width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Civilizációnkat megtartó tradíciók melletti kiállás, amit a liberálisok kriminalizálnak, mint ahogy általában a jobboldalt is, legyen az Fidesz, Jobbik, akármi.

2014. február 7., péntek

Civilizációnkat megtartó tradíciók melletti kiállás, amit a liberálisok kriminalizálnak, mint ahogy általában a jobboldalt is, legyen az Fidesz, Jobbik, akármi.

Civilizációnkat megtartó tradíciók melletti kiállás, amit a liberálisok kriminalizálnak, mint ahogy általában a jobboldalt is, legyen az Fidesz, Jobbik, akármi.

Olvassunk Radical Puzzle blogot, mert az jó :

Nem kapott nagy nyilvánosságot itthon, de a hét elején lrike Lunacek osztrák liberális képviselőnő előterjesztésében az Európai Parlament döntő többséggel (394 mellette, 176 ellene) elfogadott egy jelentést „a homofóbia, illetve a szexuális irányultságon és a nemi identitáson alapuló megkülönböztetés elleni európai menetrendről”.

Vannak akik korán ébrednek, a többiek majd rájönnek akkor ha semleges neműnek nevelik a gyereküket az óvodában.

Lunatic ez a lunacek inkább, azaz közveszélyes őrült. És természetesen nem "csehszlovák" vagy német - zsidó ez is. ;)

Ultimate érv a szocionizmus ellen : tönkretennék gyerekeinket, azok normális pszicho-szexuális fejlődését eltorzítanák! Kútmérgezők liberalizmusa.

Ha szabadság van, szabad ellenük védekezni. Milyen eszközökkel? Ezt nem a liberálisok határozzák meg, Ha mégis, és gyűlöletbűncselekmény lesz a liberálistól eltérő életvitel és véleménynyilvánítás, akkor ez egy nyílt zsidó diktatúra.

Egyébként tényleg az. Van olyan évtizedek óta libsik által vezetett európai ország, ahol már a Magyar Nemzet is "nácinak" számít, na nem mi magyarok, csak a napilap. ;)

Öncenzúra a szokás nyugaton jobbon is, mert különben uszítják a csőcseléket. Magas szinten beperelés, lenácizás, és közéletből való teljes kirekesztés következik a civilizációnkat megtartó tradíciók melletti kiállásból, alacsony szinten pedig gyújtogató, kődobáló gyáva és agyatlan antifák hordái támadnak.

A liberalizmus ide vezet, egyenesen következik belőle az öngyűlölet, önfeladás, sikertelenség, mindez ellentétes is az európai (és ázsiai) értékrenddel, bizony.

Bezzeg a zsidó büszke gyökereire, a gyökér fajtájukat! Nekik "Hayim Halevy Donin: A zsidó családi élet" nekünk meg a liberrált anarchiát szánják.

A zsidóknál nincs ám feminizmus!

"A házasság létjogosultsága, jelentősége, értelme független a gyermeknemzéstől. Saját szentséggel bír. Isten, még mielőtt kiadta volna a parancsot: „Szaporodjatok és sokasodjatok...”, asszonyt teremtett Ádámnak, mert „Nem jó, hogy az ember egyedül legyen, alkotok neki hozzá való segítőtársat!” A társkapcsolat, a szerelem és megbecsülés a házasság elsődleges céljaként jelenik meg ebben a viszonylatban. A gyermekek nemzésén kívül maga a házasság, a férfi és nő összekapcsolódása is fő szempontja a rabbinikus megítélésnek. „Isten türelmetlenül várja, hogy a férfi megnősüljön”[1]. „Akinek nincs felesége, híján van az áldásnak, a jónak... a békének...”[2]. „Aki nem házasodik meg, állandó bűnben él, és Isten elfordul tőle...”[3]. „Akinek nincs felesége, nem tekinthető egész embernek.” A bölcsek véleménye szerint az asszony teszi az embert emberré. A Biblia tanítása, amely szerint Éva Ádám segítőtársául teremtetett, nyomot hagyott gondolkodásunkon. „Nincs férfi nő nélkül, sem asszony férj nélkül, egyikük sem lehet Isten nélkül.”[4] – így lehet összefoglalni a házasság zsidó felfogását. Ez a zsidó eszmény, amely kivétel nélkül mindenkire vonatkozik: rabbira és laikusra, papra és prófétára egyaránt."

Ha valahol 300 vagy 1000 éve nem járt zsidó az is mindjárt "hozzájárult a gazdaság, kereskedelem, és a kultúra fejlesztéséhez" ja, mint mondjuk ez a lunacsek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk