width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A valódi nemzeti kormányzáshoz vezető úton a táruló Jobbik-olló vágja el a nemzetiszínű szalagot !!!

2014. március 28., péntek

A valódi nemzeti kormányzáshoz vezető úton a táruló Jobbik-olló vágja el a nemzetiszínű szalagot !!!

A valódi nemzeti kormányzáshoz vezető úton a táruló Jobbik-olló vágja el a nemzetiszínű szalagot !!!

Valaki idegenkedik a Jobbiktól, csak annak szól az alábbi.

Azt gondolja netán "Hm, a filmekből ismerős népnemzeti politikai szónoklat szövegek : Só Mihály, Hannibál tanár úr..."

De hát ha egyszer így kell, az igazságot is ki kell harcolni, ennem részeként bizony szükséges verbálisan képviselni, ami nekünk fontos. A nép, hát az meg mi magunk vagyunk, "wir sind das volk". xD

Mert ha nem aktivizálja magát az egyed, majd mások döntenek rólunk, helyettünk, nélkülünk, a fejünk felett !!!

Fideszesek, polgári körös békemenetesek néha nehezen értik meg, hogy rossztól várják a jót! Olyan képletesen szólva, mintha a varangyos békába lennének szerelmesek. Ez nem tündérmese, egy háttérhatalmista érdekű párt-szövetség sosem változik át nemzeti erővé, liberális kutyából sosem lesz nemzeti szalonna. Választások előtt 1 évvel osztogatni a szocik is tudtak, majd figyeljük meg! Egy példa : 04 30 után kezdődnek a kilakoltatások! Októberben lezárul a választások éve - jöhetnek a megszorítások, az eszetlen cionista háborús uszítókat kiszolgáló zsidesz kormány miatt vagyonokat költhetünk a nato-ra, a drága amerikai gázra, vehetünk az usától játékfegyvereket.

Legalább kétharmaduk ne legyen! Ezért, ha másért nem, mindenki menjen el, és szavazzon a Jobbikra 04. 06-án. ;)

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73795

A táruló Jobbik-olló vágja el a nemzetiszínű szalagot

2014. március 28. 09:51 - Hunhír.info

A liberálisok uralta, közvélemény-kutatónak nevezett szellemi- ideológiai műhelyekben beindult a rettegés, hogy miként tudnák a Jobbik folyamatos erősödését kompenzálni, és azt erősíteni a külvilág számára, hogy a nemzeti radikálisok előre törése alaptalan szemfényvesztés, hiszen a tarsolyos bunkók iránti szimpátia vajon mitől nőne. Most éppen az a Tárki jeleskedik a Jobbik sikerének relativizálásában, amely elsőként jelezte e napokban, hogy a párt elismertsége elérte a "baloldali" összeomlásét. Nem tudni, hogy rászóltak-e a csillagos égből a Tárkira, hogy na gyorsan ezt ellensúlyozni kell, minden esetre vezetőjük már úgy nyilatkozott a pénteki Néphazugság szerint: "Nem a Jobbik érte be a Kormányváltókat, hanem a Kormányváltók küzdötték le magukat a Jobbikhoz." A csillagos megközelítés mellett viszont az is lehetséges: a Tárki is gyorsan belezuhant abba a generációkon keresztül érvényesülő téveszme-folyamatba, miszerint a nemzeti érzelmű, Radikális Gondolkodó csak tudatlan, alsóbbrendű "paraszt" lehet. Ezen vélekedésüket a liberális körök és páholyok egyebek mellett azzal magyarázták, hogy a tényleg a budapesti polgári kerületekben tanyázó egykori valóban nagyon erős MIÉP-es holdudvar meghatározó arcai Orbán környezetében bukkantak fel, viszont azt elfelejtették, hogy közben elszállt az idő. A Vona Gábor elnöksége kezdetével látványosan erősödő Jobbik viszonyult a legintenzívebben az adott belpolitikai helyzethez, ez a politikai formáció találta meg a legjobban az adott pillanatban helyes politikai utat, hogy közben az alapokból a legkevesebbet kellett lefaragnia.

Filippov Gábor, a Magyar Progresszív Intézet elemzője kicsit másképpen látja a dolgokat, mint a hirtelen visszavonulót fújt tárkisok. Szerinte jól látható a Jobbik intenzív kampányának eredménye: bár a "szélsőjobboldali" párt egyedül a Tárkinál rendelkezik majdnem ugyanannyi támogatóval, mint a baloldal, minden felmérés szignifikáns bővülést mutat. Ez ugyanúgy jelezheti új szavazók megjelenését, mint azt, hogy a párt „domesztikációs kampányának" hatására a Jobbik-szimpátiájukat korábban eltitkolók nagyobb arányban vállalják fel preferenciájukat.

Filippov kétségtelenül megvilágít egy reális lehetőséget a Jobbik erősödésével kapcsolatosan, azonban nem árt hangsúlyozni, amit már jeleztünk. A Jobbik alkalmazkodott legjobban az aktuális belpolitikai helyzethez az elmúlt nyolc évben, és teljesen természetes dolog, hogy a Fidesz kormányzása idején a harcos, gerillamegjelenés pont amiatt lett volna tévút, hogy a kormánypárt nagyon sok jobbikos programot beemelt a sajátjába, sőt, meghatározó területeken azokat önálló gondolatsorként akarta eladni a közvélemény felé. Elég csak, ha a keleti nyitás kérdéskörére utalunk.

A Jobbik jól járta be a parlamentben azt az utat, amelyet hírportálunk is az egyedüli üdvözítőnek tartott, vagyis elsősorban konstruktív ellenzékiként viszonyulni a politikai kérdésekhez, majd a szakmai-politikai fejlődés függvényében reális, érthető és valós alapokról kritizálni a kormánypárt tevékenységét, és erőteljesen elutasítani a háttérhatalom irányítása alatt lévő álbaloldalt.

A Jobbik kampányában megjelenő elemek, a közösségi felületek a többi pártnál is intenzívebb használata meghozta a gyümölcsét éppen úgy, mint az az alapkitétel, amely talán a legfontosabb a párt sikere szempontjából, mert a legkönnyebben érthető üzeneteket hordozza. A mérce nem a származás, a politikai szimpátia, vagy a társadalmi helyzet, hanem egyértelműen, mindenkire vonatkoztatva a nemzethez való hűség és nemzetépítés.

Ezzel a kérdésfeltétellel lehet a legjobban úgy befolyásolni és válaszadásra kényszeríteni, hogy egyik társadalmi réteg, nemzeti kisebbség, vagy rejtőzködő kisebbség sem köthet bele. A viszonyulás ugyanis a rendező erő, szemben a származással, a politikai nézetekkel. A jobbikos alapálláspontot így teljesen természetesen és megalkuvás nélkül magáévá teheti magyar, cigány vagy éppen zsidó úgy is, hogy közben pont a radikálisok részéről érezheti az el- és befogadottság lényegét.

Pár gondolat erejéig még visszatérnék az úgynevezett holdudvarra, amelynek hiányát, és az erre adandó gyors válaszok elmaradhatatlanságát hírportálunk a Jobbik parlamentbe kerülése előtt és közvetlenül utána is jelezte, és a kérdés megoldását nagymértékben szorgalmazta. Úgy gondoljuk, hogy ezen a területen is jelentős sikereket ért el a Jobbik úgy, hogy fiatalított, és nem próbált meg sarkosan fogalmazva görcsösen azokhoz a már kövületeknek számító "nemzeti gondolkodókhoz" ragaszkodni, akik a MIÉP bukása után nem egy esetben a nagyobb konc reményében Csurka istenítéséből egyből Orbán Viktor piedesztálra emelésébe csaptak át.

Az elmúlt 24 évben törvényszerűen felnőhetett egy olyan fiatal értelmiségi csoport, amely nemcsak trónkövetelő, hanem a megfelelős szakmai-politikai tudással is rendelkezik, és a gyakorlat, a tapasztalat megszerzése pedig csak idő kérdése. Igaz, ezt nem lehet megkapni az egyetemen, vagy főiskolán, boltban sem vásárolható, de az idő egyértelműen neki dolgozik.

Cseppet sem érdekes módon a bal- és jobboldali fősodor kevésbé csapott le Vona Gábor pártelnök azon kijelentésére, miszerint a Jobbik a néppárttá válás útján halad. Noha ez egyértelműen látszik, ennek propagálása semmiképpen sem érdeke a fősodornak, amely mindenképpen továbbra is az elcsépelt jelzőkkel meghatározó karanténba zárnák a radikálisokat. A kommunikációs, politikai nyitás meglátásom szerint egyértelműen a néppárti jelleg alakulását és folyamatos megvalósulását eredményezheti, és a természet törvényén alapuló székely rendtartás ősi igazságát hordozhatja. Közösen, a széles rétegekre támaszkodva kell az alapszabály, mondhatni az "alaptörvény" betartásával úgy építkezni, hogy mindenki fontos, mindenkinek szerepe van, és ez meghatározó, pótolhatatlan a leendő új rendszerben, ahol a különböző posztokra, helyekre való kiválasztódás, a nemzeti elkötelezettség alapjaiból kiindulva a szakértelem, a tudás, a rátermettség kitételei szerint történik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk