width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Fenyeget az amerikai nagykövet, s fenyegetnek a média amerikai zsoldban álló ügynökei, a "bal és jobb" oldalon ugyanolyan szervilis, gerinctelen liberálisok.

2014. november 1., szombat

Fenyeget az amerikai nagykövet, s fenyegetnek a média amerikai zsoldban álló ügynökei, a "bal és jobb" oldalon ugyanolyan szervilis, gerinctelen liberálisok.

Fenyeget az amerikai nagykövet, s fenyegetnek a média amerikai zsoldban álló ügynökei, a "bal és jobb" oldalon ugyanolyan szervilis, gerinctelen liberálisok.

Mire fel ez nagy amerikai imádat? Mit kaptunk a nyugattól, az USA-tól, az EU-tól? Ezeknek a semmihez sem értő, károgó, harminc ezüstért bárki által megvásárolható újságírók akarják nekünk megmondani, hogy mi a jó nemzetnek?

Tiszta Kádár éra. csak most ezek az amerikai segget nyalják és azt akarják velünk is nyalatni, egy szemernyi önbeszülés, tartás, gerinc nélkül.

Miért kell nekünk elfogadnunk, hogy az árulók által barátnak titulált "szövetségesek" naponta a kezünkre tapossanak, megalázzanak? Ezeknek a férgeknek nem volt, s most nincs gerincük.

Nekünk volt és van. Megtaposták Kádár alatt, s most is ezt akarják tenni. Ezeket a mai ficsúr firkászokat meg lehet venni,s meg is veszik őket, nekünk csak befogták a pofánkat, de megmaradtunk magyarnak.

Miért károg ez a zsoldos? Baj van, mondja, akarom mondatni mondatják vele és társaikkal.

ha baj van, akkor is ezeknek az árulóknak, s azoknak köszönhető, akiknek eladták az országot. A gyarmatosítóinknak. Marhára elegem van abból, hogy hiteltelen senkik akarják megmondani azt a népnek, hogy hová igazodjon, mi a jó a neki. Most ugye az USA a jóakarónk.

Valóban, akkor fizesse meg a napi 50 millió forint kárt, amit nekünk okoznak az orosz embargó, nagyhatalmi törekvéseik miatt. S kössenek velünk szerződést, hogy ötven évig nemzetközi piaci áron megveszik a magyar gyümölcsöt.

ne hivatkozzon már Bottonira a kisebbségek kapcsán. Ha igénye lenne a tájékozódásra, akkor Bottoni nélkül is láthatná, hogy a románok eladták a lelküket, stratégiai képességeiket az amerikaiaknak. Nincsenek kisebbségi jogok - vagy valaki talált ilyent az EU-n belül, mert én nem - , csak a nagyok érdekei, s azoké, akik korlátlanul kiszolgálják őket, vagy valami oknál fogva - földrajzi helyzet - fontosak lehetnek.

Hová akar még ez az idióta hátrálni, mit akar még feladni a szinte már nem is létező nemzeti szuverenitásból, önbecsülésből?

Kun Béla és Károlyi gyökértelen szellemi örökösei, lakájai. Szégyen, hogy ezek még jobboldalinak is merik magukat nevezni. persze csak csendben, a kocsmában túlkiabálják "liberális" barátaikat, kórusban szidva Orbánt és majmolva az amerikaiakat.

Ezeknek fogalmuk sincs arról, hogy egy nép lehet önérzetes, gerinces, büszke múltjára és jelenére, s nem akar örökké hajlongani kelet és nyugat felé, s hogy ezeket az emberkéket a magyar megveti, kitagadja.

2010 óta nem úgy táncolunk, ahogy ők elképzelték. Nem azon az úton haladunk, mint elképzelték. 1998 óta próbálják Orbánt kicsinálni. 2002ben és 2006ban is cikkek tömege jelent meg arról, hogy Orbánnak mennie kell, vége, de a Kósa, stb, stb. Erre eltelt négy év, majd még négy, és a második kétharmados felhatalmazással lezajlott győzelme után vagyunk. A baj nem az, hogy a Fidesz szembe megy az EUval (aki ismeri, kb. MINDENT ők zavartak le a társulás kapcsán, Megyó meg aláírta), hanem az, hogy folyamatosan azt nézik, van-e rajta sapka, vagy nincs. Ők, akik 1945ben simán!!! elfogadták az új Status quo-t, pedig ha valamikor, akkor tudtak volna tenni valamit az első vh igazságtalanságaival szemben, mert kb. mindenki, aki akkor gyarapodott, a vesztes oldalon volt, és lehetett volna rendet rakni, de nem tették. Viszont most képtelenek az itthon Status quo-t elfogadni, mert itthon 1990 után a széplelkűek elprivatizálták az egész országot és megszokták, hogy bármit mondanak, azért hajlongás jár, és a volt kommunistákból egy fajta Farész tábornok lett, aki miután megtudta, hogy Sliman lett a KE, meghasonult önmagával, és azonnal beállt a sorba (Jákob rabbi kalandjai), bár előtta jobban utálta őket, mint bárki más.

Hornékat is ezért fogadták el, a szocikat 2002 után meg szintén. Ők a magyarországi helytartók, nem is véletlen újballibéknél a József Nádor tér, mint gyülekezési pont, ami azt szimbolizálná, hogy ugyan helytartók, de őket szereti az ország, ami egy hatalmas nagy hazugság. Mármint hogy őket szereti az ország ...

Én azt érzem, hogy tök mindegy mit csinál Orbán, mindig bajuk van vele. Nem véletlen, multiadó itthon többszázmilliárd forint, kint ugyanennyi euró lenne. El kell tiporni, mielőtt kint is borulnak a bábuk. És borulni fognak, lsd. a brit euroszkeptikusok előretörését, vagy a bevándorlóellenességet.

Úgyhogy tűrni kell. Békemenetelni - ha kell -, és - ha kell - hasonló aljas módszerekkel visszavágni. Sosem adni nekik időt a szerveződésre. Kiküszöbölni olyan égbekiáltó civilkedéseket, mint amikor Gurmai fia azzal jött, hogy kell mani, mert kell a hangosításra, miközben az első tüntetésen még mindezt teleporttal kapták meg valahonnan a világból.

Az biztos, hogy most már vége : ha a ballibek szétkúrják a várost meneteléssel, nagyon megjárják. Vannak napok, amikor csendben kell lenni.

Mivel itthon zéró a támogatottságuk, nekik csak az erőszakos, hatalmasnak hazudott tüntetgetés megy, de ez ellen is van orvosság, egy még nagyobb tüntetés jobbról, ahol zúgjon a 444 takarodj! Index takarodj! Origo takarodj! Hvg takarodj! Ballibek takarodó! Elszámoltatás! Elszámoltatás! Mocskos ATV, meg a többi.

Ceterum akármi : közhelyek? A zsidó lételeme a hazugság, szégyenérzetre képtelen, gátlástalan, kizárólag saját törzse érdekeit nézi, ezen kívül más erkölcsöt nem ismer, lehetnek ezek általánosítások de túl sokszor igaz konkrét emberekre közülük, és valahogy ezek találják meg az utat a hatalomba, politikába, médiába, pénzvilágba...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk