width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Először, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendőrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendőr is volt.Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az első kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatőr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen “munka” után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva"

2016. október 27., csütörtök

"Először, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendőrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendőr is volt.Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az első kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatőr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen “munka” után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva"

Györkös el és lehatárolta saját magát már régebben a hungarista mozgalomtól, Miépes vagy Jobbikos pedig sose volt. Az különösen szánalmas, hogy véres kardként hordják körbe a hírt, "oroszokkal találkozott airsoft rendezvényeken" a szélsőatlantista 444 erről ír, a tv2 - rtl klub és a közSZOLGA tévé is ezt harsogja stb. Na bumm, meg még németekkel, litvánokkal és lengyelekkel is deathmatcheltek MNA-sok. De orosznak lenni ebben a nato-s háborús hisztériakampány világban már bűn? A KGB ügynök se hord "én KGB ügynök vagyok" feliratú pólót. A nyíltan orosz szimpatizáns valaki pedig nem lehet kém és áruló, hiszen hirdeti meggyőződését, amelynek alapján feltehetően nem fog magas pozíciót kapni pl. a NATO hadigépezetében ahol bármit is kikémlelhetne. :)

http://www.google.hu/search?q=%22gy%C5%91rk%C3%B6s+istv%C3%A1n%22+site%3Akitartas.net&btnG=Keres%C3%A9s&num=100

"A Magyar Nemzeti Arcvonal egykori tagjaként bemutatkozó levélíró az alábbiakat juttatta el a kisalfold.hu-hoz:

Az Arcvonal 2012 szeptemberében szakadt ketté, amiért az idősebb Gy. I., a lövöldöző, össze akart dolgozni nem liberális baloldali csoportokkal a kilakoltatások ellen. Ennek következtében 1:2 arányban szétszakadt a mozgalom, mert sokan nem kívántak ilyen elemekkel együttműködni. Az emberek kisebb része követte Gy.-t, a nagyobbik, körülbelül 150 ember pedig az észak-kelet magyarországi regionális vezetés irányítása alá került.

Gy.-t nem rázta meg a szakadás, pár hetes nyugvást követően a felerősített propagandának köszönhetően ismét nőni kezdett a taglétszám, bár a korábbit így sem sikerült elérniük. Míg a keleti központtal rendelkező csoportnál folyamatos volt a lassú lemorzsolódás, addig ez Gy.-knél 2014 elején következett be, mikor egyik napról a másikra leállíttatta a nyilvános szerepléseket. Ezt követően a különböző csoportok sorra váltak inaktívvá, olyan szinten, hogy az ismerőseim beszámolói alapján az idei "sas-hegyi" nyári táborukban mindössze 11 ember vett részt, javában a családból. Mára a két szervezet együtt nem tesz ki 30 főt a még bent lévő barátaim állításai alapján.Tekintve, hogy mint az egyik dunántúli területi vezető, gyakran beszéltem vele, így számomra két dolog nem világos. Először, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendőrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendőr is volt.Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az első kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatőr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen "munka" után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva˝ – olvasható a levélben."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk