width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Szövegkörnyezetéből kiragadva

2010. február 16., kedd

Szövegkörnyezetéből kiragadva

Szövegkörnyezetéből kiragadva

A zsidómédia szokása : célja az elriasztás, ez által a lejáratás. Nem kedvelem kövér Lacát, de a 2002-es köteles szocilibsi médiahiszti is jó példa erre.

Vágó Sebestyén nem mondott ilyet, csak az ATV hazudott szokás szerint.

Ezt innentől  viszont én állítom :  van bizonyítékom, egy korabeli dokumentum, arra vonatkozólag, hogy kommunisták lőttek a csendőrökre, és ezek után lőtték le őket. Csak őket. Most is lelövik azt, aki rendőrökre lövöldözik. Az egész világon mindenhol.

”a tömeg részéről revolverlövés és tégladarabok estek a járőr elé”

A tömegből LŐTTEK a csendőrökre!

"A tatabányai csendőr karhatalmi parancsnokság jelentése alapján jelentem, hogy folyó hó 6-án Tatabányán mintegy 200-250 főnyi bányamunkás dorongokkal és tégladarabokakl felfegyverkezve a bányaigazgatóság elé vonult, a kijáratokat elállva követelte a csendőrség által letartóztatott kommunisták kiadását, az igazgatóságot az életbiztonságot veszélyeztető fenyegetésekkel illetőket a helyszínen megjelent csendőrjárőr szétoszlásra szólította fel. A tömeg a járőrrel szembehelyezkedett, a tömeg részéről revolverlövés és tégladarabok estek a járőr elé, a járőr erre a tüzelést megnyitotta, mamelynek következtében 4 munkás azonnal meghalt, 2 könnyebben, 26 nehezebben megsebesült, a csendőrség részéről 1 ember megsebesült, megerősítésről intézkedések megtétettek."

Tatabánya, 1919. szeptember 7.

Kommunista csőcselék, azt kapták, amit érdemeltek. Mikor az ország éppen hogy kiheverte a zsidó Kun Béla és bandájának bolsevista ámokfutását.

Michl Miklósról is hazudott az ATV :

“polgárháború lesz, amennyiben a politikai elit még egyszer elárulja a népet ”

Ez is hazugság. De azért nézzük csak. Miért is? Mert már a népnek nincs hova hátrálnia, annyira nincsenek tartalékaik! Ez alatt a 8 év alatt lepusztult itt minden! Ő erre gondolt! Lófaszt akar polgárháborút! Már megint szövegkörnyezetből kiragadott mondatokkal manipulálnak a zsidók!

A fél országot végigakasztó, végiglincselő vörösök ellen anno 1919 után kellett is háborúzni, nagyon is helyénvaló volt a fehérterrornak hazudott igazságtétel.

“Február 8-án Vérterssomlón osztotta meg gondolatait a hallgatósággal. A szokásos jobbikos körök után – „cigánybűnözés”, a politikusbűnözők elszámoltatása – a jelölt a hallgatóság kérdéseire is válaszolt. Mint kiderült, Michl szerint polgárháború lesz, amennyiben a politikai elit még egyszer elárulja a népet."

Ő  NEM AKARJA EZT, CSAK MEGÁLLAPÍT EGY TÉNYT, AMI A MOSTANI KÖZHANGULATBÓL LÁTÓ EMBERNEK MÁR ELEVE NYILVÁNVALÓ

Úgy állítják be, mintha ő kifejezetten azt akarná, hogy a politikai elit még egyszer elárulja a népet

Ez benne a hazugság!

3 megjegyzés:

  1. DEMSZKYnhead SZÁLLODÁJA MALLORCÁN!!!


    Demszkynhead Judapest főpolgármestere, maoista zsidóként Mallorcán birtokol egy csodaszép szállodát nem sokkal a Mallorca Marriott Son Antem Golf Resort & Spa telekhatárától.
    Munkaerőt persze magyarországról, magyar emberek közül verbuvál a nemzetközi zsidóság kiszolgálására; - mert, hogy nézne már ki ha mondjuk 1 zsici Hagyóra bízná ott is hotelje széfjeinek felügyeletét?!
    "Barátaink", akik belekeveredtek ebbe a kíméletlen munkaerő kereskedelembe többet is tudni vélnek, hiszen ahhoz, hogy eme szálloda létrejöhetett, Demszky Degesz és pénzszivattyús csoportja szoros összefüggésben állhat az ottani metro megépítésével is.
    Ezen hírek közvetlen bizonyítékokkal is alátámasztván azt feltételezi, hogy a magyarországon építendő 4-es metro építésének 600 milliárd forintot is meghaladó bekerülési költségéből, tengernyi magyar adófizetői forint vándorolt ki és épült be ezen paradicsomi tájon.
    Imigyen DEMSZKY és magyarországi háttérhatalma Olti Ferencestől, aki a MAZSIHISZ korábbi alelnökeként, egyben a Medgyesi-féle Intereurópa Bank igazgatójaként és a BKV "elfeledett" vezérigazgatójaként, a 4-es metróprojektjének egyik felelős vezetőjeként vezényli a MAGYAR EMBEREK ADÓFORINTJAINAK "kimenekítését" idegen államokba és terrorista hatalmak pénzügyi köreihez!!!
    Úgyhogy a Fidesz kormány első grandiózus lépésének ajánljuk a MAZSIHISZ teljes körű átvilágítását és a hozzá tartozó nemzetközi pénzügyi körök, magyarországi érdekeltségeinek totális pénzügyi zárját!
    Márcsak azért is mert Magyarország gyarmati sorba juttatását mind a mai napig a Dohány utcából a Bilderberg csürhe intézi!!!

    ...és akik kedvet kaptak, hogy Demszky szállodájában robotoljanak, remény telve hívják a Dohány utcai "szervezőket" vagy magát Pistikét "vágatlanul"...

    VálaszTörlés

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk