width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A ceu és vele együtt a liberális politikai kasztjuk előjogaiért tüntetnek, akik mindig is szoktak a kormány ellen. Jár pár ballib helyről hírlevél nekem ide-oda, volt mozgósítás rendesen. Azért látni, hogy működik a hallgatói hálózat - oktatói hálózat, balliberális szülői hálózat, szabad és demokrata kezdeményezések hálózata. Tehát van demokrácia és SAJNOS sorosnak hasznos agyamosott hülyék is - és az őket megvezető, nemzetrombolásban tudatos érdekliberálisok. Csehország szabad ország, nem is kell nekik a soros egyetem. Ezeknek a megrögzött ballib törzsszavazónak se igazán, elnézve a korösszetételt a tüntetés képei közt. :P

2017. április 9., vasárnap

A ceu és vele együtt a liberális politikai kasztjuk előjogaiért tüntetnek, akik mindig is szoktak a kormány ellen. Jár pár ballib helyről hírlevél nekem ide-oda, volt mozgósítás rendesen. Azért látni, hogy működik a hallgatói hálózat - oktatói hálózat, balliberális szülői hálózat, szabad és demokrata kezdeményezések hálózata. Tehát van demokrácia és SAJNOS sorosnak hasznos agyamosott hülyék is - és az őket megvezető, nemzetrombolásban tudatos érdekliberálisok. Csehország szabad ország, nem is kell nekik a soros egyetem. Ezeknek a megrögzött ballib törzsszavazónak se igazán, elnézve a korösszetételt a tüntetés képei közt. :P

"Berg Dániel, a CEU hallgatója"

Ennyi erővel egy ergerberger mózes is lehetne akár megnevezve a hírekben. Annak idején kuncze azért kelett, a szadesz lélre, mert nem volt zsidó. Már a látszatra sem adnak. Ez nem a gojok egyeteme, az viszont biztos. :)

A ceu és vele együtt a liberális politikai kasztjuk előjogaiért tüntetnek, akik mindig is szoktak a kormány ellen. Jár pár ballib helyről hírlevél nekem ide-oda, volt mozgósítás rendesen.

Azért látni, hogy működik a hallgatói hálózat - oktatói hálózat, balliberális szülői hálózat, szabad és demokrata kezdeményezések hálózata. Tehát van demokrácia és SAJNOS sorosnak hasznos agyamosott hülyék is - és az őket megvezető, nemzetrombolásban tudatos érdekliberálisok.

Csehország szabad ország, nem is kell nekik a soros egyetem. Ezeknek a megrögzött ballib törzsszavazónak se igazán, elnézve a korösszetételt a tüntetés képei közt. :P

Még mindig túl nagy a nagyorrúak befolyása, bármilyen nemzeti párt kormányozna túlságosan meg lenne kötve a keze, ugyanúgy mint most a kormánynak. Lám, a Jobbikot is hogy megvették még mielőtt bármit komolyabban beleszólhatott volna a politikai életbe...

Legyen már legalább annyi magunkhoz való eszünk mint a cseheknek.

A cseh államfő nem örülne, ha a CEU Budapestről Prágába költözne

A cseh államfő nem örülne, ha a Közép-európai Egyetem (CEU) Budapestről Prágába költözne, mert George Soros nevéhez számos "legalábbis furcsa" tevékenység kapcsolódik, és ő a kormányokat döntő utcai tüntetések helyett a demokratikus választásokat részesíti előnyben.

Milos Zeman erről a Parlamentní Listy nevű cseh hírportálon vasárnap nyilvánosságra hozott interjúban beszélt. Kérdésre válaszolva, mit mondana Andrej Babis cseh kormányfőhelyettesnek, aki a Közép-európai Egyetem Prágába költözését felvetette, a cseh köztársasági elnök leszögezte: "Elmondanám neki, hogy George Soros nevéhez valóban egész sor, mint minimum furcsa tevékenység fűződik, illetve azt, hogy a majdanok helyett a demokratikus választásokat és a kormányok demokratikus cseréjét részesítem előnyben." Milos Zeman szerint ezen furcsa tevékenységek közé sorolható a Közép-európai Egyetem működése is.

"Nem zárható ki, hogy ez (az egyetem) egyfajta agytrösztként működik az ilyen típusú tevékenységek megszervezésekor" – jelentette ki. A cseh államfő úgy látja: miután a Közép-európai Egyetem vezetése közölte, hogy nem akar elköltözni Budapestről, Andrej Babis felvetése, illetve az esetleges erről folytatandó tárgyalások, ma már tárgytalanok. George Sorost és egyetemét már Václav Klaus, Zeman elődje is bírálta.

A Lidové Noviny című cseh napilapban pénteken megjelent interjúban a volt államfő kifejtette: George Soros neve jelképe a "polgári társadalom" fogalom totális félremagyarázásának, ezért támogatja Orbán Viktor magyar miniszterelnök fellépését az amerikai milliárdos ellen. Klaus kijelentette: meggyőződése, hogy a múltban és most is George Soros az általa alapított szervezeteken keresztül leplezetten megpróbálja befolyásolni a politikát és a közvéleményt.

Szerinte az 1991-ben Prágában alapított CEU azért távozott 1996-ban Budapestre, mert az általa vezetett cseh kormány nem volt hajlandó teljesíteni az egyetem által követelt privilégiumokat. "George Soros és az általa pénzelt intézetek későbbi politikai tevékenysége a világ számos országában bebizonyította, hogy ez a döntés (a cseh kormányé) helyes volt" – szögezte le Václav Klaus a pénteki Lidové Novinyben.

A baloldal eddigi legnagyobb ballépése a CEU melletti kiállás

http://www.hidfo.ru/2017/04/a-baloldal-eddigi-legnagyobb-ballepese-a-ceu-melletti-kiallas/

A Soros-egyetem ügyében szervezett tüntetés mélypont az ellenzéki pártok számára: az Orbán-kormánynak további bátorítást jelent, hogy a politikai ellenfelek csak akkor tudnak egy nagyobb tüntetést összehozni, ha ahhoz több ezer külföldi állampolgárt importálnak.

Több ezer külföldi kormányellenes tüntető gyülekezik Budapesten, akik egy Facebook-csoport szervezésében a CEU melletti kiállás ürügyén kívánnak tiltakozni egy a magyar országgyűlés által elfogadott törvénymódosítás ellen. A tüntetést – bár még egyelőre nem tudni, hányan jelennek meg rajta – az idei év eddigi legnagyobb demonstrációjaként, és a civil szervezetek számára hatalmas sikerként tálalja a külföldi titkosszolgálati kapcsolatokkal rendelkező liberális sajtó.

Egy a CEU bezárása ellen tartott több ezres demonstráció azonban nem háttérbe szorítja, hanem épp ellenkezőleg; a középpontba állítja azt a tényt, hogy magyar civil szervezetek, ellenzéki pártok nem bírják a magyarországi választópolgárok olyan mértékű támogatását, hogy egy több ezer résztvevővel zajló tüntetést tartsanak.

Az első komolyabb tömegdemonstrációt akkor tudta összehozni az ellenzék, amikor végre sikerült több ezer külföldi állampolgárt utcára vinni a magyar kormány ellen.

Budapesten ugyanis ez zajlik: a CEU-n végzettek mintegy 80%-a külföldi állampolgár, őket sikerült mozgósítani kormányellenes tüntetés céljából, vagyis több ezer külföldi állampolgár tüntet a magyar kormány ellen. A megmozdulást szervező Facebook-csoport is két nyelven – magyarul és angolul – szervezi a megmozdulást.

Bár a tömegdemonstrációt sikerként kommunikálják, a történtek éppen arra hívják fel a figyelmet, hogy Magyarországon ma nincs olyan ellenzéki párt, amiben olyannyira hinnének a választók, hogy hívásukra több tízezer magyar állampolgár utcára vonuljon.

Az ellenzéki pártok szégyene a CEU melletti kiállás, amivel tovább rombolják saját támogatottságukat. Korábban Facebook-csoportokon keresztül próbáltak migránsokat bevonni a kormányellenes tüntetésekbe, ameddig még nem volt határkerítés. Most, hogy már van határkerítés, külföldi tüntetőket csődítenek Budapest utcáira. A megmozdulás szervezői azonban éppen ezzel adnak legitimációt a kormánypártoknak arra, hogy az összes balliberális ellenzéki párt és álcivil szervezet működését ellehetetlenítsék. Ezek a szervezetek ugyanis másra sem képesek, mint a magyar kormánnyal szemben külföldi hivatalokhoz fordulni, és külföldi sajtóorgánumok ágyútüze alatt több ezer külföldi kormányellenes aktivistával felfordulást csinálni Budapest utcáin, hogy utána a nyugati sajtó az erről készült fotókat mutogatva Magyarországot kritizálja.

A CEU melletti tüntetés lezajlása után fel lehet tenni a lényeges kérdést: kinek van szüksége olyan civil szervezetekre és olyan politikai pártokra, akik a magyar választók megszólítása helyett inkább több ezer külföldi aktivistával akarnak kormányt dönteni?

https://kuruc.info/r/4/171513/
https://kuruc.info/r/2/171506/

https://kuruc.info/r/50/171470/
https://kuruc.info/r/2/171461/
https://kuruc.info/r/6/171436/
https://kuruc.info/r/2/171425/
https://kuruc.info/r/2/171397/
https://kuruc.info/r/6/171400/
https://kuruc.info/r/2/171414/
https://kuruc.info/r/34/171341/
https://kuruc.info/r/2/171346/
https://kuruc.info/r/34/171339/
https://kuruc.info/r/2/171376/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk