width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ezeknek Vörös Pimpernel is náci lett volna

2013. november 18., hétfő

Ezeknek Vörös Pimpernel is náci lett volna

2013. november 16. Horthy Miklós budapesti bevonulására emlékeztek Kenderesen Több százan vettek részt a Horthy Miklós egykori kormányzó kenderesi nyughelye előtt rendezett szombati megemlékezésen. A rendezvényt a  Magyarok Világszövetsége szervezte annak alkalmából, hogy Horthy  Miklós 1919. november 16-án vonult be Budapestre.

Igaz Magyar testvéreinkkel újra megemlékeztünk Kenderesen Horthy Miklós ,Magyarország egykori kormányzójának ,a "vörös rongyokba "  öltözött Budapestre történt győzedelmes bevonulásáról :


Budapest 2013. november 17. Horthy a magyar nemzet hőse! Több száz fő gyűlt össze a fővárosi Kosztolányi Dezső téren vasárnap délután, hogy egy megemlékezéssel egybekötött vonuláson vegyen részt. Az egybegyűltek Horthy Miklós 94 évvel ezelőtti bevonulásáról emlékeztek meg. A Szent Gellért térnél ellentüntetők is voltak, de hangjukat elnyomta a kormányzó iránti magyar tisztelet. A Feneketlen-tó melletti rendezvényen felszólalt Gyüre Csaba jobbikos országgyűlési képviselő és pártalelnök, Mészáros István, az Új Magyar Gárda főkapitánya, Bába Szilvia önkormányzati képviselő, Sas Zoltán, a nemzeti párt Rendvédelmi kabinetének alelnöke, valamint Magvasi Adrián, a HVIM vezetőségi tagja. Novák Előd Jobbik-alelnök, a megemlékezés moderátora szerint Horthy Miklós kormányzósága alatt egy alternatívát nyújtott az ország számára. Megjegyezte, hogy a demszky-érához képest fejlődés, hogy egy ilyen eseményt meg lehet tartani. Novák megerősítette, hogy a Jobbik továbbra is tervezi egy életnagyságú Horthy lovasszobor felállítását a Gellért téren. Bába Szilvia jobbikos önkormányzati képviselő szerint Horthy Miklós megítélése a mai napig kérdéses. A képviselő méltatta Magyarország volt kormányzóját, miközben felidézte életútját. Mint mondta, a balliberális csoportok szándékosan ferdítik el a tényeket, megtévesztően kommunikálnak, ennek pedig a hataloméhség az oka. A jobbikos önkormányzati képviselő után Magvasi Adrián, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) vezetőségi tagja következett. Megemlékezett a Hazatérés Templománál történt eseményekre, amikor is a kormányzó mellszobrának avatása ellen szélsőbaloldali tüntetők tiltakoztak. A mozgalom képviselője azt fejtegette, hogy a HVIM és a Jobbik - sokak bánatára és híresztelése ellenére - nem veszt a radikalizmusából, hanem ellenkezőleg, egyre radikálisabb. Mint mondta a radikalizmus nem folytonos szembenállást jelent, hanem a példaértékű alapokhoz való visszatérést. Magvasi megerősítette, hogy a HVIM és a Jobbik szövetsége töretlen, amit az a szimbolikus tett is bizonyít, hogy a mai napon együtt vonultak a korábban Horthy Miklósról elnevezett úton. A menet indulása előtt Sas Zoltán, a Jobbik Rendvédelmi kabinetének elnöke a nemzet hősének nevezte Horthy Miklóst, aki töretlen küzdött Magyarország boldogulásáért. Sas szerint a balliberális erők nem a kormányzótól magától, hanem az általa képviselt valódi nemzeti öntudattól félnek. A menet a beszédeket követően lovasok vezetésével elindult a Szent Gellért térre, helyszíni tudósítónk szerint több száz ember vonul az utcákon.
"Ez a város megtagadta ezeréves múltját" http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/11/ez-varos-megtagadta-ezereves-multjat.html

Mi az hogy reakciós, hogy egyáltalán mi a jelentése annak? Re, azaz válasz-akció.

Bárki, aki nem ért egyet a baloldali - liberális agyrémekkel, akadályozta a cionista hatalomátvételt, reakciósnak minősült. Esetleg klerikálisnak is.

Akik 1919-ben, vagy 1945-48 után a passzív beletörődés helyett egyénileg vagy szervezetten védekeztek a vörösterror ellen,  reakciósnak lettek minősítve és levadászták őket. Az áldozatot  hibáztatja a gyilkolni óhajtó, mert az próbálja védeni az életét.  Ezeknek Vörös Pimpernel is náci lett volna. A jobboldalon mindig, míg a baloldalon sohasem számon kért, megfoghatatlan "demokratikus"  "köztársasági" értékek ma is ugyanúgy balliberális hazugságok.

"Bizony az 1789-es francia forradalmat követő jakobinus diktatúra rémtetteit is felülmúlták az övéik, így például az általuk  'reakciós'-nak nevezett Magyar Tudományos Akadémia működését felfüggesztették"

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=70362

A magyar nép örült Horthy budapesti bevonulásának, és annak hogy vége lett a vörösterrornak. Nem úgy a vörös csőcselék! És a mai Kettős Mércés libajnaista utódaik, akik a tanácsköztársaság párti,  szabadkőműves és zsidó jászi oszkár elveit vallják :

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=70369

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk