width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A forint mesterséges gyengítése az olcsón exportáló multik érdeke. A jegybank ezt teszi. Az ESETLEGES béremeléseket tudatos infláció pörgetés fogja követni, már utalgat rá a fidesz - FIZESS. A fideszes gazdaság politika az olcsó és kiszolgáltatott kétkezi munkaerőre épül, összeszerelő üzemek és raktárak országa vagyunk. Jelentősebb Forint leértékelések : surányi györgy + bokros lajos, megyó + járai zsigmond, fletó + simor andrás, varga mihály + matolcsy györgy. Igen. Az összes !!!

2016. november 21., hétfő

A forint mesterséges gyengítése az olcsón exportáló multik érdeke. A jegybank ezt teszi. Az ESETLEGES béremeléseket tudatos infláció pörgetés fogja követni, már utalgat rá a fidesz - FIZESS. A fideszes gazdaság politika az olcsó és kiszolgáltatott kétkezi munkaerőre épül, összeszerelő üzemek és raktárak országa vagyunk. Jelentősebb Forint leértékelések : surányi györgy + bokros lajos, megyó + járai zsigmond, fletó + simor andrás, varga mihály + matolcsy györgy. Igen. Az összes !!!

Mi? Az "erős forint" miatt is csökkent az állam devizaadóssága?!?!

A forint mesterséges gyengítése az olcsón exportáló multik érdeke. A jegybank ezt teszi. Az ESETLEGES béremeléseket tudatos infláció pörgetés fogja követni, már utalgat rá a fidesz - FIZESS.

1 euro 310 forint, miről beszél ez a marha varga mihály + eltolcsy.

2004, Bencsicska bencsikratája : "medgyessy olcsítja a forintot, pedig az erős forint jó, többet ér Horvátországban" Továbbá minden árát megszabja ami importcikk!

Jelen : "a forint erősödése bedönti a gazdaságot, ezért helyeg hogy az MNB blabla" anyád, a sevizahitelesek nevében is, és milyen jó hogy a 300 forintos dollárért aranyáron beszerezhetők a műszaki cikkek!!!

Szaros nyelvű szélkakas. Igazi "polgári" á dehogy csak gerinctelen fideszbérenc újságíró ez.

A fideszes gazdaság politika az olcsó és kiszolgáltatott kétkezi munkaerőre épül, összeszerelő üzemek és raktárak országa vagyunk.

Jelentősebb Forint leértékelések : surányi györgy + bokros lajos, megyó + járai zsigmond, fletó + simor andrás, varga mihály + matolcsy györgy. Igen. Az összes !!!

"2008-ban, az átkosban az akkor 148 000 Ft-os nettó átlagbér az akkori árfolyamon megfelelt 604 eurónak, hála bölcs hazafias nemzeti kormányunk jócselekedeteinek, a jelenlegi 180 000-es átlagbér 308-Ft-os euro-árfolyamon. megfelel 584 eurónak. Még szerencse, hogy ilyen erős a forint. Több mézet a madzagra, elvtársak!!!"

"Mikor makogják az igazat, talán soha. Eddig a gyenge forint volt a kedvező a gazdaságnak, és azt is megmagyarázták!"

"Hú, gyerekek! Megyek is a boltba, ma biztos olcsóbb lesz a tej. Nehogy holnapra növekedjen az adósság és drágább legyen. Szóval ezzel azt akartam csupán mondani, hogy ezek a kalkulálgatások egyik pillanatról a másikra változhatnak, ezek csupán spekulációs lufik, de a mi kis életünkre nem hatnak. Viszont általuk be lehet adni a népnek, hogy miért rossz a helyzet, hogy miért nem lehet tisztességes béred, vagy jobb szolgáltatásod, jobb életed. Fent kell tartani a rabszolgasors-szerű szintet ahhoz, hogy egy szűk réteg a Világon dőzsölhessen. Ha majd egyszer egy tökös, minden anyagiaktól és hatalomvágytól mentes kormány azt mondja, hogy megszűnt az államadósságunk, sőt a hitelező tartozik nekünk, mert már a többszörösét kifizettük annak , ami jár, továbbá elkoboztuk azoknak a gazembereknek a vagyonát, akik abból gazdagodtak meg, hogy kiárusították és elárulták a hazát, na akkor majd lehet ujjongani. Addig csak színház az egész."

"Az egy dolog,de ez Bokrosnak is megy,hogy a bevételekből nem termelés lesz,sem M§..semmi, csak adósságcsökkentés valamennyi... A forintadósság megírása meg nem része ennek a csodának....hajhh"

Az NGM statisztikája szerint az "erős forint" miatt is csökkent az állam devizaadóssága

https://kuruc.info/r/1/166378/

Október végére 1448,9 milliárd forinttal 6286,9 milliárd forintra csökkent a tavalyi év vége óta a központi költségvetés devizaadóssága, ami a teljes államadósság 24,88 százalékának felel meg - derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn közzétett részletes adataiból.

A devizaadósság aránya az első tíz hónapban 6,44 százalékponttal csökkent a tavaly év végi 31,32 százalékról.

A devizaadósság tízhavi csökkenése 1372,6 milliárd forint értékű nettó törlesztésből és a forint erősödésének köszönhetően forintban számított nyilvántartási értéke 76,3 milliárdos csökkenésének köszönhető.

A devizaadósság törlesztését a nettó forintkibocsátás, döntően a lakosságnak közvetlenül értékesített állampapírokkal finanszírozta az állam. A forintadósság emelkedése 1905,9 milliárd forint állampapír kibocsátásból és 170,9 milliárd hitelfelvételből eredt, az állampapírok több mint kétharmadát 1290,3 milliárd forint értékben a lakosság vásárolta meg. A devizaadósság csökkenéséhez hozzájárult a belföldön kibocsátott (PEMÁK) kötvények állományának 379,6 milliárd forintnyi csökkenése is.

Október végén a lakossági állampapírok állománya 4807,7 milliárd forintot tett ki, ami 1290,3 milliárd forint növekedést jelent tavaly december vége óta. A lakossági ügyfelek által vásárolható, egy évnél hosszabb futamidejű Prémium Magyar Államkötvény és a Bónusz Magyar Államkötvény együttes állománya 2016. október végén 237,0 milliárd forintos idei növekedéssel 1435,3 milliárd forintot tett ki, ami azt jelzi, hogy a lakosság a hosszabb futamidejű állampapírokat is keresi. A kamatozó kincstárjegyek állománya 2908,1 milliárd forint volt október végén, 1011,1 milliárd forinttal haladta meg az év végi állományt - közölte az NGM.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk