width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Vona Gábor azt mondta: ha a Fidesz hajlandó megszüntetni a letelepedési kötvény intézményét, a Jobbik akár 24 órán belül hajlandó megszavazni az alkotmánymódosítást.

2016. november 8., kedd

Vona Gábor azt mondta: ha a Fidesz hajlandó megszüntetni a letelepedési kötvény intézményét, a Jobbik akár 24 órán belül hajlandó megszavazni az alkotmánymódosítást.

Az a hazaáruló aki pénzért terroristát is beenged, kóser kósa!

A fidesz egyszerűen nem érdemelte meg ezt a 2 szavazatot. Fontosabb volt a letelepedési körvény biznisz, de más háttérbeli okok is lehetnek. Az utóbbi hetekben felpörgött nemzeti radikálisok elleni rágalomkampány is hozzájárulhatott a "nehezteléshez".

A népszavazási 97%-os határozott nem és ugyanakkor az alacsony részvétel arra engedi következtetni, hogy utálatos rohadt szemét kormányunk van amitől sokan undorodnak már. Ne a Jobbikot hibáztassuk amiért látja a nyilvánvalót, a letelepedési kötvények tarthatatlanságát. Ha fideszék lemondanak a kötvénybizniszről, a Jobbik is megszavazza ezt az alkotmánymódosítást.

"Aki a liberálisok szintjére megy le, az az, aki pár fillér koncért, saját zsebének tömése érdekében az ország jövőjét leszarva egy gáláns és korrekt ajánlatra nemet mond."

"Az milyen védekező képesség hogy IRAKBAN ahol tízezrével hemzsegnek az iszlám államosok, fut a kötvénybiznisz?"

Offshore cégeken keresztül megy a fideszes letelepedési kötvény mutyi, ránk marad a kamatteher. A nemzetbiztonsági kockázat is társadalmasítva van.

Vona: Félmegoldáshoz nem asszisztáltunk (videó)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rns3Nq084hM

Három csapással állt elő a Jobbik

A mai alkotmánymódosítási kísérlet után Vona Gábor, a Jobbik elnöke arról beszélt, hogy a Fidesz számára az szajré megvédése a fontos.

A Jobbik frakciója egységesen távolmaradt az alaptörvény hetedik módosítását célzó zárószavazásról – jelentette ki Vona Gábor pártelnök. Ezt azzal indokolta, hogy pártja nem járul hozzá „félmegoldáshoz", csak olyanhoz, ami megteremti a magyar emberek biztonságát. Nemcsak a szegény, hanem a gazdag migránstól, nemcsak a szegény, hanem a gazdag terroristától is megvédi Magyarországot – fogalmazott.

Az, hogy a Fidesz nem fogadta el a Jobbik a letelepedési kötvények megszüntetésére vonatkozó javaslatát, azt mutatja, a pártnak fontosabb a „piszkos pénz", mint az ország valódi biztonsága. Számukra az ország megvédése csupán duma, a lényeg pedig a lopás. Más szóval, nem a biztonság fontos, hanem a szajré – hangoztatta. Úgy vélte: Magyarországon nő a terrorveszély amiatt, hogy a letelepedési kötvények még mindig érvényben vannak.

Jelen pillanatban nem a kvóta, hanem a kötvény veszélye a nagyobb. Magyarországra nem a szegény migránsok a veszélyesek, hanem a gazdag, terrorsejtek létesítésére képes személyek – szögezte le. Vona Gábor azt mondta: ha a Fidesz hajlandó megszüntetni a letelepedési kötvény intézményét, a Jobbik akár 24 órán belül hajlandó megszavazni az alkotmánymódosítást.

Beszélt arról is, hogy a Jobbiknak van egy „három csapás" nevezetű javaslata a terrorizmus ellen: ennek első eleme a letelepedési kötvények megszüntetése, az árusító irodák bezárása. A második a kötvényrendszer átvizsgálása mind nemzetbiztonsági, mind gazdasági szempontból. A harmadik pedig a Pharaon-ügy kivizsgálása, ez ugyanis a pártelnök szerint az elmúlt 26 év legsúlyosabb nemzetbiztonsági botránya.

Ebben a három kérdésben a Jobbik péntek délelőttre ötpárti egyeztetést kezdeményez.

https://kuruc.info/r/2/165895/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk