width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A megoldás?

2008. május 22., csütörtök

A megoldás?

A megoldás?

Sokan hisszük, hogy a cionista hatalom hazánkat sújtó piacfoglalási (honfoglalás helyett is használom a szót) hatalmi harca a célegyenesbe ért. Magyarul: ezzel a kormányzattal mindenre rátették/ráteszik a kezüket.

Megint mások azt gondolják, hogy messzebbre látnak, és a cionista hatalom magyarországi bukásának jeleit vélik felfedezni a szadesz töpörödésében valamint a kormány jól prognosztizálható bukásában.

Közelebbről nézve (és távolabbra tekintve) azonban, a következők látszanak:

A hazai "rendszerváltás" magasságában a politikai palettán megjelenő nemzeti pártok mára teljesen és visszavonhatatlanul megbuktak (mdf, kdnp, fkgp, miép).

2002-ben hatalomra került egy balliberális erő, mely épp napjainkban éli végnapjait.

Azonban felmerül a kérdés, vajon jelenti ez egyben a cionista erők bukását is Magyarországon?

Sajnos, nem. Szintén a kilencvenes évek elején jelentek meg ugyanis a "liberális" pártok (szdsz, fidesz), melyek mára felölelik a teljes (majdnem teljes) hazai szavazói spektrumot. A szadesz döntő befolyással bír (átvette a hatalmat) a maszopban, a fidesznek meg jut a maradék.

Az egykori puszi-pajtások most még persze arra kényszerülnek, hogy fenntartsák a látszatot (demokrácia, parlamentarizmus, többpártrendszer, bla-bla-bla...), de aki nem vak, az láthatja, hogy a nemzeti szuverenitásunkat korlátozó döntésekben (is) nagy összhang van a két párt között (lsd.: EU csatlakozás, Lisszaboni szerződés stb.).

Amikor majd állva tapsolunk, és ünnepeljük a fidesz kétharmados országgyűlési sikerét, gondoljatok arra, hogy a liberális (cionista) erők alkotmányozó hatalommá váltak Magyarországon. Jön majd néhány látszatintézkedés (nemzetijelkép-védelem, szoboravatás stb... már ennek is örülni fogunk), de a választásokkal kerek perec bebizonyítják majd nekünk, hogy nincs harmadik út. Alternatívát ne is keressünk, legyen nekünk elég a fidesz, mint "nemzeti" párt. Rablánc és cion-kenyér lesz az osztályrészünk egy jó időre, ha ugyan nem mindörökre...

Egy kis összeállítás arról, mi is a gond velük :

(ÉS VIGYÜK BE a Jobbikot a Parlamentbe, amúgy is a radikális szavazók jóval 5% felett vannak. Nem vész el a Jobbikra leadott szavazat. Az igazi elveszettt szavazat a kicsikart szavazat, hogy aztán a "nemzeti" liberálisok kapják a radikális voksokat)

http://kuruc.info/r/7/24028/
http://kuruc.info/r/7/24311/
http://kuruc.info/r/7/24667/
http://portal.jobbik.net/index.php?q=node/5897
http://jobbik.net/index.php?q=node/5919
http://kuruc.info/r/7/25155/
http://kuruc.info/r/20/25085/
http://kuruc.info/r/4/24918/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk