width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Haha, az osztályidegen idegenek osztálya

2013. február 11., hétfő

Haha, az osztályidegen idegenek osztálya

Haha, az osztályidegen idegenek osztálya

HaHa, öncélúan balhézó "68-as" csőcselék? Annál is rosszabb - szadesz újdegeneráció akik parancsra csinálják a balhét, komolytalanok a követeléseik is - valójában libajnainak kampányolnak. Régen szdsz-esek lettek volna, most e/2014/ párt van helyette. :)

Meg egyáltalán mit követelőznek? Fegyelmit nekik. Arrogáns zsidógyerekek és-vagy szoclib kötődésű (és ez utóbbi miatt sajnos zömmel gazdag) családokból jönnek, világos hiszen mozgósítható kapcsolati tőkéjük ezekből a körökből származik, talán ezért hiszik hogy eléjük terített piros szőnyeg KELL várja őket mindenhol az életben. A magyar társadalom kárára és hátrányára persze. Amilyen arrogáns módon viselkednek ezek a helytartópalánták ha ellenvéleménnyel találkoznak, már figyelmeztető jel hogy IDEGENEK. Annyira nem egyszerű a történet hogy "büdös zsidók", ez egy jól körülhatárolható nemzetidegen érdekű társadalmi osztály.

"maguk a hallgatók szólították fel távozásra a tiltakozókat" na ők a nem szadeszos diákok akik mellesleg többségben vannak. Lesz ez még cifrább is, a társadalom normális részének már nagyon elege van a szocionisták gyűlöletkampányából. ron werbert nem kell bemutatni gondolom.

Direkt nem bölcsészeztem, én is humán beállítottságú vagyok. ;) A legitim diákönkormányzattal megegyezett a kormány, tandíj mostmár tényleg nincs, viszont ha mindenki elmegy külföldre akkor nem lesz orvos, nem lesz aki adókat-járulékokat fizessen - ingyen ebéd nincs, a társadalomnak befektetés a taníttatásuk tehát elvárható hogy itthon maradjanak - vagy fizessenek. Némi anyagi ösztönzés, minimálbér emelések melyek az általános bérszínvonalat is felviszik, erősödik a belső piac meg ilyenek. Szolidaritás és szinergia helyett színtiszta önzés viszont nem menő. Tudom hogy a "modern liberalizmus" tagadja a társadalom érdek és értékközösség létét, de szélsőséges individualizmusra, önzésre nihilizmusra és cinizmusra viszont nem lehet még egy nyamvadt demokratikus köztársaságot sem építeni.

http://szabadriport.wordpress.com/2013/01/17/hangado-hallgatok-avagy-kik-mozgositjak-a-diakokat/

"Amerikai stratégák készítik fel az Orbán-kormánnyal szembeni ellenállásra a hazai baloldalhoz kötődő Hallgatói Hálózatot (HaHa). A szervezet tagjai belső levelezésükben február 11-éről a forradalom napjaként írnak, azzal a mottóval, hogy „égjen a város, azaz Budapest”. Aznap jár le a HaHa kormánynak adott ultimátuma. Az amerikai trénereket egy olyan szervezet hívta Magyarországra, amelyet Soros György üzletember, pénzügyi spekuláns is támogat."

http://mno.hu/ahirtvhirei/haha-egjen-a-varos-azaz-budapest-1134605 a kapcsolódó hírek is érdekesek

Ennek a töredéke szoci időkben "kísérlet alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására" és "terrorizmus" címszó alatt pár év bírósági ítélet nélküli előzetest ért volna !!!

Érdekes lehet még ez a blog is, vannak ott külön címkék a hallgatói tiltakozások különféle fajtáira.

http://jobbegyenes.blog.hu/2013/02/11/szabaditsatok_ki_az_elte-t#comment-form

haha, új degeneráció, lmp, dk, szdsz, mszp, ron werber, e2014, bajnai, libajnai, hallgatói hálózat, blokád, tandíj, tanszabadság, tiltakozás, elte, bölcsész, büfészak, büfészakos, balliberális, balliberálisok, szocik, szocionisták

Elítéli a Hallgatói Hálózat blokádját a bölcsészkar dékánja
2013. február 11. 17:51


Hunhír.info

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) bölcsészkarának dékánja elítéli a Hallgatói Hálózat (HaHa) módszereit, véleménye szerint a hétfő délelőtt kezdett egyetemi "blokád" inkább kontraproduktívnak bizonyult. Az órákon jelen lévő hallgatók közül sokan nem nézték jó szemmel a tiltakozást, valahol szóváltásra is sor került, maguk a hallgatók szólították fel távozásra a tiltakozókat.

Dezső Tamás az MTI-nek hétfő délután nyilatkozva elmondta, hogy délelőtt a HaHa mintegy 20-25 tagja síppal, dobbal és vonult végig az egyetemen, bementek az órákra és megafonokon keresztül igyekeztek hallgatókat verbuválni fórumukhoz. A dékán szerint viszont ez a módszer inkább kontraproduktívnak bizonyult, ugyanis az órákon jelen lévő hallgatók közül sokan nem nézték jó szemmel a tiltakozást, valahol szóváltásra is sor került, maguk a hallgatók szólították fel távozásra a tiltakozókat. Végül a HaHa tagjai 11 órakor félrevonultak egy terembe, ahol 50-60 ember részvételével megtartották fórumukat.

Az ELTE BTK dékánja kiemelte: abban a hallgatói önkormányzatiságban hisz, ahol minden hallgató választ és választható. Mint kifejtette, karukon kétezer hallgató van, akik maguk közül választanak képviseletet. A HaHának viszont nem látja "ilyen típusú legitimitását, illetve reprezentativitását" - jegyezte meg.

Délután a HaHa által szervezett Deák téri tüntetéséről a mintegy ötszáz résztvevő szintén az ELTE BTK-ra vonult. Dezső Tamás dékán azt mondta: nem tudni, mit terveznek, de kiemelte: a karon nincs olyan terem, ahol elférnének ennyien. Dezső Tamás szerint a legnagyobb baj az, hogy nincs megoldva a tiltakozáshoz csatlakozók személyi biztonsága. Márpedig, ha ennyien bezsúfolódnának egy kisebb terembe, ha valaki rosszul lesz, annak felelőssége a szervezőket terheli.

Hunhír.info - mti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk