width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A fidesz sem akarta átvinni ezt az alkotmánymódosítást, ezért ragaszkodott a letelepedési kötvényeihez. Reagálás az IKSZ közleményére: A kormánypártok árulták el a fiatalok biztonságát és jövőjét A közvélemény-kutatások adatai szerint nemcsak a magyar társadalom, de még a kormánypárti szavazók zöme szerint is biztonsági kockázatot rejt a letelepedési kötvény, ennek ellenére a Fidesz és csatolt részei ezt a veszélyt figyelmen kívül hagyták. Nekik ugyanis fontosabb a Ghaith Pharaonhoz hasonló gazdag migránsok és terroristák pénze, mint az ország biztonsága, és ezt a mai szavazás fényesen bizonyította.

2016. november 8., kedd

A fidesz sem akarta átvinni ezt az alkotmánymódosítást, ezért ragaszkodott a letelepedési kötvényeihez. Reagálás az IKSZ közleményére: A kormánypártok árulták el a fiatalok biztonságát és jövőjét A közvélemény-kutatások adatai szerint nemcsak a magyar társadalom, de még a kormánypárti szavazók zöme szerint is biztonsági kockázatot rejt a letelepedési kötvény, ennek ellenére a Fidesz és csatolt részei ezt a veszélyt figyelmen kívül hagyták. Nekik ugyanis fontosabb a Ghaith Pharaonhoz hasonló gazdag migránsok és terroristák pénze, mint az ország biztonsága, és ezt a mai szavazás fényesen bizonyította.

Az a haza áruló, aki Fekete - afrikai araboknak árulja az állampolgárságot. A fidesz az.

http://delhir.info/cimlap/friss-hireink/59307-a-fidesz-a-fekete-afrikaiaknak-arulja-a-magyar-allampolgarsagot-kepek

A Fidesz a fekete afrikaiaknak árulja a magyar állampolgárságot (+képek)

Ma szavazott a parlament az alkotmány hetedik tervezett módosításáról, amely a kvótaalapú betelepítésekről szólt, a javaslat azonban nem kapott szavazattöbbséget. A kétharmados többségétől az év folyamán megfosztott kormány ugyanis nem volt hajlandó elfogadni a Jobbik azon kérését, hogy szüntessék meg a letelepedési kötvények árusítását, ezzel pedig ne biztosítsanak kiskaput a gazdag migránsoknak a magyar állampolgárság megszerzéséhez.

A kormány nem volt hajlandó lemondani az anyagilag is jól tejelő kötvénykibocsájtásról, a nemzeti radikális párt éppen ezért csak félmegoldásnak látta az alkotmánymódosítást, így nem nyomtak ma gombot.

Kiknek és hol akar a Fidesz magyar állampolgárságot pénzért eladni?

A sokat emlegetett letelepedési kötvényekről azonban keveset tudni, mivel erről a kérdésről a kormányközeli médiumok csak igen ritkán és akkor is csak szűkszavúan írnak.

Ami érthető is, hiszen míg otthon a Fidesz-KDNP migránsellenes politikát folytat, addig Afrikában azért rimánkodnak, hogy minél többen telepedjenek le Magyarországon, na nem ingyen, hanem igen szép pénzért cserébe.

„Szerezzen állandó lakhelyet önnek és családjának az Európai Unióban!" – így kezdődik a magyar kormány kétoldalas hirdetése, ami a NewAfrican magazin lapszámában jelent meg, ahol afrikai gazdag migránsokat toboroznak, hogy jöjjenek Magyarországra, legyenek magyar állampolgárok.

A fizetett hirdetéshez egy szöveges anyag is tartozik a lapban, ahol Garamvölgyi Balázs bahreini konzul ecseteli a letelepedési kötvény lehetőségeit és előnyeit. Garamvölgyi nemrégiben azzal is magára vonta a magyar sajtól figyelmet, hogy Orbán Viktor lányával és vejével, Orbán Ráhellel és Tiborcz Istvánnal együtt járt a bahreini energiaminiszternél, ám azt máig nem tudni, hogy a miniszterelnök családja és a diplomata milyen okból tárgyalt a dúsgazdag arab miniszterrel. Orbán lányáék azt állítják, hogy csak magánjelegű beszélgetésre és egy kávé erejéig találkoztak az arab politikussal, ám számos anyaországi lap a találkozó hátterében épp a letelepedési kvótabiznisz körüli tárgyalásokat véli valódi oknak.

A letelepedési kötvények egyébként nem olcsóak, hiszen 300 000 dollárba kerülnek, azonban ennek ellenére eddig 4000-et adtak el belőle, többet mint ahány migránst Junker Magyarországra szeretett volna telepíteni a kötelező kvótareferendummal.

K Ö Z L E M É N Y - Reagálás az IKSZ közleményére: A kormánypártok árulták el a fiatalok biztonságát és jövőjét

A közvélemény-kutatások adatai szerint nemcsak a magyar társadalom, de még a kormánypárti szavazók zöme szerint is biztonsági kockázatot rejt a letelepedési kötvény, ennek ellenére a Fidesz és csatolt részei ezt a veszélyt figyelmen kívül hagyták. Nekik ugyanis fontosabb a Ghaith Pharaonhoz hasonló gazdag migránsok és terroristák pénze, mint az ország biztonsága, és ezt a mai szavazás fényesen bizonyította.

Ha a kormánypártoknak valóban a fiatalok biztonsága és jövője lenne az első, akkor ma egy szavazással megszüntették volna a letelepedésikötvény-bizniszt. E biztonsági veszély kiiktatásával megszavazható lett volna az Alaptörvény-módosítás is, ugyanakkor a gazdaságilag is káros konstrukció nem róna újabb kamatterheket a jövőbeni kormányokra és az adófizetőkre.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat a fiatalok körében legnépszerűbb politikai erő ifjúsági tömörüléseként a jövő fiatalságának pártján áll, az ő biztonságukat tekinti elsődlegesnek. Ezért felszólítjuk a parlamenti frakciókat, vegyenek részt a Vona Gábor által kezdeményezett pénteki ötpárti egyeztetésen, ahol lehetőség nyílik konszenzust teremteni a Jobbik terrorizmus elleni három csapás csomagjáról.

Farkas Gergely frakcióvezető-helyettes, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

http://jobbikit.hu/hirek/kozlemeny-reagalas-az-iksz-kozlemenyere

A fidesz sem akarta átvinni ezt az alkotmánymódosítást, ezért ragaszkodott a letelepedési kötvényeihez.

https://kuruc.info/r/2/165169/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk