width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Mai MNA, Mindenki MNA tag. Te is. Én is. Hisztériacsinálás. Ahol fegyvert találnak, oda a radikális nemzetiekre jellemző tárgyakat visznek, hogy legyen mit mutatni a közszolga híradóban, vagy az agyar idők címlapon. Ahol fegyver nincs, oda meg visznek. A seprűnyél is fegyver, ha MNA-s birtokolja, és hát mindenki lehet MNA tag elég csak rámondani hogy összefüggésbe hozható vele. Definiálva sincs, mi az a MNA. Rákosi rosenfeldet idéző viktorbán terror!

2016. november 25., péntek

Mai MNA, Mindenki MNA tag. Te is. Én is. Hisztériacsinálás. Ahol fegyvert találnak, oda a radikális nemzetiekre jellemző tárgyakat visznek, hogy legyen mit mutatni a közszolga híradóban, vagy az agyar idők címlapon. Ahol fegyver nincs, oda meg visznek. A seprűnyél is fegyver, ha MNA-s birtokolja, és hát mindenki lehet MNA tag elég csak rámondani hogy összefüggésbe hozható vele. Definiálva sincs, mi az a MNA. Rákosi rosenfeldet idéző viktorbán terror!

Mai MNA, Mindenki MNA tag. Te is. Én is.

Hisztériacsinálás. Ahol fegyvert találnak, oda a radikális nemzetiekre jellemző tárgyakat visznek, hogy legyen mit mutatni a közszolga híradóban, vagy az agyar idők címlapon. ^_^

Ahol fegyver nincs, oda meg visznek. A seprűnyél is fegyver, ha MNA-s birtokolja, és hát mindenki lehet MNA tag elég csak rámondani hogy összefüggésbe hozható vele. Definiálva sincs, mi az a MNA. Rákosi rosenfeldet idéző viktorbán terror!

Mi is közösség vagyunk ám, egyáltalán nem tisztelt hazug aljas ZOG! A magyar, de a sváb ruszin tót és más békés kisebbségek elleni cionista érdekű teljes ellehetetlenítés az élet minden területén érvényesül. Ki akarják üríteni az országot, ahhoz kell a közbiztonság hiánya, amiatti menekülés, ingatlanok eladóvá válnak mélyen áron alul. Megélhetés is ezért nincs az ország vidékén. Tömeges vagyonvesztés nekünk, a zsidónak meg jó üzlet. Nincs jogunk a magunk védelmét megszervezni!

Van ilyen törvény, hogy TILOS "magunktól" szerveződni a közbiztonság fenntartására! Értéktelen a magyarok élete és vagyona a rezsim számára! A tetvek a sírból is kidobatnának mert "gojok" vagyunk, napokban egy chábád lubavics szektás baruch barom ideszólt hogy így kéne, ez is kormány által elismert zsidó "felekezet" Magyarországon.

Az erőszak nekünk többieknek szól, akik nem rejtegetünk arzenált otthon, hogy a kormány bármit megtehet velünk. A leszámolást és koncepciós pereket látva mi ne merjünk ellenzékezni, szerveződni, civilként működni, kommunikálni!

Az "összefüggésbe hozható" hány ismerősi láncolaton keresztül, mert akkor áder is viszkethet. :3

Ez vajon mi lehetett? " feljegyzéseket, propagandaanyagokat foglaltak le"? A zsidóuralom tapasztalati tény és valóság, benne élünk. Személyes élettapasztalatnál nincs jobb propaganda. A megélt élményből lesz utóítélet, a felismerés nem előítélet.

Mióta tilos a Kárpátia és a Barikád magazin meg a többi kulturális elem, amit ilyenkor egyenesen a terroristák kézikönyvének és zenéjének neveznek ki a fideszes és balliberális ugyanazok.

A néha emlegetett "alkotmányos rend megdöntése" sincs kifejtve milyen fizikai cselekménnyel tervezik valakik ezt elérni, hát hol van az, nem sztálin szobor hogy ledöntsük. Egyetlen logikusnak tűnő magyarázat, a gondolatok terjesztése. Attól hogy valaki megszerkeszt egy másik alkotmányt és terjeszti, sajnos a diktatórikus rezsim még nem dől meg. Elnyomók, mert a puszta információ is veszélyes hatalmukra, ami önérdekű hazugságokra és józan ésszel beláthatóan életellenes törekvésekre épül.

"1. Már körülbelül 20 helyszínen támadt a sündörség egy olyan "szélsőséges, marginális szervezetre", amelynek - a hivatalos sajtó szerint - se tényleges tagsága, sem tömegtámogatottsága, sem való szervezettsége nincs, de az kovácsbéla. Egyik kezünkkel az MNA egy pár dilisből álló operetthülyeség, másik kezünkkel polipcsápos, összetett terrormaffia, mely behálózza az országot.

Kicsit hasonlít a székely favágóra, aki lehellettel melegíti a kezét és fújja a forró levest, és meg is állapítja a bocskoros segédfavágó, hogy lám, a székely pofája ha kell hideget, ha kell, meleget fúj.

2. közösség tagja elleni erőszak előkészületének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az "öld meg a magyart" olaszliszkai közösség tagjait miért nem hallgatták ki ugyanezért? Talán mert ők nem álltak meg az előkészületnél?"

"Ez nem más mint politikai marketing és diktatórikus ,koholt vádak alapján ,tisztogatás a hazafias érzelműek körében."

"Nem értem. Ha én a szervezet valamelyik ágához tartoztam volna, már rég elástam volna még a parittyámat is elásom azonnal és akkor jöhet a tek vagy bármelyik buzgómócsing banda, leránthatnak bő nyállal. Öt főt elvittek, de csak egyet tartóztattak le lőfegyver birtoklása miatt. A többieket miért fogták le? Közösség elleni izgatás ezt mivel bizonyítják ? Ezek után kiket vesznek sorra ? A volt vagy létező gárdistákat?"

Őket igen, üldözöttek amíg élnek ÉS ez a rendszer van, biztosan van feketelistája a ZOG-nak rólunk! Ahogy a kommunista zsidók üldözték a KALOT-osokat és a leventéket! Nemcsak önvédelemre szerveződni tilos, egyedül tenni a szebb jövőért valamit is az. Egy fő nem értelmezhető úgy, mint "betiltott illegális társadalmi szervezet". De majd a fideszes bűnpártoló jogászok és ügyészek kitalálnak valami mesét erre is.

Újabb "MNA-ágas" rajtaütés volt ma hajnalban - a rendőrség "közösség tagja elleni erőszak előkészületének megalapozott gyanújáról" beszél

https://kuruc.info/r/2/166506/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk