width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Körlevél, másold és terjeszd!

2007. július 18., szerda

Körlevél, másold és terjeszd!

TÖRTÉNET AMI BÁRMILYEN SZOMORÚ IS,DE IGAZ. VIZITDÍJ.

A történet a következő : A háziorvosi rendelőben olvastam a hirdetményt arról, hogyan kell befizetni a vizitdíjat. Mellettem állt egy idős Nő aki szintén olvasta a szöveget. Aztán kérdőn rám nézett. Mi a baj kérdeztem talán nem érti. - Értem csak megfizetni nem tudom - válaszolta, - mit gondol ha megkérem a doktornőt hogy írjon fel egy receptet, de nem kérek vizsgálatot akkor elengedné a 300 ft-ot? napok ota erősen fáj a gyomrom.
Biztos hogy be kell fizetnie a vizitdijat mert a doktornő vizsgálat nélkül nem irhat fel receptet. - akkor nem megyek be -nem lehet fájdalommal élni, jöjjön be velem, elrendezzük a dolgot. Az asszony hálásan nézett rám megköszönte, és együtt bementünk a rendelőbe, befizettem a pénzt aztán kijöttem, amikor sorra kerültem a doktornő elmondta hogy azonnal kórházba utalta a beteget, mert sulyos volt az állapota. 300 ft nem nagy összeg de nem mindenkinek telik rá. Ha nincs ez a kedves Másik hölgy lehet hogy a Néni, aki valószinű hogy egy életet végigdolgozott, már nem élne.

TISZTELT URAK ODAFÖNN DE JÓ LENNE HA EZ A LEVÉL ELJUTNA ÖNÖKHÖZ MIT SZÓLNÁNAK HA EZ ÖNÖKKEL TÖRTÉNT VOLNA MEG DEHÁT ÖNÖK ELITKÓRHÁZAKBA GYÓGYÍTTATJÁK MAGUKAT VAN AKINEK A VIZITDÍJRA SINCS PÉNZE. KÉRLEK BENNETEKET RAKJÁTOK KI EZ AZ ÜZENŐFALATOKRA HOGY MINÉL TÖBBEN OLVASSÁK!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk