width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Kósa Lajos ma még keresi a kapcsolatot a Jobbik és Győrkös között, holnap már biztos találni is fog. A Habony-média nemrég hírhamisítási botrányba keveredett lapjaira egyébként jellemzõ, hogy nem mernek a bíróságon szembenézni a hazugságaikkal, ugyanis a tárgyalásokon gyakran nem is jelennek meg és nem is képviseltetik magukat. Ez a híres fidesznyik polgári értékrend, amibe az ibizai kurvázás, drogozás, korrupció, a haza meglopása, offshore adóelkerülés, bulvármédiában hazudozás is belefér? Soha többé fideszdsz!

2016. október 27., csütörtök

Kósa Lajos ma még keresi a kapcsolatot a Jobbik és Győrkös között, holnap már biztos találni is fog. A Habony-média nemrég hírhamisítási botrányba keveredett lapjaira egyébként jellemzõ, hogy nem mernek a bíróságon szembenézni a hazugságaikkal, ugyanis a tárgyalásokon gyakran nem is jelennek meg és nem is képviseltetik magukat. Ez a híres fidesznyik polgári értékrend, amibe az ibizai kurvázás, drogozás, korrupció, a haza meglopása, offshore adóelkerülés, bulvármédiában hazudozás is belefér? Soha többé fideszdsz!

A Habony-média nemrég hírhamisítási botrányba keveredett lapjaira egyébként jellemzõ, hogy nem mernek a bíróságon szembenézni a hazugságaikkal, ugyanis a tárgyalásokon gyakran nem is jelennek meg és nem is képviseltetik magukat.

Ez a híres fidesznyik polgári értékrend, amibe az ibizai kurvázás, drogozás, korrupció, a haza meglopása, offshore adóelkerülés, bulvármédiában hazudozás is belefér? Soha többé fideszdsz!

Kósa Lajos ma még keresi a kapcsolatot a Jobbik és Győrkös között, holnap már biztos találni is fog

A Fidesz frakcióvezetője szerint meg kell vizsgálni, hogy az a radikális jobboldali szervezet, amelynek az elkövető, Győrkös István alapítója volt, kötődik-e parlamenti erőhöz. A gépezet működik: a Habony Művek szállítja a álhírt, azt átveszi a közmédia, másnap pedig a Fidesz politikusai végigturnézzák vele az országot. De ezúttal is homokszem került a gépezetbe.

"A Jobbik több képviselője is tart ugyanis hivatalos, félhivatalos kapcsolatot ilyen szervezetekkel"

– fantáziálta tovább a fideszes sajtóban és a közpénzből fenntartott közmédiában terjedő net hazugságot Kósa.

"Teljesen nyilvánvaló, hogy ilyen típusú szervezettel parlamenti párt nem tarthat kapcsolatot"

– hangsúlyozta a székházát verőlegényekkel védő és szaúdi "üzletemberrel" kapcsolatot tartó Fidesz frakcióvezetője.

Mint ismert, a kormányzati sajtó újságírói már a gyilkosságot követő percekben – finoman szólva is gyorsan – elkezdték pedzegetni, hogy Győrkösnek jobbikos kapcsolatai vannak. Ezt jelzi, hogy Volner Jánost tegnapi sajtótájékoztatóján sajtóinformációkra hivatkozva kérdezték az állítólagos kapcsolatról. Ebben azonban csak az volt a bibi, hogy

akkor még meg sem jelentek az erről szóló cikkek.

Magyarul, ismét homokszem került a gépezetbe, előbb sikerült hazudni, mint ahogy maga a hír napvilágot látott, ugyanúgy, ahogyan október 23-án, a Jobbik rendezvényére fantáziált "rendbontás" kapcsán.

Mint ismert, a Jobbik minden olyan sajtóorgánumot beperelt, amely a fenti, Győrkös-féle kapcsolatot beleálmodta a magyar médiába.

http://alfahir.hu/kosa_lajos_ma_meg_keresi_a_kapcsolatot_a_jobbik_es_gyorkos_kozott_holnap_biztosan_meg_is_talalja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk