width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Többletforrás?

2008. április 22., kedd

Többletforrás?

Többletforrás?

A cukorgyárbezárásokról : az EU azért fizet, hogy a magyar gazda NE termeljen, megvannak a (túl alacsony) kvóták, és emiatt drágult meg a cukorrépa, amivel ugye minden gyárat lehetetlen helyzetbe hoztak.

A EU így kiirtja az árakat leszorító túltermelést. Emiatt nemsokára nagy élelmiszeráremelkedés várható, és ez is a bankár-neolib elvek alkalmazásának hatása. Az EU-s propagandával ellentétben nincs verseny, tesznek róla, hogy ne legyen, sőt tervezett mezőgazda-ellehetetlenítés van...

A különféle állami beruházásoknál, építkezéseknél nem a beszedett pénz és az elköltött különbségét finanszírozzák hitelből, hanem az egészet! A beszedett pénz a kamatokra megy kizárólag. Tehát bármit, amihez az államnak köze van, hitelből finanszíroznak, akkor is, ha elvileg megvolna rá a pénz. Mindenre rárakódik a 7-8%-os kamat, az önkormányzatok járandóságára is, amit aztán a cigók segílyezésére osztanak ki. Tessék megnézni a heti államkötvény kibocsájtásokat, és összeadogatni. Az egész országot hitelek működtetik, ha szükséges, ha nem, hogy a külföldi zsidó hitelezők minden megmozdult forint után megkapják a "tizedet"...

Hogyan jutna többletforrásokhoz a jobboldal? Jelentős mértékben javítható a kts vetés helyzete a tipikus szoci-szadi klientúra-etetési pénzcsapok elzárásával... a szoci-szadi párt egyik fő előnye a vesztét is jelent(het)i...a sokat emlegetett beágyazottság...értsd széles klientúra-kör, amit "etetni kell"

Medgyessy Péter mikor távozott ezt (is) mondta :

"Az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel."

És akkor nem elég nekik, hogy kifosztanak minket, még mocskolnak is a médiájukban. Ez a hálátlanság a befogadó ország iránt a zsidók részéről az egész világon általános, izraelt kivéve. :-)

Az szdsz-es zsidó Glatz Ferenc írta
"A magyarok krónikája" című munkájában (Budapest 1996. 9. oldal.)
http://reakcio.blogspot.com/2008/03/ami-trtnelemknyvekbl-kimaradt.html

“A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást, és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és a gyermekek lemészárlásában.” - Glatz Ferenc

Részlet a Heti Magyarország 1993. február 26-i számából: amiből kiderül, a bőgyatya-fütyülős barack kijelentést valóban megtette a zsidó Landeszmann rabbi.

Tony Curtis magyar származású amerikai filmszínész kedden baráti látogatást tett a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) budapesti székházában, majd megtekintette a Dohány utcai Zsinagógát.

A Magyarországot népszerűsítő rövidfilmek forgatására hazánkba ékezett Tony Curtis kötetlen beszélgetésbe bocsátkozott a Mazsihisz vezetőivel és munkatársaival. Az informális találkozón Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz ügyvezető igazgatója is jelen volt.

Részletek a beszélgetésből: LGY = Landeszmann György, ZG = Zoltai Gusztáv

"- Curtis: Sokszor elhangzik önökkel szemben, hogy nem ismerik be hibáikat, amiket a történelem folyamán elkövettek. Gondolnak itt például a század eleji történelemre - Kun Béla, Szamuely Tibor, Landler Jenő működésére. Ők - köztudottan - zsidók voltak.

- LGY: Hányan politizáltak abban az időben?

- Curtis: Sokan. Mégis, az történelmi tény, hogy amikor Szamuely végigment a Lenin-fiúkkal a falvakon, ott rettegésben tartották a polgári lakosságot. Útvonalukat akasztott emberek jelezték.

- LGY: Hol? Ez hol van leírva? Honnan veszik ezt?

- Curtis: Történelmi könyvekben lehet erről olvasni, mint ahogy lehet az 1945 utáni évekről is, amikor Rákosi, Gerő, Farkas, Vas Zoltán, Révai, Péter Gábor működött.
Ezektől a zsidóktól a magyarországi zsidóság miért nem határolódik el?

- LGY: Ez egy elmebetegség. Miért kéne elhatárolódni tőlük?
Az inkvizíciótól elhatárolódott már a katolikus egyház?
Nem határolódott el. [Azóta bocsánatot kért a pápa]
Isten nevében gyilkoltak évszázadokon keresztül. Ki vonja felelősségre őket?

- ZG: Aki isteni törvények ellen vét, a mi vallási törvényeink szerint nem számít zsidónak.

- LGY: Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack.

Curtis: A mai kormány és a keresztény egyházakat képviselő főpapok megkövették a magyar zsidóságot azért, hogy nem tudták megakadályozni a német nacionalisták által elkövetett embertelenségeket. Nem gondolják, hogy ezt a gesztust viszonozni illene?

-LGY: A kormány mikor kért bocsánatot? A kormány sosem kért bocsánatot. Mikor kért? Szeretném tudni! És hogyha bocsánatot is kért, akkor mi van? Bocsánatkéréstől nem lehet feltámadni."

Elég szélsőséges magyarellenes szöveg, nem? Sajnos a tetteik is olyanok, mint a szavaik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk