width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: De nem ez volt a legdurvább hazugság a mai Tényekben. Konkrétan meghamisították Vona egyik mondatát. Amikor Vona a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy felelevenítve az emlékeit, valóban járt ilyen értelmiségi összejöveteleken fiatalon. A TV2 itt elvágta a mondatot, mintha Vona beismerte volna, hogy járt melegbulikon. Csak a mondat vége maradt le, az, hogy ez Orbán polgári köre volt. Így működik a Fidesz-média: ha Vona cáfolja, hogy buzibulikba járt, a TV2 azt "adja hírül", hogy elismerte

2016. november 16., szerda

De nem ez volt a legdurvább hazugság a mai Tényekben. Konkrétan meghamisították Vona egyik mondatát. Amikor Vona a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy felelevenítve az emlékeit, valóban járt ilyen értelmiségi összejöveteleken fiatalon. A TV2 itt elvágta a mondatot, mintha Vona beismerte volna, hogy járt melegbulikon. Csak a mondat vége maradt le, az, hogy ez Orbán polgári köre volt. Így működik a Fidesz-média: ha Vona cáfolja, hogy buzibulikba járt, a TV2 azt "adja hírül", hogy elismerte

Na és, én is. :P Nézőként. Polgári körös fideszes rendezvényeken, mert arról van szó. Milyen rendes a fideszdsz, félbevágnak egy mondatot hogy ne tudjuk milyen rendezvényeken járt Vona Gábor! ^_^

De nem ez volt a legdurvább hazugság a mai Tényekben. Konkrétan meghamisították Vona egyik mondatát. Amikor Vona a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy felelevenítve az emlékeit, valóban járt ilyen értelmiségi összejöveteleken fiatalon. A TV2 itt elvágta a mondatot, mintha Vona beismerte volna, hogy járt melegbulikon. Csak a mondat vége maradt le, az, hogy ez Orbán polgári köre volt.

Így működik a Fidesz-média: ha Vona cáfolja, hogy buzibulikba járt, a TV2 azt "adja hírül", hogy elismerte

Különös időket élünk: annyira ízlés- és gátlástalanul hamisít a jobbliberális média, hogy az még a balliberálisoknak is sok. De persze csak azért sok, mert a "Népszabadság-bezáratók" részéről érkezik, amikor ugyanis ők művelték ugyanezt évekkel ezelőtt a Jobbik, a Gárda vagy akár portálunk kapcsán, az a legkevésbé sem zavarta őket. (Mint ahogy az akkori fideszes médiát sem, "természetesen".)

No de lássuk, miről van szó. Alább olvasható a Hír24 cikke, amit az Index és a HVG is átvett, előbbi Már hírt is hamisít a TV2: bármit bevet a Tények Vona lejáratására, utóbbi Újabb elképesztő hírhamisítás a TV2-n címmel.

Azt hazudta a TV2, hogy a Fidesz melegbulikat rendezett, Vona pedig ott volt és elismerte

Napok óta vadászik a TV2 Vona Gáborra, először lehozták Terry Black vádjait, hogy Vona az egyetemen melegbulikba járt. Vona erre sajtótájékoztatón reagált, hogy ő büszke heteroszexuális.

Most sikerült lehozni a kamufotót is Terry Blacktől, aki kirakott egy képet, amin a 2009-es EP-választás után gratulál Vonának egy szimpatizáns. Tudták, hogy nem igaz, hiszen például mi is megírtuk, még a Tények előtt.

De nem ez volt a legdurvább hazugság a mai Tényekben. Konkrétan meghamisították Vona egyik mondatát.

Amikor Vona a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy felelevenítve az emlékeit, valóban járt ilyen értelmiségi összejöveteleken fiatalon.

A TV2 itt elvágta a mondatot, mintha Vona beismerte volna, hogy járt melegbulikon.

Csak a mondat vége maradt le, az, hogy ez Orbán polgári köre volt.

https://vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239096&hash=8db42ea91184cb7d&hd=1

Az alábbi videóból kiderül, hogy konkrétan mit mond Vona.

"Abban az időben egyébként, amit Terry Black említ, ez a 2003. körüli időszak, jártam értelmiségi körbe, ahol értelmiségi férfiak voltak nagyobb részt jelen. Ez Orbán Viktor polgári köre volt, a Szövetség a Nemzetért polgári kör. Mivel kiléptem ebből a körből, nem tudom, hogy hogyan folytatódott ennek a körnek a munkája, amíg én ott voltam és ott jártam, semmiféle ilyen jellegű mozgást nem tapasztaltam."

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AxxwCKqBi10

https://kuruc.info/r/6/166144/

Korábban írtuk:

Vona: "a Fidesznek az a célja, hogy én ne Orbán Viktorral kerüljek vitába, hanem Terry Blackkel"

https://kuruc.info/r/34/166128/

Jobbik: új szóvivője, Terry Black szoknyája mögé bújt a Fidesz

https://kuruc.info/r/2/166119/

Már buzulással is vádolja a Fidesz sajtója Vonát - a felesége levelet írt Lévai Anikónak

https://kuruc.info/r/2/165990/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk