width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ugyanazok, ugyanazért, ugyanúgy tüntetnek, nekik minden csak ürügy - a hatalom kéne, meg főleg az azzal járó pénz!. Antimagyar libernyák helytartó-wannabe janicsár neolib hipszter - bibsik! A demonstrálók hetven százaléka ment már utcára 2010 és 2014 között is , főleg a Milla, az ellenzéki pártok, illetve a HaHa szervezte diáktüntetéseken vettek részt, mindössze öt százalék volt békemeneten vagy devizahiteles tüntetésen. A válaszadók 90 százaléka idén október óta, azaz a netadós demonstrációk kezdetétől is volt tüntetni legalább egyszer. A válaszadók mindössze öt százaléka nyilatkozott úgy, hogy a decemberi volt az első tüntetése.

2014. december 25., csütörtök

Ugyanazok, ugyanazért, ugyanúgy tüntetnek, nekik minden csak ürügy - a hatalom kéne, meg főleg az azzal járó pénz!. Antimagyar libernyák helytartó-wannabe janicsár neolib hipszter - bibsik! A demonstrálók hetven százaléka ment már utcára 2010 és 2014 között is , főleg a Milla, az ellenzéki pártok, illetve a HaHa szervezte diáktüntetéseken vettek részt, mindössze öt százalék volt békemeneten vagy devizahiteles tüntetésen. A válaszadók 90 százaléka idén október óta, azaz a netadós demonstrációk kezdetétől is volt tüntetni legalább egyszer. A válaszadók mindössze öt százaléka nyilatkozott úgy, hogy a decemberi volt az első tüntetése.

Ugyanazok, ugyanazért, ugyanúgy tüntetnek, nekik minden csak ürügy - a hatalom kéne, meg főleg az azzal járó pénz!. Antimagyar libernyák helytartó-wannabe janicsár neolib hipszter - bibsik!

A tüntetők tömege mérhető-e mollban?

http://www.jovonk.info/2014/12/23/tuntetok-tomege-merheto-mollban

"Tüntettek már korábban is

A demonstrálók hetven százaléka ment már utcára 2010 és 2014 között is , főleg a Milla, az ellenzéki pártok, illetve a HaHa szervezte diáktüntetéseken vettek részt, mindössze öt százalék volt békemeneten vagy devizahiteles tüntetésen. A válaszadók 90 százaléka idén október óta, azaz a netadós demonstrációk kezdetétől is volt tüntetni legalább egyszer. A válaszadók mindössze öt százaléka nyilatkozott úgy, hogy a decemberi volt az első tüntetése.

Szavazni is voltak

A tüntetők politikailag kifejezetten aktívak: zömük részt vett az idei országgyűlési választásokon, és az ellenzéki pártokra szavazott. A baloldali összefogásra és az LMP-re 82 százalék voksolt, míg volt fideszes szavazót nem találtak a felmérést végzők, de jobbikost is alig. A tüntetők 80 százaléka pedig „most vasárnap" is elmenne szavazni, tehát nem új pártokra vágynak az utcára vonulók."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk