width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Nem vette napirendre a parlament igazságügyi bizottsága a Jobbik alaptörvény-módosítását, amely egy mondat kivételével szó szerint megegyezik Orbán Viktor javaslatával A fideszes képviselők úgy döntöttek, nem tárgyalnak az alkotmánymódosítási javaslatról, amely így az Országgyűlés plenáris ülésére sem kerülhet. Akkor most nem fontos, vagy nem sürgős a Fidesznek az alkotmánymódosítás? Az alkotmánybírák megválasztásának méltánytalan eljárása is szóba került. Igen, hazudott a fidesz, nekik a piszkos pénz a fontosabb nem a haza védelme!

2016. november 21., hétfő

Nem vette napirendre a parlament igazságügyi bizottsága a Jobbik alaptörvény-módosítását, amely egy mondat kivételével szó szerint megegyezik Orbán Viktor javaslatával A fideszes képviselők úgy döntöttek, nem tárgyalnak az alkotmánymódosítási javaslatról, amely így az Országgyűlés plenáris ülésére sem kerülhet. Akkor most nem fontos, vagy nem sürgős a Fidesznek az alkotmánymódosítás? Az alkotmánybírák megválasztásának méltánytalan eljárása is szóba került. Igen, hazudott a fidesz, nekik a piszkos pénz a fontosabb nem a haza védelme!



Igen, hazudott a fidesz, nekik a piszkos pénz a fontosabb nem a haza védelme!

Nem vette napirendre a parlament igazságügyi bizottsága a Jobbik alaptörvény-módosítását, amely egy mondat kivételével szó szerint megegyezik Orbán Viktor javaslatával. 

A fideszes képviselők úgy döntöttek, nem tárgyalnak az alkotmánymódosítási javaslatról, amely így az Országgyűlés plenáris ülésére sem kerülhet.

A jobbikos módosítót nyolc kormánypárti nemmel elutasította a bizottság, csak hárman szavaztak a napirendre vétel mellett (két jobbikos és a független Kész Zoltán).

A fideszes Vas Imre azzal indokolta a javaslat elutasítását, hogy a Jobbiknak nem sikerült pontosan megfogalmazni a letelepedési kötvényről szóló mondatot. A többi mondatba nyilván nem is köthetett bele, hiszen az szóról szóra megegyezik Orbán Viktor javaslatával.

A Fidesz és a Jobbik csatája hetek óta tart a kvóta elutasításáról szóló alkotmánymódosításról. A kvótanépszavazás után maga Orbán Viktor nyújtotta be a hetedik alkotmánymódosítást a kvóták elutasításáról. A Jobbik ezt alapvetően támogatta, de Vona Gábor elnök azt a feltételt adta Orbán Viktorral folytatott egyeztetésén október 18-án, hogy a Jobbik megszavazza az alkotmánymódosítást, ha a Fidesz beszünteti a letelepedési kötvények árusítását.

A kormány erre úgy reagált, hogy nem enged a zsarolásnak, ugyanakkor Orbán Viktor és Lázár János is utalt rá, hogy már nincs szükség a letelepedési kötvényre, úgyhogy kivezetik. A kormány ígérete a Jobbiknak nem volt elég, és nem szavazták meg a kormány alkotmánymódosítását.

Vona Gábor viszont pár nappal később szóról szóra benyújtotta Orbán javaslatát, megtoldva egy mondattal a letelepedési kötvények megszüntetéséről. Ezt kaszálta most el az igazságügyi bizottság fideszes többsége.

Frissítés: Jobbik: vagy hazudott a Fidesz, vagy a piszkos pénz fontosabb

https://www.youtube.com/watch?&v=yHaSXSR2DTs

A Jobbik az igazságügyi bizottság napirendjére szerette volna felvetetni alaptörvény-módosító javaslatát, amellyel egyúttal kivezetnék a letelepedési kötvényt. Erre azért lett volna szükség, hogy az Országgyűlés minél hamarabb (még idén) szavazzon róla. Ez a Fidesz képviselőinek mégsem volt annyira égető.

2. frissítés: Akkor most nem fontos, vagy nem sürgős a Fidesznek az alkotmánymódosítás? Az alkotmánybírák megválasztásának méltánytalan eljárása is szóba került.

https://www.youtube.com/watch?&v=YbgEXmsJmCs

Korábban írtuk: A Jobbik is benyújt egy alaptörvény-módosítást - ezt most a Fidesz nem támogatja 

Kapcsolódó: A Jobbik betartotta ígéretét: nem szavazhattak a kötvénybiznisz megszüntetéséről, nem módosítottak alaptörvényt

A jobbikosok az alaptörvény-módosításról szóló szavazás közben egy molinót tartottak fel (Fotó: Huszti István)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk