width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "McCain intézete legalább 100 ezer dollár magyarországi támogatáshoz jut!" Lovas István tényfeltár, és igaza van, a Fidesz liberálisat bírálja. Azok tehetnek főleg az arrogáns, szegényellenes, urizáló és értelmetlenkedő politikáról. Ugyanolyan antimagyarok a "jobb" liberálisok, mint a balliberálisok! Saját hazaárulóit támogatja a magyar állam! Tom lantos intézet is van, az se különb ennél. Soros "nyílt" intézményeit is kitiltották nemzetibb vezetésű országokból, de sorostól függetlenül álcivil janicsárképzők ezek az idegen érdekek érvényesítésére létező nem kormányzati intézmények "NGO"-k, a térség vagyonának lenyúlását, szociális tereinek leépítését, államtalanítást ami erősen a tőke javára dönti az erőviszonyokat a munkával szemben, neolib megszakértőket akik emberek kizsákmányolását eredményező eszméjük árnyoldalait a jobboldal elleni uszítással és szociális demagógiával leplezik ! hat

2014. december 8., hétfő

"McCain intézete legalább 100 ezer dollár magyarországi támogatáshoz jut!" Lovas István tényfeltár, és igaza van, a Fidesz liberálisat bírálja. Azok tehetnek főleg az arrogáns, szegényellenes, urizáló és értelmetlenkedő politikáról. Ugyanolyan antimagyarok a "jobb" liberálisok, mint a balliberálisok! Saját hazaárulóit támogatja a magyar állam! Tom lantos intézet is van, az se különb ennél. Soros "nyílt" intézményeit is kitiltották nemzetibb vezetésű országokból, de sorostól függetlenül álcivil janicsárképzők ezek az idegen érdekek érvényesítésére létező nem kormányzati intézmények "NGO"-k, a térség vagyonának lenyúlását, szociális tereinek leépítését, államtalanítást ami erősen a tőke javára dönti az erőviszonyokat a munkával szemben, neolib megszakértőket akik emberek kizsákmányolását eredményező eszméjük árnyoldalait a jobboldal elleni uszítással és szociális demagógiával leplezik ! hat

"McCain intézete legalább 100 ezer dollár magyarországi támogatáshoz jut!"

Lovas István tényfeltár, és igaza van, a Fidesz liberálisat bírálja. Azok tehetnek főleg az arrogáns, szegényellenes, urizáló és értelmetlenkedő politikáról. Ugyanolyan antimagyarok a "jobb" liberálisok, mint a balliberálisok!

Saját hazaárulóit támogatja a magyar állam! Tom lantos intézet is van, az se különb ennél. Soros "nyílt" intézményeit is kitiltották nemzetibb vezetésű országokból, de sorostól függetlenül álcivil janicsárképzők ezek az idegen érdekek érvényesítésére létező nem kormányzati intézmények "NGO"-k, a térség vagyonának lenyúlását, szociális tereinek leépítését, államtalanítást ami erősen a tőke javára dönti az erőviszonyokat a munkával szemben, neolib megszakértőket akik emberek kizsákmányolását eredményező eszméjük árnyoldalait a jobboldal elleni uszítással és szociális demagógiával leplezik ! hatalmas ellentmondás !

Médiásokat és politikusokat nevelnek ki, és ami fő meg is fizetik őket. Valahogy a balmédiában jobboldali szerzőkkel nem készítenek ilyen buksisimogatós interjúkat sem :

http://nol.hu/belfold/20120609-blogoszferak_zeneje

Efféle bloggerek indexes típusú szadesznyik neoliberálisok, állaza gonzó stílusuk mögött ott vicsorog az ördög pofája. Amúgy TASZ-osok is vannak köztük, ennyit arról hogy nem lehet tudni hol állnak világnézetileg - nomeg kicsodák egyáltalán, ha-ha! :D Szerintük erényük a hagyományos médiától való távolságtartás, na ja, aztán meg a szocion népszabóság népszerűsíti e libernyák bloggereket. Ezek nem tudnak nem hazudni!

Többek közt ilyen okokból van liberális túlsúly a neten, mert igenis van. Meg kettős mérce is.

Fogalomhamisítás nagyban, hogy a neokohn jeszenszky géza is jobboldalinak mondja magát, meg a neolib Bokros is. Ha megpuccsolják Orbánt, ezek az usa-bérenc neolibsik jönnek majd "szakérteni".

http://www.echotv.hu/toresvonalak-2014-12-07-toresvonalak-1-resz

"Most már ott tartunk, hogy a demokratikusan megválasztott magyar miniszterelnököt az Egyesült Államok egyik prominens szenátora újfasiszta diktátornak nevezte. Lehetséges, hogy Putyinra mondta John McCain, hogy neofasiszta diktátor. Így vélekedett Jeszenszky Géza volt külügyminiszter az Echo Tv Napi aktuális című műsorában."

McCain intézete legalább 100 ezer dollár magyarországi támogatáshoz jut!

"Az Egyesült Államokban működő magyarbarát alapítvány, a Hungary Initiatives Foundation támogatja John McCain szenátor intézetét. 100 ezer dolláron felüli adományról van szó. Mi történik itt? Nem úgy kellett volna kezdeni, hogy ettől a pillanattól kezdve leállnak ennek a McCain-intézet támogatása? A Hungary Initiatives Foundationt vagyis a Magyarország Kezdeményezések Alapítványt a magyar kormány alapította a magyar és amerikai kapcsolatok erősítésére."

McCain intézetének oldalán a http://www.mccaininstitute.org/about/donor-listing/ meg is tekinthető a támogatók listája."

http://www.echotv.hu/toresvonalak-2014-12-07-toresvonalak-2-resz

"Az Egyesült Államok birodalmi játszmái. Nincs még egy ország, ahol ilyen „üzent" után, hogy ne rohamozták volna meg az amerikai nagykövetséget; A Déli Áramlat ügye. Magyarország várható veszteségei. A magyarországi balliberális sajtó örvendezése. Mi lesz a Paks II-vel?"

Lovas István megfejtése: százezer dollár közpénzt kapott tőlünk az idióta McCain alapítványa

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80501

2014. december 08. 14:45 Hunhír.info

100 ezer dollárral vagy annál is többel támogatja John McCain intézetét (The McCain Institute) Magyarország a Magyarország Kezdeményezések Alapítványon (The Hungary Initiatives Foundation) keresztül – mondta Lovas István újságíró az Echo tévé Törésvonalak című műsorában. McCain az Egyesült Államok szenátusában Arizona szenátora, a 2008-as amerikai elnökválasztás republikánus elnökjelöltje volt.

Az intézetét maga mutatja be, meg is nézhető. Legutóbbi emlékezetes szereplése során óriási felháborodást okozott itthon, amikor a magyar miniszterelnököt neofasiszta diktátornak nevezte. Lovas szerint azonnal föl kell függeszteni a McCain intézetének magyarországi támogatását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk