width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Mi Nem Azok vagyunk, Jobbik nem egyenlő MNA. Bumeráng. :D Az iráni nagykövetség rendezvényén, ahol egy fotós ifjabb Győrkös Istvánról és Vona Gáborról lőtt egy közös fényképet nem csak jobbikos, hanem fideszes politikusok is jelen voltak, az MNA tagjai velük is kezet ráztak. Akik amúgy a Fideszt támogatják, és a Jobbik megszüntetésén dolgoztak!

2016. november 21., hétfő

Mi Nem Azok vagyunk, Jobbik nem egyenlő MNA. Bumeráng. :D Az iráni nagykövetség rendezvényén, ahol egy fotós ifjabb Győrkös Istvánról és Vona Gáborról lőtt egy közös fényképet nem csak jobbikos, hanem fideszes politikusok is jelen voltak, az MNA tagjai velük is kezet ráztak. Akik amúgy a Fideszt támogatják, és a Jobbik megszüntetésén dolgoztak!

Mi Nem Azok vagyunk, Jobbik nem egyenlő MNA. Bumeráng. :D

Megszólalt az MNA korábbi csoportvezetője! A Fideszt támogatják, a Jobbik megszüntetésén dolgoztak

Megszólalt Sz. Gábor, a Magyar Nemzeti Arcvonal korábbi csoportvezetője. A mozgalomból kilépett férfi a Magyar Nemzetnek elmondta http://mno.hu/belfold/megszolal-az-mna-tag-fideszesekkel-is-kezet-fogtak-1372147 hogy az MNA két éve megszűnt, nem létezik. Kiderült, hogy az egykori tagság jelentős része a jelenlegi rendszert támogatja, nem érdekük a fennálló Fidesz-KDNP kormány gyengítése, de a jelenlegi "hecckampányból" elegük van.

Hangsúlyozta, hogy nyilvánvalóan hazugság minden az MNA és a Jobbik szoros együttműködéséről szóló hír, éppen ellenkezőleg: Győrkös István utasításba adta, hogy tagjai támadják a parlamenti néppártot és ennek eleget is tettek. http://alfahir.hu/ennyit_a_jo_kapcsolatrol_gyorkosek_szerint_a_jobbik_a_zsido_partokracia_kepzodmenye

Sz. Gábor kimondta, hogy

a Jobbik megszüntetésén dolgoztak.

A Ripost hu állításaival szemben a 2014-es Becsület Napja rendezvényt nem közösen szervezte az MNA és a HVIM, hanem azt Zagyva György Gyula és Sz. Gábor párhuzamosan, egymástól függetlenül jelentette be, de az MNA bejelentését a rendőrség elutasította. Elmondta, hogy az egyes emberek ugyan ismerték egymást, ha alkalomszerűen összefutottak, akkor köszöntek egymásnak, de ugyanúgy találkoztak fideszes politikusokkal is.

Az iráni nagykövetség rendezvényén, ahol egy fotós ifjabb Győrkös Istvánról és Vona Gáborról lőtt egy közös fényképet nem csak jobbikos, hanem fideszes politikusok is jelen voltak, az MNA tagjai velük is kezet ráztak. Mint azt korábban megírtuk:

http://alfahir.hu/ha_fideszes_politikusok_vannak_egy_tarsasagban_ifj_gyorkos_istvannal_az_rendben_van

Babák Mihály, Dankó Béla, Gulyás Dénes, Pánczél Károly, Pogácsás Tibor, Rónaszékiné Keresztes Mónika, Selmeczi Gabriella, Szűcs Lajos, és Wittner Mária is megjelentek az eseményen.

Kifejtette, hogy a második Fidesz-kormány alatt „pozitív intézkedések történtek az országban", melyek miatt légüres térbe" kerültek. Több arcvonalas jelentkezett katonának, önkéntes műveleti tartalékosnak, határvadásznak, de „politikai megbízhatatlanság" miatt nem vették fel őket.

Hozzátette: a rendőrség nem csak az MNA tagjainál, hanem ahhoz nem köthető személyeknél is házkutatásokat tartott, de az arcvonalasoknál állítólag nem találtak fegyvert, hiszen azok kizárólag airsoft-játékokkal képezték magukat.

http://alfahir.hu/megszolalt_az_mna_korabbi_csoportvezetoje_a_fideszt_tamogatjak_a_jobbik_megszuntetesen_dolgoztak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk