width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Annak a világon semmi értelme, ha egyikünk sem amerikai és nem a dollár a fizetőeszközünk mégis abban számolunk el. Távol - keleti műszaki cikkek áraira gondolok például, de az olaj is ide tartozik. Ott az euró, tessék azt használni! Az amerikai jegybank Trump ellenes, mert azt akarja hogy a pénz visszatérjen magába a jegybankba. Azért emel kamatot. Az amerikai népnek inflációt akar csinálni,. és azt is el akarja érni hogy dollár alapon előállítani ne nagyon érje meg semmit, mert az a világ többi része számára értelmetlenül drágábbá válik a dollár árfolyam elszállásával.

2016. december 16., péntek

Annak a világon semmi értelme, ha egyikünk sem amerikai és nem a dollár a fizetőeszközünk mégis abban számolunk el. Távol - keleti műszaki cikkek áraira gondolok például, de az olaj is ide tartozik. Ott az euró, tessék azt használni! Az amerikai jegybank Trump ellenes, mert azt akarja hogy a pénz visszatérjen magába a jegybankba. Azért emel kamatot. Az amerikai népnek inflációt akar csinálni,. és azt is el akarja érni hogy dollár alapon előállítani ne nagyon érje meg semmit, mert az a világ többi része számára értelmetlenül drágábbá válik a dollár árfolyam elszállásával.

Annak a világon semmi értelme, ha egyikünk sem amerikai és nem a dollár a fizetőeszközünk mégis abban számolunk el. Távol - keleti műszaki cikkek áraira gondolok például, de az olaj is ide tartozik. Ott az euró, tessék azt használni!

A fidesz tudatosan gyengítette a forintot, mert az exportáló multiknak kedvez, és ezzel a svájci frank, euró, dollár árfolyama elég szerencsétlenül alakul(t) a magyar emberek többsége számára. Amúgy karácsony előtt minden évben szar szokott lenni a forint árfolyama.

Az amerikai jegybank Trump ellenes, mert azt akarja hogy a pénz visszatérjen magába a jegybankba. Azért emel kamatot. Az amerikai népnek inflációt akar csinálni,. és azt is el akarja érni hogy dollár alapon előállítani ne nagyon érje meg semmit, mert az a világ többi része számára értelmetlenül drágábbá válik a dollár árfolyam elszállásával.

"Az a baj, hogy az árfolyamot a zsidók saját célkitűzéseik szerint alakítják."

https://kuruc.info/r/1/167274/

Háromszáz forinton a dollár - Trump megválasztása óta erõsödik az amerikai fizetõeszköz

Vegyesen változott a forint árfolyama a fõbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon.

Péntek reggel egy euró körülbelül 313 forinton állt, míg egy dollárért 300 forintot kell adni, ami nagyon régen fordult elõ – mondta Kababik József, az Erste üzletkötõje az M1-nek nyilatkozva.

A pénzügyi szakértõ arra is kitért, hogy az elmúlt napokban, hetekben inkább emelkedést láthattunk mind a magyar, mind az európai, de fõként az amerikai piacokon. Trump megválasztása óta az amerikai piacok emelkednek és a dollár is erõsödik – tette hozzá Kababik József.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk