width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "A kurvára emberséges és rohadtul szolidáris Egyenlítő blog szerkesztője szerint pedig ez egy jó hír. Igen. Az, hogy leszakadt egy ember ujja. Jó hír." Osszátok, ha a balliberális bloggerek ujjainak számát sokalljátok. No ujjak, no balliberális szellemi szeméttermelés! Nem kell az nekik!

2015. szeptember 6., vasárnap

"A kurvára emberséges és rohadtul szolidáris Egyenlítő blog szerkesztője szerint pedig ez egy jó hír. Igen. Az, hogy leszakadt egy ember ujja. Jó hír." Osszátok, ha a balliberális bloggerek ujjainak számát sokalljátok. No ujjak, no balliberális szellemi szeméttermelés! Nem kell az nekik!

Osszátok, ha a balliberális bloggerek ujjainak számát sokalljátok. No ujjak, no balliberális szellemi szeméttermelés! Nem kell az nekik!

Ja és nyugodtan verje meg őket aki akarja, nem kár értük. Ünnep az a nap, amikor megszenvedik végre patkány nemzetellenes aljasságaik logikus következményét, elnyerik méltó jussukat e bacsó béla / somogyi béla díjas (mert pont olyan rohadtak, amúgy a róluk elnevezett utcákat se ártana átnevezni) antimagyar zsidrák seggarcok. El fog jönni az az idő.

Egy tévedés azért van a cikkben. József Attila egy álló vonat kocsijai közt kelt át, igaz szabálytalanul de az volt a rövidebb út - és viszont szintén szabálytalanul füttyjelzés nélkül elindították a szerelvényt. Nem öngyilkosság volt.

A sötét szemita barbár galiciai jöttmentek nem változtak, az 1919-es véres patkányköztársaságot levezénylő nemzetidegen népség ma is épp úgy közénk lövetne, és nem csak a futball szurkoló ultrákat gyűlölik hanem MINDEN magyar embert. Sőt minden gojt, a különféle illegális bevándorló arabokat csak eszköznek akarják felhasználni az európai nemzetállamok felszámolására.

Mivel az ellenség leállása nem várható, sőt a ballibernyákok egyre inkább megvesznek, folyamodni az erőszakhoz először éppen ők fognak. Hatalomra törnek, nem nekik dolgozik az idő és a világ politika alakulása se. Senki ne szégyellje megvédeni magát és családját + barátait adott helyzetben ezekkel szemben. Nincs az az eszköz vagy módszer. Annyira vagyunk "nácik" mint a történelemben bármely nép akik idegen hódítókkal szemben védték hazájukat, és igen, egyben életterüket is.

Szidják libsiék a kuruc féle oldalakat mert néha kikerülnek rájuk aztán részükről ugyanezt tapasztalhatjuk mi : karaktergyilkossági kísérletek és főleg folyamatos nácizás, hisztéria alapú lejáratókampányok, gondosan megszerkesztett fotó, videó, és idézet - hamisítványokkal dolgoznak.

Ha gyűlölöd a szurkolókat, nem liberális vagy, hanem egy seggfej

http://jobbegyenes.blog.hu/2015/09/05/ha_gyulolod_a_szurkolokat_nem_liberalis_vagy_hanem_egy_seggfej?token=c62e5e4ebdbde8d8ab9b7a0c56097569

Címkék: balhé szurkolók ultrák magyar-román

A szélsőbaloldali, korábban MSZP-közeli Egyenlítő blog sziklaszilárdan az emberség és a szolidaritás talaján áll. Borítóképük a török partoknál vízbe fulladt kisfiú angyalszárnyakkal. Civilizált, érző szívű, jó lelkű emberek - akik örülnek, hogy egy fiatal magyar srác elvesztette az ujjait.

Péntek este a Körúton az egyik ultrának felrobbant a kezében a füstgránát, amely a fiú több ujját is letépte. Nem, ő nem azok közé a kretének közé tartozott, akik petárdát dobtak a Keletinél a migránsok közé. Csak egy szurkoló volt, aki - mint sok milliónyi más szurkoló szerte a világon - szeret pirózni. Ami az ostoba (és a média által kellően dédelgetett) közhiedelemmel ellentétben másokra nem veszélyes. Legfeljebb, ha balul ütnek ki a dolgok, arra, aki használja.

Tegnap ez történt egy magyar sráccal, aki talán egy életen át viseli majd ennek a nyomát. A kurvára emberséges és rohadtul szolidáris Egyenlítő blog szerkesztője szerint pedig ez egy jó hír.

Igen. Az, hogy leszakadt egy ember ujja. Jó hír.

Egy beteg lelkű blogger epehányása talán nem is érne megy egy cikket. Ha nem osztotta volna meg 151 kretén, és nem lett több, mint 450 olyan szarházi, aki lájkolta. És, ha tegnap este nem árasztották volna el a Facebookot az szurkolókra tűzparancsot követelő, kivétel nélkül mindannyuk halálát kívánó tahó, proli mocskolódások. Jelentős részben éppen azok billentyűzetéből, akik amúgy mélységesen sajnálják a migránsokat, és fel vannak háborodva azon, ha valaki mocskolja, vagy fenyegeti őket. Ez utóbbiban teljesen igazuk is van. De egy könnyező szír menekült család, meg egy szomorú szemű pakisztáni kisfiú között azért mégis csak elég bizarrul fest az üzenőfalukon, hogy magyar emberek tízezreit irtanák ki. Mert szerintük primitívek, erőszakosak, és nácik.

Egyébként igen, voltak kinn tegnap primitív arcok, voltak erőszakosak, és voltak nácik is (És e csoportok sokszor nem is fedték egymást). Meg volt kinn sok ezer egyszerű szurkoló, akik csak jó hangulatban akartak megnézni egy számukra fontos meccset. Köztük százszámra nők és gyerekek is. És ők pontosan ugyanúgy megkapták az arcukba a könnygázt, mint azok, akik dobálták a rendőröket. És, aki szerint ez rendben van, mert "minek ment oda", meg "ezek állatok úgyis mind" - az nem baloldali, nem liberális, nem humanista - csak egy frusztrált seggfej, aki a migránsokat is csak azért szereti, mert így lehet gyűlölni az országnak azt a felét, akiik meg nem.

Azt hiszem, még sokáig a fülembe fog csengeni annak a srácnak a hangja, akinek egy jó fél órán keresztül sem sikerült teljesen kimosni a szeméből a könnygázt: "Én csak szurkoltam, miért kaptam ezt? Miért!?" - kérdezte újra, meg újra, én meg nem nagyon tudtam, mit mondani neki, csak azt, hogy "itt egy másik zsepi, ne dörzsöld, attól csak rosszabb". Nem vagyok benne biztos, hogy a szeme nem csak a gáztól volt könnyes.

Nehezen fogom elfelejteni azt az asztmás rohamot kapott srácot is, akit mi vittünk ki a könnygáz felhőből. A félelem és a pánik a szemében egy ideig még biztosan kísérteni fog.

Lehet, hogy nem vagyok eléggé ideológiailag képzett elvtárs, de azt, hogy "Ő is ember!" nem csak a menekültek fotói alá lehet odaírni - hanem az ő fényképük mellé is. Ez a kettő csak együtt működik, ha vagy-vagy, akkor megette a fene az egészet, akkor lehúzhatjuk Európát, az emberséget, meg a szolidaritást a WC-n.

Emberek vagyunk, nem vadak - szerette hinni szegény József Attila. Aztán egy ponton túl már nem bírta tovább hinni, és onnan már egyenes út vezetett a szárszói sínekre. Ha már mi sem hiszünk ebben, akkor együtt fekszünk a vonat elé. Libsik, balosok, jobbosok, ultrák és migránsok. Együtt vagyunk emberek - vagy együtt leszünk vadak. Válasszatok...

Balogh Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk