width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Hazafiak levadászása indul? A rendőrt feláldozták hogy lehessen szélsőségesezni. "A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai előre tervezett házkutatásra mentek ki szerdán Győrkös bőnyi házához, ahol még bejutásuk előtt adott le lövéseket a tulajdonos. A rendőrök is használták szolgálati fegyvereiket. Győrkös ekkor lőtte le gépkarabéllyal a 46 éves Pálvölgyi Péter rendőrt."

2016. október 27., csütörtök

Hazafiak levadászása indul? A rendőrt feláldozták hogy lehessen szélsőségesezni. "A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai előre tervezett házkutatásra mentek ki szerdán Győrkös bőnyi házához, ahol még bejutásuk előtt adott le lövéseket a tulajdonos. A rendőrök is használták szolgálati fegyvereiket. Győrkös ekkor lőtte le gépkarabéllyal a 46 éves Pálvölgyi Péter rendőrt."

Hazafiak levadászása indul? Szándékosan elbénázott elfogás miatt halt meg a rendőr! Bűzlik a népellenes összpárti diktatúra, kivéve Jobbik de a pártrendszer persze akkor is rossz alap.

komment "Kedves cuki Jobbik.Nehogy a végén még parlamentből is kikerüljetek mint betiltott szélsőjobboldali párt. Magyarországon minden megtörténhet és annak az ellenkezője is."

másik komment "Tehát házkutatásra érkeztek a rendőrök. Ketten? A rendőrt akkor most az utcán vagy az udvaron érte találat? (-a rendőr holttestét sikerült kihozni) Ki fogadta és engedte be az udvarra? Akkor csak nem rögtön az érkezéskor kapott halálos sebet? Nem tudom mert nem voltam ott, de azért meg kellene vizsgálni egy eshetőséget! Mi van ha a reggeli órákban még esetleg szunyókáló 70 év feletti emberre ordítva ráverték az ajtót, aki felijedtében az első keze ügyébe eső fegyverrel önvédelmi helyzetet gondolva odasuhintott? Látta egyáltalán hogy kikkel áll szemben? Ami ebben az esetben fontos lehet : a rendőrök civilben vagy egyenruhában voltak?"

KÖZTUDOTTAN állig felfegyverzett "japán kitartó" mentalitású házát úgy igyekszik "jó stratégiával elfoglalni", mint ha csak a nyugdíjat hozó postás vizitelne! https://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_holdout

Sorozatlövő fegyver(ek)et egyáltalán honnan szerezte? Minden évben házkutattak nála, figyelte a nemzet (melyik?) biztonság stb. Ha ezek ennyit érnek csak, akkor a terroristákkal szemben védtelenek vagyunk! A hatalom fogatlan kutyái csak a nép megfélemlítésére vannak tartva és felhasználva.

"A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai előre tervezett házkutatásra mentek ki szerdán Győrkös bőnyi házához, ahol még bejutásuk előtt adott le lövéseket a tulajdonos. A rendőrök is használták szolgálati fegyvereiket. Győrkös ekkor lőtte le gépkarabéllyal a 46 éves Pálvölgyi Péter rendőrt."

A rendőrök akiket parancsnokuk beküldte oda gyanútlanul nem tudták kihez mennek?! Azt hazudta neki a felettességük, hogy ártalmatlan az öreg?! Ezt megrendezték, a hatalomnak semmi se drága. Vagy ennyire ügyetlen volt a rendőrség, mert végül is ők hívták ki a TEK-et.

Igen, a rendőrt feláldozták hogy lehessen szélsőségesezni.

Közben másodfokon felmentik a Sukoró - kótyavetyélő zsidókat a százmilliárdos korrupcióvád alól, pedig hegyekben állnak a bizonyítékok. Magyar nemzettől független zsidó bíróság és ügyészség.

Budaházy: "nagy az esély rá, hogy most tudok írni utoljára szabadon"

Hazafiak, honleányok, magyar testvéreim!

Tegnap, október 26-án a rendõrség az ügyünkben lakhelyelhagyási tilalommal sújtott vádlott társainknál járt, hogy tájékozódjon a nyomkövetõ eszköz beüzemelésének lehetõségérõl a háziõrizet helyén, mert a Fõvárosi Ítélõtábla – ahová az ügyünk felkerült – erre utasította õket. Ebbõl az következtethetõ ki, hogy szigorítani akarnak a velünk szemben érvényben lévõ kényszerintézkedésen, holott erre semmi okot nem szolgáltattunk, senki nem szegte meg a szabályokat, nem tûnt el vagy ilyesmi.

Viszont a szigorítás jelentheti azt, hogy akik már most is háziõrizetben vagyunk, azokat be akarják vinni elõzetes letartóztatásba a börtönbe, vagyis nagy az esély rá, hogy most tudok írni utoljára szabadon.

Tegnapi hír az is, hogy felmentették a Sukoró-ügy vádlottjait másodfokon. Szimbolikus ez a két dolog így egyszerre, jól mutatja, hazánk közállapotai hol tartanak. A Sukoró-ügyet én indítottam el néhány hazafival, aztán a Fidesz egyik fõ kampánytémájává vált a 2010-es választási kampányban, miközben mindenféle elszámoltatást ígértek a balliberálisok gazságai ügyében. Az elszámoltatásokból semmi nem lett, a rendõrterror elkövetõi, felelõsei ellen eljárás se indult, sukorósok felmentve, mi meg mehetünk a börtönbe.

Keserû ez számomra, hogy 2016-ban, 2006 tizedik évfordulóján ezeket kell leírjam nektek, de ez a helyzet.

Köszönünk minden eddigi segítséget és kiállást. Kérjük, aki tud, ezután is tartson ki mellettünk, most nagy szükség van rá, midõn az elhurcolás veszélye fenyeget többünket. Sajnos az elszántak és kitartóak kevesen vannak, 2006-ban is kevés volt az igazi ellenálló. Hej, pedig ha felismerné ez a nemzet az erejét, élõsködõink és tönkretevõink világgá futnának innen. De sajnos a pártokrácia kábítószerein tengõdik most is a többség. Isten legyen velünk, és adjon erõt mindahhoz, ami jön! Diósd, 2016. október 27. hajnali 1 óra 45 perc Budaházy György hazafi (nem jogerõs) politikai elítélt

https://kuruc.info/r/2/165421/

Ha látja a hatalom hogy levadászhat hamis vádakkal bárkit, még jobban vérszemet kapnak.

https://kuruc.info/r/2/165412/

A legnagyobb szélsőség a pártrendszer és ami benne van, például igen a nemzetáruló álnemzeti álkeresztények párt a 3/2-es tartótisztekkel, mazsihiszesekkel, munkásőrökkel és békepapokkal, és akkor erre minket szélsőségeseznek + mocskolnak a sajnos általunk eltartott megélhetési politikusok.

A KDNP máris kihasználná a helyzetet: "Minden eszközzel fel kell lépni a veszélyes szélsõségek ellen!"

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint a Bõnyben történtek élesen rávilágítanak arra, hogy "minden eszközzel fel kell lépni a veszélyes szélsõségek ellen".

Számíthat rájuk

A KDNP szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, nem szabad hagyni, hogy a rendõrök életét robbantással vagy fegyverrel veszélyeztessék. Hozzátették: szükség van a rendõrség "hõsies helytállására", mert a rendõrök azok, akik békés mindennapjainkat munkájukkal biztosítják.

A párt hangsúlyozta: elfogadhatatlan, hogy a törvényes rend õreit brutális támadások, gyilkos erõszak sújtsa.

Frissítés: az M1-en is elindult az alapozás

https://vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239046&hash=7b452075ee892b82&hd=1

Ideológiailag motivált tett volt, a rendõrök újult erõvel fognak vadászni Gyõrkös "bûntársaira", a törvényi háttér nem elég egyértelmû, Magyar Gárda stb

Kapcsolódó: Az MNA vezetõje lõtte agyon a rendõrt Bõnyben - állítólag egybõl tüzelt a járõrökre https://kuruc.info/r/2/165394/

Mert hazugságokkal kampányolni olyan polgári és keresztény mi semjén tömjén? Legfeljebb sauli ZSIDÓkeresztény! A kapitalizmus a legveszélyesebb szélsőség, amiért a kommunizmust választotta szövetségesül Európa elpusztítására. Szélsőbalozás most sincs csak szélsőjobboldalizás. A politikai osztály prostituáltak gyülekezete, nem egyszerűen korruptak, hanem teljesen méltóságtalan férgek halmaza.

"A második világháború egy ideológiai ellentéteken alapuló polgárháború volt. Összecsapás a tekintélyelvű, nemzeti jellegű konzervativizmus, illetve a liberális polgári demokráciák és a velük szövetséges bolsevizmus között. Ki győzött le kit?"

A harmadik világháború nem "atom" hanem globális polgárháború lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk