width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Le Pen esélyes a francia elnöki posztra. Azt hazudják a radikálisokról, hogy nőgyűlölők. Pedig inkább ILYEN nő lenne az elnökük franciáéknak, mint mondjuk gyurcsány helyi megfelelője "ferenc" hollande. Konkrét emberek léteznek csak, a libsi genderes - sztereotípiás baromságokkal ellentétben. Az olaszoknál is van jó elnökjelölt. Alessandra Mussolini! ^_^

2016. november 24., csütörtök

Le Pen esélyes a francia elnöki posztra. Azt hazudják a radikálisokról, hogy nőgyűlölők. Pedig inkább ILYEN nő lenne az elnökük franciáéknak, mint mondjuk gyurcsány helyi megfelelője "ferenc" hollande. Konkrét emberek léteznek csak, a libsi genderes - sztereotípiás baromságokkal ellentétben. Az olaszoknál is van jó elnökjelölt. Alessandra Mussolini! ^_^

Azt hazudják a radikálisokról, hogy nőgyűlölők. Pedig inkább ILYEN nő lenne az elnökük franciáéknak, mint mondjuk gyurcsány helyi megfelelője "ferenc" hollande. Konkrét emberek léteznek csak, a libsi genderes - sztereotípiás baromságokkal ellentétben.

Az olaszoknál is van jó elnökjelölt. Alessandra Mussolini! ^_^

Madam President: Le Pen esélyes a francia elnöki posztra

A britek népszavazással döntöttek arról, hogy kilépnek az Európai Unióból, majd az amerikaiak megszavaztak egy politikust, aki a kampány során a NATO feloszlatásáról beszélt. Hat hónap múlva pedig a Clinton-hívek bánatára Franciaország élére kerülhet "Madam President".

A britek június 23-án egy népszavazással döntöttek http://www.hidfo.ru/2016/06/43-ev-unios-tagsagot-dobnanak-ki-a-britek/ az Európai Unióból kilépésről, melynek során a választók 51,9%-a, mintegy 17,4 millió ember utasította el az uniós tagságot. A döntés lerombolta azt az illúziót, miszerint az Európai Unióba csak belépés van, és ez a szövetségi rendszer Európa végső formája, amit már csak tovább központosítani lehet. Kiderült; az Európai Unió nem utópia, a lakossági elégedetlenség fokozódik, sok helyen a lakosság többsége http://www.hidfo.ru/2016/11/a-gorog-lakossag-ketharmada-nem-tamogatja-az-eu-tagsagot/ ellenzi az EU-tagságot. A britek döntése rámutatott arra, hogy az uniós tagság és a demokrácia egymás ellentétévé vált http://www.hidfo.ru/2016/10/a-veg-kezdete-ha-nepszavazas-van/ hiszen az unió egyik legnagyobb gazdaságával bíró országában a lakosság többsége a kilépés mellett döntött. Ha egy tagállam 43 évi uniós tagság után nincs megelégedve az uniós tagság eredményeivel, ez intő jel lehet azoknak az országoknak, melyek politikusai azzal nyugtatják magukat, hogy 20-30 év integráció után minden jobb lesz.

A britek döntését a nagy közvélemény-kutató intézetek nem tudták előre jelezni. Napokkal a népszavazás előtt a fővonalú médiában publikált felmérések EU-párti többséget mutattak. Nem sokkal a népszavazás előtt egy politikailag motivált gyilkosság is történt http://www.hidfo.ru/2016/11/politikailag-motivalt-gyilkossag-volt-a-munkaspart-tagja-elleni-merenylet/ ami a felmérések szerint több mint 7%-kal növelte http://www.hidfo.ru/2016/06/gyilkossag-miatt-csokkent-a-brit-kilepes-tamogatottsaga/ az EU-tagság fenntartására szavazók arányát. A britek mégis megszavazták a kilépést.

November 8-án az amerikai elnökválasztás szintén nem várt eredménnyel zárult. A nagy közvélemény-kutató intézetek Hillary Clinton fölényes győzelmét vetítették előre. Voltak olyan felmérések is, melyek hitelesen előre jelezték Trump győzelmét (erről ITT http://www.hidfo.ru/2016/11/atvette-a-vezetest-donald-trump/ számoltunk be), ám a fővonalú média főként a Clinton győzelmét prognosztizáló méréseket hozta címlapon, emiatt a nagy nyilvánosság nem számított a republikánus jelölt győzelmére. Az elnökválasztás napján Clinton hívei látványosan siratták a demokrata elnökjelöltet http://www.hidfo.ru/2016/11/igy-sirattak-partfogojuk-bukasat-a-liberalisok/ aki nem szólalt fel az eredmények ismertetését követően, hiszen senki nem írt neki vesztes beszédet. Clinton maga is meg volt győződve a választási győzelemről, egy amerikai lapot pedig előre 125000 példányban ki is nyomtattak "Madam President" felirattal a címlapon. http://www.hidfo.ru/2016/11/ez-az-amerikai-lap-makacsul-ragaszkodott-clinton-gyozelmehez/ Clinton néhány példányt még dedikált is a választási vereség előtt.

Teljesen elkeserednie azonban nem kell azoknak, akik pusztán a női jelölt győzelmét várva támogatták Hillary Clintont. Nemsokára kezdődik a francia elnökválasztás, ahol egy európai nép jó eséllyel megválaszt egy Madam Presidentet. A múlt héten Manuel Valls francia miniszterelnök elismerte, hogy a Nemzeti Front vezetője esélyes az elnöki posztra. A francia politika haladó voltát az sem homályosíthatja el, hogy Marine Le Pen népszavazást akar tartani az EU-tagságról, és támogatja az Oroszország elleni szankciók eltörlését – hiszen megválasztásával női elnöke lehet Franciaországnak.

http://www.hidfo.ru/2016/11/madam-president-le-pen-eselyes-a-francia-elnoki-posztra/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk