width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Az egyszerre mozduló ballib hadigépezet része az lmp is. Eljátssza a különállót, de csak annyira hiteles mint egy "szűzkurva".

2014. november 1., szombat

Az egyszerre mozduló ballib hadigépezet része az lmp is. Eljátssza a különállót, de csak annyira hiteles mint egy "szűzkurva".

Az egyszerre mozduló ballib hadigépezet része az lmp is. Eljátssza a különállót, de csak annyira hiteles mint egy "szűzkurva".

MSZP-s telefonon szervezik a tüntetést

http://mno.hu/videok/111260
http://mno.hu/ahirtvhirei/mszp-s-telefonon-szervezik-a-tuntetest-1255670

„Az egyik őrizetbe vett Rózsa Milán. Rózsa Milán már egyszer próbálta elfoglalni a Lendvay utcai székházat, részt vett az akkori akcióban. Egyébként ezek azok az aktivisták, akik a hahásokkal szerveztek diáktüntetéseket, és egyébként ők ugráltak a Sándor-palotánál is molinókat kifeszítve. A zavarkeltésben, a törésben, zúzásban ezek az emberek már gyakorlatot, rutint szereztek" – fejtette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Az említett Rózsa Milán már részt vett a Fidesz-székház korábbi elfoglalásában is. A radikális aktivista egyébként tagja a Bajnai Gordon által létre hívott, amerikai forrásokból szintén támogatott Párbeszéd Magyarországértnak is. A párt országgyűlési képviselője, Szabó Tímea ugyanakkor továbbra is civil megmozdulásnak minősítette az internetadó elleni tüntetést. „Akkor is, hogyha vannak olyanok a szervezők között akár, akik pártaktivisták" – fogalmazott.

A vasárnapi, brutalitásba fulladt tüntetés fő szervezője az a Gulyás Balázs, aki a szocialisták országos elnökségi tagjának, Gurmai Zitának a fia, és maga is vállalt MSZP-tisztséget. Egyébként telefonja is az MSZP-flottához tartozik.

Gulyás Balázs a Fidesz-székház támadása óta elérhetetlen, törzskocsmájában sem tudták megmondani, hol tartózkodik. A Pestisrácok.hu internetes portál közben azt írta, hogy Gulyás Balázs kezeli azokat a honlapokat és internetes fórumokat, amelyeken a vasárnapi tüntetést szervezték.

A szocialista kötődésű Egyenlítő blog korábbi főszerkesztője szerint is pártpolitikai szándékok állnak a civil megmozdulások mögött.

„A hahások például, illetve a millások, ahogy ezt ő maga is kénytelen volt beismerni, adminisztrációs jogot adtak a saját Facebook-csoportjukon. Tehát elmondható Gulyás Balázsról, hogy az összes, MSZP-hez köthető, de civilnek beállított Facebook-kezdeményezés mögött ő áll. Lényegében az ő feladata az az MSZP-nél, hogy az összes olyan kezdeményezést megpróbálja civilnek beállítani, amit – hogyha felvállal – az MSZP kisebb mozgósító erővel bírna" – mondta el Németh Gábor.

A balliberális pártok továbbra is tagadják, hogy közük lenne a megmozdulásokhoz, csak az LMP jelezte hivatalosan, hogy politikusai részt vesznek az internetadó-ellenes tüntetéseken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk