width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A mór megtette a kötelességét, a mór mehet! Harcolni, meghalni jók voltak, a hatalom elérése után viszont onnan kizárandók a háttérhatalom szerint. Jöhetnek helyettük a kazár zsidó átkozárok! Ukrajnának az oroszok helyett a cionistákat választani őrültség volt, az imf bevonult, a megszorítások is megkezdődtek, most valóban diktatúra épül.

2014. március 28., péntek

A mór megtette a kötelességét, a mór mehet! Harcolni, meghalni jók voltak, a hatalom elérése után viszont onnan kizárandók a háttérhatalom szerint. Jöhetnek helyettük a kazár zsidó átkozárok! Ukrajnának az oroszok helyett a cionistákat választani őrültség volt, az imf bevonult, a megszorítások is megkezdődtek, most valóban diktatúra épül.

A mór megtette a kötelességét, a mór mehet! Harcolni, meghalni jók voltak, a hatalom elérése után viszont onnan kizárandók a háttérhatalom szerint. Jöhetnek helyettük a kazár zsidó átkozárok! Ukrajnának az oroszok helyett a cionistákat választani őrültség volt, az imf bevonult, a megszorítások is megkezdődtek, most valóban diktatúra épül.

http://www.hidfo.net/2014/03/28/jobb-szektor-betiltasa-polgarhaboru-elokeszuletei-ukrajnaban

A Jobb Szektor betiltása - polgárháború előkészületei Ukrajnában

2014.03.28 14:11 hidfo.net

A Jobb Szektor betiltására készül az Ukrán kormány. Emiatt már Arsen Avakov kinevezett belügyminiszter egyeztetett a Nemzetbiztonsági Tanács vezetőjével Andrey Parubyival, és a Svoboda párt vezetőjével Oleg Tyagnibokkal. Avakov javasolta, hogy teljesen tiltsák be a Jobb Szektor nevű szervezetet. Andrey Parubyival támogatta, Oleg Tyagnibok elvetette az ötletet.

Történik mindez az alatt, hogy a Jobb Szektor tagjai, több százan körbevették újra a minisztérium épületét. A szervezet likvidálással fenyegette meg Avakovot, mivel szerintük ő felelős a szervezet egyik katonai vezetőjének megöléséért. A szervezet időközben nagy mennyiségű fegyvert zsákmányolt, katonai értelemben véve nem, de polgári értelemben véve komoly fegyveres erőt képvisel. A parlament félelmében napirendre tűzte Avakov felfüggesztési lehetőségeinek megtárgyalását. Avakov azzal védekezik, hogy számára a legfontosabb az emberi élet, sosem adna parancsot senki megölésére. Ettől függetlenül a szervezet harci készültségben tartja magát, és láthatóan elkerülhetetlen, hogy kitörjön a háború, a bársonyszékekbe betolakodott atlantista zsidók, és a Jobb Szektor között.

A folyamatok ilyen irányú elfajulása várható volt. Jelenleg Ukrajna nem rendelkezik egy egységes bevethető belügyi állománnyal, az ilyen helyzetekre kiképzett Berkut pedig feloszlatásra került az illegitim ukrán kormány által, a tagjait pedig meghurcolták. Ezeket az embereket a Krím-félsziget fogadta be, ahol aztán ismét megbecsült munkát végezhetnek.

Forradalmi helyzetekben a hatalom közeli és hatalomra jutott szervezeteknek megvannak a maguk élelmei. Ez minden forradalomban így volt, és ezek realizálódása esetén a szervezetek sokkal érzékenyebben reagálnak, és lépnek fel. A Jobb Szektor vezetőjének likvidálása a lehető legrosszabb döntés volt. Ezzel beállt a feloldhatatlan ellentét a magát kinevezett hatalmaskodók, és a radikálisok között. Hogy ki fog győzni, nem vitás, a nevető harmadik, aki jelen esetben Moszkva lesz.

A Jobb Szektor körbevette az ukrán belügyminisztériumot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk