width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Baloldalisága, jobboldalisága miatt diszkriminál embereket a liberális! - ha teheti!

2014. január 24., péntek

Baloldalisága, jobboldalisága miatt diszkriminál embereket a liberális! - ha teheti!

Véget vethetünk a megfélemlítésnek, tehát ne féljünk dönteni a sorsunkról!

2014-01-24 16:28 jobbik.hu

Kimondjuk és megoldjuk! – hangzik a Jobbik 2014-es jelmondata. Földi István a 3-as számú, Kisvárda központú országgyűlési egyéni választókerület képviselőjelöltje a problémák felvázolása mellett a Jobbik általi lehetőségekről beszélt sajtótájékoztatóján.

Ki kell mondanunk, hogy nemzetünk állampolgárai, de legfőképpen a tisztességes adófizető állampolgárok, akik dolgozni és megélni próbálnak, megfélemlítésben élnek! Az elmúlt 24 év politikája oda vezetett, hogy a magyarság zöme már nem mer véleményt nyilvánítani. Miért? Mert féltik megélhetésüket, családjukat, és ezzel jövőjüket. Az elmúlt bő két évtized politikáját ugyanis az ígérgetés, hazudozás, és főleg a megfélemlítés jellemezte. A magyarság egy jelentős része ezért nem mer, nem kíván állást foglalni a politikai életben, hiszen csalódtak.

Továbbá jellemző az erőszakos befolyás, a suttogó politika, ami a munkahelyeken is fenyegeti őket. Sok személyes megkeresés a példa rá, hogy a munkavállalók félnek részt venni a politikai megmozdulásokon, lakossági fórumokon, mivel ezek miatt, de mondvacsinált okokra hivatkozva könnyű szerrel kirúghatják őket. A mai Magyarország politikai bűnözésének legerősebb jellemzője mindez.

Földi István üzenete ennek kapcsán: Magyarok! Ne féljetek, hiszen 2014-ben a szavazófülke magányában ti magatok dönthettek a sorsotokról, ezzel megálljt parancsolva a megfélemlítésnek, kilátástalanságnak, az elmúlt 24 év rombolásának és a kiskirályságok hatalmának! Tehát a saját, és ne mások önös érdeke alapján döntsünk, hiszen magunk, gyermekeink, és hazánk jövője a tét! A képviselőjelölt úr Wass Albert szavaival zárta gondolatait: „Az üzenetem az, hogy ébredjetek fel magyarok, s legyetek újra nemzet, váljatok újra nemzetté!"

http://jobbik.hu/hireink/veget-vethetunk-megfelemlitesnek-tehat-ne-feljunk-donteni-sorsunkrol

Innentől én. >3

Baloldalisága, jobboldalisága miatt diszkriminál embereket a liberális! - ha teheti!

Igen, a tényleg balost is, a "Thürmeristát" is.

Nem üres szavak, társadalmi beágyazottságukat jobbosok diszkriminálására használó szoclibek miatt főleg a közalkalmazottaknak "ajánlott" távol maradni a jobboldalhoz, pláne a Jobbikhoz köthető rendezvényektől, és szervezetektől. Lehet túlzásnak gondolni, és szerencsére nincs mindenhol így - de ahol ez igaz, ott igen feltűnően épp ez a réteg marad távol a jobb fajta közéleti szerepléstől, politizálástól.

Fordítva nem fordul elő, akár egy szoci majális meglátogatásáért nem részesült senki hátrányos megkülönböztetésben. Nem is kell, egyrészt bunkóság lenne, másrészt az a MÉG ballibpárti kisember meggyőzhető, mivel világos tényekkel igazolható hogy az ő személyes érdekei ellenére való társaság lenézi és kihasználja.

Aki ballib érdekű, kapcsolati tőkéjéből él, az keményen pártkatona, ott és akkor is, ahol és amikor abszolút nem oda-illő (=bunkóság) a pártpolitika! Orbánozás, kormány !sajnos kevés ilyen van! helyi érdekű, kisembereket segítő intézkedésein való erőltetett poénkodás, Jobbik lenácizás... akár egy iskolai évnyitón, vagy könyvtári rendezvényen!

Aki nem hiszi, nézzen liberális blogokat, fórumokat pl 168 óra, index, nol, vagy - bár erre kevesebb lehetőség van, fizikailag keresse fel találkahelyeiket, mintha egy lenne közülük, és hallgassa a csevegésüket - ott majd meglátja hogy beszélnek a tipikus Kádár nosztalgiás, akkori kiszámítható és nyugodt életét visszasíró BALoldali szavazóról ! akik "befogása" nélkül a neoliberálisok 5-6%-os pártja örökké egyedül maradna ! :

"nyuggerek" , "minek nekik nyugdíj", "radikális nyugdíjcsökkentést", "panelprolik", "csóró szarok megérdemlik", "unom a devizahitelesek nyivákolását", "tanuljanak meg öngondoskodni", "nincs ingyen ebéd", "tőlem ezért nem kapsz munkát", szociopata és végtelenül cinikus liberálisok tömény negatív energia - manifesztációinak hosszú sora.

A tettes hibáztatja az áldozatot, maximálisan igaztalanul, hisz ezek a liberók, vagy inkább liberátorok (szőnyegbombázás) zömmel olyan helyeken tevékenykednek, ahol különféle erőforrások végleg kiáramlanak a magyar gazdaság vérkeringéséből (pénzzel kapcsolatos foglalkozások főleg), vagy ahol bulvárszeméttel lehet rombolni az emberek tartását - a társadalom egészséges szövetét!

Mert ilyenek az ellenségeink.

Ez a valódi arcuk.

A ragadozó is álcázza magát!

Nem azt kell nézni, amit hivatalosan hirdetnek, pláne kampányidőszakban.

Hanem amit egymás közt beszélnek.

http://reakcio.wordpress.com/2010/10/07/nehany-alom-problemarol-ami-most-eszembe-jutott/#comment-82

"Nem volt szívem még lerövidíteni a véleményedet pedig, – hat évnyi fórumozás alatt sem olvastam még ilyen kiváló megfogalmazást, mint a piac-bolsevik. Ehhez képest a szarfaszú teljesen igénytelen, és semmitmondó, udvarias jelzőcske csak! Nem rövidítettem, mert a többiben is – sajnos – tökéletesen igazad van. Azért – engedd meg feltételeznem -, hogy ezek nem ingyen firkálják tele a fórumokat. Szervezetten, falkákba összeállva, mint szellemi elődeik, a fasiszta tengeralattjárók farkas falkái. Várják ki az, aki valamiben lemarad, és azt, le lehet vadászni! Egyébiránt valóban; ezek nem hisznek semmiben sem. Három műszakos elvtársak sztahanovista szombaton, a lopott uzsonnaidőben összehozott, janicsárképzőkben nevelődött, társadalmi melléktermékei."

"Hát igen, az index fórumon edződtem, olyan csodálatos topikokban, mint a "Radikális nyugdíjcsökkentést!", az "Unom már a devizahitelesek nyivákolását" és hasonlókat, ahol a nyugdíjasokat, rokkantakat, betegeket, időseket, munkanélkülieket, hitel károsultakat szokás minden mocsokkal nyakon önteni. Ott aztán van aki a nap 24 órájában szórja a mocskot, s közben egy-egy elejtett megjegyzésében felmagasztalja Gyurcsányt, Bokrost, Oszkót, Bajnait nem beszélve a hitelminősítőkről és bankvezetőkről. Egyik például leírja, hogy mennyire unatkozott a minisztériumban, mindig csak a számítógépes játékok meg az internet, már ínhüvelygyulladást kapott. De most boldog mert remek munkája van: egy kintlevőségkezelőnél, ahol aznap is éppen elárverezett két otthont."

Egy másik arról írt, hogy akkor lenne jó ha…

De ezt szó szerint kell idéznem:

Nincs minimálbér
nincs nyugdíj
nincsenek szakszervezetek
nincs munkanélküli segély
nincs szociális segély
Tökéletes, mindenkinek van munkahelye

"Szóval volt alkalmam kiismerni ezeknek a pszichopatáknak a hasadt személyiségét. Szívfájdalom nélkül agyonveretnének, lecsukatnának embereket, csak mert ki merik nyilvánítani a véleményüket. De ha egy hozzájuk hasonlót csak bírálni merészelnek, az emberi jogok élharcosává válnak "hirtelen"! Egyik perceben lelkes baloldaliak, a következőben undorodnak, és féltik a gyereküket a melós gyerekétől, mert két nap egymás után ugyanabban a nadrágban van. És nem látnak ám ebben semmi ellentmondást! Ugyan mi ez ha nem hasadt személyiségük két megnyilvánulása: a piac-bolsevik és a liberál-fasiszta. Mindkettő veszélyes, gátlástalan bármire képes."

"Egyszer én is elkövettem azt a hibát, hogy forrást jelöltem meg egy liberál-fasisztának. Akkor meg a forrást szapulta lelkesen, velem együtt persze. Mert ugye forrásnak is csak az elfogadható, aki a piac-bolsevik, liberál-fasiszta hazugságokat szajkózza. Egyébként is a liberál-fasiszták, piac-bolsevikok megálmodtak egy virtuális világot, és csak abban hisznek, függetlenül a valóságtól. Nincs olyan tény, amely ebben megingatná őket. Ha a szemük előtt játszódik, elfordulnak és letagadják. Ha ölnek előbb tagadják, mikor bebizonyosodik, akkor meg az áldozatot mocskolják. Ilyen a pszichopata természetük."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk