width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Elvitte a cica annak az Aulich utcai lakásnak az adásvételi szerződését, amelybe Rogán Antal, Habony Árpád, izraeli és grúz üzletemberek, valamint politikusok ugrottak fel egy "kávéra" rendszeresen. Tudják, ebből az árnyék-külügyminisztériumként működő luxusirodából irányították a letelepedési kötvény-bizniszt... Nem fogják kitalálni, ki volt az V. kerület polgármestere abban az időben, amikor az azóta multimilliomos ügyvéd, Kertész Balázs értékének töredékéért megvette az önkormányzattól a lakást."

2016. november 24., csütörtök

"Elvitte a cica annak az Aulich utcai lakásnak az adásvételi szerződését, amelybe Rogán Antal, Habony Árpád, izraeli és grúz üzletemberek, valamint politikusok ugrottak fel egy "kávéra" rendszeresen. Tudják, ebből az árnyék-külügyminisztériumként működő luxusirodából irányították a letelepedési kötvény-bizniszt... Nem fogják kitalálni, ki volt az V. kerület polgármestere abban az időben, amikor az azóta multimilliomos ügyvéd, Kertész Balázs értékének töredékéért megvette az önkormányzattól a lakást."

Elvitte a cica annak az Aulich utcai lakásnak az adásvételi szerződését, amelybe Rogán Antal, Habony Árpád, izraeli és grúz üzletemberek, valamint politikusok ugrottak fel egy "kávéra" rendszeresen. Tudják, ebből az árnyék-külügyminisztériumként működő luxusirodából irányították a letelepedési kötvény-bizniszt... Nem fogják kitalálni, ki volt az V. kerület polgármestere abban az időben, amikor az azóta multimilliomos ügyvéd, Kertész Balázs értékének töredékéért megvette az önkormányzattól a lakást.

Eltűnt az Aulich utcai lakás adásvételi szerződése

Nem találja a belvárosi önkormányzat az Aulich utca 3. szám alatti, harmadik emeleti lakás adásvételi szerződését.

Ez az a ház, ahol Rogán Antal és Kertész Balázs mellett Habony Árpádot is látták. Az Index írta meg, hogy az ügyvéd kezében érnek össze a Rogánhoz kötődő érdekháló szálai, és ő az, akinek a közreműködésével korábban tökéletesítették a belvárosi ingatlaneladási gyakorlatot. Az ingatlan korábban az önkormányzat tulajdonában állt, de most a Magyar Narancs hiába próbálta kikérni az adásvételi szerződést, az V. kerület szerint ugyanis a dokumentum nem található az irattárban.

Elképzelhetetlen, hogy egy adásvételi szerződés eltűnjön – erről már a belvárosi önkormányzat lakásügyi bizottságának jobbikos tagja, Losonczy Pál beszélt híradónknak. Budapest belvárosában ez a bizottság tesz javaslatot a képviselő-testületnek az önkormányzati tulajdonú ingatlanok eladására. A Kertész Balázs-féle lakás elidegenítése a 2010-es önkormányzati ciklusban történt, amikor Losonczy Pál még nem volt képviselő az V. kerületben.

„Semmiképpen, elvileg semmiképpen, mert egy bizottsági határozatnak kell lenni emellett, hogy ugyanis a tulajdonosi, elidegenítési és lakásbizottság hozzájárul az adásvételhez. Szerződést kell kötni, tehát adásvételi szerződést kell kötnie az önkormányzattal, a tulajdonosi és elidegenítési bizottságon keresztül kell mennie az ügynek, és utána tudnak szerződni" – mondta el Losonczy Pál.

Tizenöt évig kell őrizniük az önkormányzatoknak a vagyonszerződéseket. A Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke a hírtévének azt mondta: vannak olyan dokumentumok, amelyek hamarabb elévülnek, ugyanakkor az eladással, vásárlással kapcsolatos papírokat mindenképp meg kell őrizni.

„Mivelhogy önkormányzati vagyonról van szó, ezért ezt szabályozzák jogszabályok is, ez alapján 10 vagy 15 év az, amíg helyben meg kell őrizni a vagyonnal kapcsolatos dokumentumokat és utána pedig, 15 év után át kell adni a levéltárnak. Ez a rendes forgatókönyv" – ismertette Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke.

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/eltunt-az-aulich-utcai-lakas-adasveteli-szerzodese-1372836

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk