width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Rebasz bebasz :)

2007. november 17., szombat

Rebasz bebasz :)

Rebasz bebasz

Szerintem ezeknek valami gyűlöletkeltő propagandát nyomatnak a kiképzéseken, eligazításokon, nyilván a tüntető azaz JOGAIKAT GYAKORLÓ állampolgárok ellen.

Erről ad jelt az is hogy állat módjára magukból kikelve üvöltenek akár a legártalmatlanabb járókelővel is. Nem emberi magatartás ez.

Olyan sincsen hogy az alkotmányos jogok és az Európai Emberi Jogi Bizottság teljes ssemmibevételével, és a laikus szem számára is láthatóan aránytalanul és erőszakosan lépnek fel a békés demonstrálók, sőt járókelők ellen. A rendőrség NEM ALKOTHAT JOGOT így a "műveleti terület" című átlátszó hazudozásuk sem állja meg a helyét.

Az is feltűnő hogy vidéken ha vannak tüntetések, azzal nem foglalkozik olyan sokat a hatalom. Kivéve ha az öszödi hazug rándul le road (rótmanó) - show-ra :-) mert akkor mégis. Akkor mindent lezárnak, és ugyanez van ott is. Brutális oszlatások. Valahogy így volt ez akkor is mikor a zsidó rákosi rosenfeld mátyás ment "a nép közé". Csak akkor nem engedték ki utána a begyűjtött embereket. Most se tennék, ha tehetnék. Nem rajtuk múlik.

Ha mégis van ilyen jogtalanság, mert van, akkor az elenállás minden formája megengedett. Hiszen a szocialista-liberális hatalom nem nemzeti alapokon áll, ezért nem ellenfél hanem ellenség.

A forradalom első halottai -ahogy 56-ban is- a hatalom pribékei közül kerülnének ki, de mostmár azt mondom, nem is volna kár értük. Úgysem emberi lények. Csak hústömegek azaz hát biorobotok akik parancsra bármit megtesznek.

Szerintem a rebaszes férgek ezzel a szintű brutalitással már kiiratkoztak a magyarságból, sőt még büszkék is rá, mint ahogy a linkből kiderül:

http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=1&HirID=6732/

Jeles napokon, amikor különféle jogvédők figyelik az utcai eseményeket, nem vetemedik az ávó kirívóan durva dolgokra. Akkor viszont igen, ha azt hiszik, nem látja őket senki. (vagy max. a térfigyelő kamerák, aminek a felvételeit, mivel azt is ők kezelik, a rendőrség úgyis el tudja süllyeszteni)

Éppen ezért bármilyen rendőri brutalitásról készült felvételeknek CSAK A MÁSOLATÁT szabad odaadni bármilyen felülvizsgálati szervnek.

Ha nincs bizonyíték, mehet a jogsértés, a brutalitás. Ez az igazi patkánymentalitás. Rebaszosok kiáltották : "VIGYÁZZ! KAMERA!" -tavaly október 23, Astoria, ahol földön fekvő embert rugdostak az ávósok

Tanulhatunk aztán a régi kínaiaktól is tömegoszlató gorillák elleni fogásokat :

Mivel a rebaszes állatokból kinézem azt hogy forradalomhoz közeli helyzetben élessel a tömegbe lőnének, egy "don't try this at home" jellegű dolgot is leírok ide.

Azért az angol "ne próbáld ki a valóságban" szöveg, mivel ez már egy kialakult polgárháborús helyzetre vonatkozik, amikor már utcai harcok dúlnak, tehát nem azt mondom hogy egy sima tüntetésen ezt kellene csinálni, egy forradalomban lehet így védekezni a felfegyverzett karhatalom ellen, ahova viszont éppen a rendőri brutalitás jutatthatja az országot. Mert arra valószínűleg már felkelne a nép ha az ötvenedik 56-évforduló rendőri brutalitásai megismétlődnének.

"A következő összecsapásokra készüljetek kisebb-nagyobb tűzijátékokkal rakétákkal. Most is be lehet szerezni ha máshol nem felvidékünkön. A rakéta messze elmegy ha olyan akkor robban is egy kicsit. /Nem veszélyesebb mint a gránátjuk gumilövedéknél százszor enyhébb./ Lehet venni sorozatvetőset, és egyszerit. Csak nem 90, hanem távtól függően 20-40 fokos szögbe kell beállítni meggyújtani a zsinórokat ennyi a titka. Többet is össze lehet drótozni csak egy fele legyenek állítva (a rakéták). Sínről is lehet indítani, úgy biztonságosabb. Kocsi tetejére is lehet az indítósínt szerelni."

Egyébként ez már a Liberátorok kötelékei ellen is bejött... :) Feuerlilie-nek hívták, és a földről lőtték ki a bomberek útjába. Valamivel elé kellett célozni. Itt van róla infó : http://www.luft46.com/missile/rheinf55.html

(Right: The booster section of the F55 "Feuerlilie", showing the four solid rocket engines, látszik hogy négy rakétából van összerakva és az is látszik milyen az indítósín)

Ja és a rendőrló is elbotlik az utca 2 oldalán levő lámpa/villanyoszlopok közé alacsonyan kifeszített drótban/erős kötélben... A lovas meg esik egy jó nagyot. Úgy kell neki : kezet emelt a saját népére, vesszen hát.

Ha ezt akarjátok, ha kezet emeltek a magyar népre, arra a magyar népre akinek az adójából kapjátok a fizetéseteket, rebaszes állatok, nem érdemlitek meg a testi épségeteket sem :-D

Jó munkanélküli lesz belőletek majd, remélem, mert bár rendőrségre mindig szükség van, rebaszre -ami a szoci párt ökleként működik, tehát Állam Védelmi, azért hívják ávó-nak, ávh-nak a tüntetők, végül is helyesen!- a jelenlegi formájában biztos hogy nincs.

Ja és még valami : aki a sikkasztó, tolvaj államhatalom erőszakszervezetének a pártján van, az nem partizán, se nem ellenálló. :-D

Ellenállók kiskátéja

http://kuruc.info/reszletes.asp?MainID=32&HirID=6872

Ellenállók számára további hasznos tanácsok

https://kuruc.info/r/32/9169/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk