobban megfelel érzelmeiknek és érdekeiknek is a Jobbik és mondjuk az Identitás Generáció, mint ha mondjuk a liberális elvtelen törtető kormányszolgák fidelitas-ába, vagy ha valamelyik balliberális pártba lépnének bele.

Legalább világossá válna mindenkinek nemcsak az hogy teljesen külön létezik a nemzeti oldal és a fidesz, hanem hogy a helyi társadalom tagjaként mindenki automatikusan sorsközösségbe kerül, kivéve ha gyarmatosításunk kiszolgáló személyzetánek tagja, persze. Ezt próbálják botránykeltéssel felülírni.

Ha valakinek a kisgazdapárt(ok) szétverése ugrik be, jó nyomon jár. :)

Vona bizonyítja a fideszes közéletben uralkodó kettõs mércét

2018 után nem pusztán a politikusokat kell majd elszámoltatni, de azoknak is felelniük kell, akik visszaéltek a hatalmukkal. Nem azért, mert akkor majd fordul a kocka, és a Jobbik felé billennek az állami szervek, hanem azért, mert akkor végre függetlenül végezhetik a munkájukat.

Egyáltalán nem lepett meg a Médiatanács döntése. Nem hiszem, hogy ma Magyarországon médiakérdésben bárkinek igaza lehet, ha az nem Orbán Viktor.

Azért érdemes eljátszani a gondolattal, mi történt volna azzal a médiummal, aki:
- arról tudósít, hogy Orbán Viktor homoszexuális orgiákra járt Terry Black-kel, miközben nem járt,
- arról tudósít, hogy Orbán Viktor ezt beismerte, pedig nem ismerte be, csupán elvágták egy mondatát, hogy úgy tûnjön,
- arról tudósít, hogy Orbán Viktort kifütyülték, miközben még a színpadra sem lépett,
- arról tudósít, hogy Orbán Viktor összeállt Gyurcsány Ferenccel, mert beszéd közben használja a kezét,
- arról tudósít, hogy Orbán Viktor egy terrorszervezet tiszteletbeli tagja, miközben nem az,
- arról tudósít, hogy Orbán Viktor kapcsolatban állt a rendõrgyilkossal, pedig nem állt kapcsolatban,
- arról tudósít, hogy Orbán Viktor titkos politikai szándékból változtatta meg a nevét, miközben csupán a világháborúban elhunyt vér szerinti nagyapja nevét vette vissza, és még sorolhatnám.

Akkor is így döntött volna a tisztelt Médiatanács?

Mondjuk ki, sajnálkozva, de nyíltan: ma Magyarországon fontos állami szervezetek, intézmények nem mûködnek demokratikusan. Sokszor még a látszatra sem ügyelve tolják a kormánypárt szekerét.

2018 után nem pusztán a politikusokat kell majd elszámoltatni, de azoknak is felelniük kell, akik visszaéltek a hatalmukkal. Nem azért, mert akkor majd fordul a kocka, és a Jobbik felé billenek az állami szervek, hanem azért, mert akkor végre függetlenül végezhetik a munkájukat.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=99939

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk