width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A hatóságoknak semmit se lehet elhinni, ha nincs bizonyíték a kiiktatandó nemzetiek ellen, arról ők is tudnak gondoskodni : visznek oda. Ez a kép is hatósági, de miért állították össze ezt az installációt a puskákkal és az újsággal, hogy sugalmazzák : Kárpátiát hallgatni, azonos nevű újságot szerkeszteni és olvasni, főleg a TTIP-et ellenezni szélsőségesek és fegyveres terroristák szoktak. Még a lovak is gyanúsak.

2016. november 16., szerda

A hatóságoknak semmit se lehet elhinni, ha nincs bizonyíték a kiiktatandó nemzetiek ellen, arról ők is tudnak gondoskodni : visznek oda. Ez a kép is hatósági, de miért állították össze ezt az installációt a puskákkal és az újsággal, hogy sugalmazzák : Kárpátiát hallgatni, azonos nevű újságot szerkeszteni és olvasni, főleg a TTIP-et ellenezni szélsőségesek és fegyveres terroristák szoktak. Még a lovak is gyanúsak.

"Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának közleménye, az általuk közzétett képek és videó:"

A hatóságoknak semmit se lehet elhinni, ha nincs bizonyíték a kiiktatandó nemzetiek ellen, arról ők is tudnak gondoskodni : visznek oda. Ez a kép is hatósági, de miért állították össze ezt az installációt a puskákkal és az újsággal, hogy sugalmazzák : Kárpátiát hallgatni, azonos nevű újságot szerkeszteni és olvasni, főleg a TTIP-et ellenezni szélsőségesek és fegyveres terroristák szoktak. Még a lovak is gyanúsak.

Most egy darabig minden fegyvercsempész banda MNA-s lesz, mert a fidesz azt egyenlőnek tartja a Jobbikkal akik ellen már tényleg mindent bevet.

A közelgő nyílt fidesz diktatúra amit már a fidesz szavazói sem fognak bevenni, ilyen előkészítést igényel. Nem lesz itt béremelgetés meg egészség munkajog környezet védelem, kkv támogatások. TTIP meg CETA jön, amit a fidesz olvasatlanul aláír, belga kongói mentalitású befektetésvédelem és 19. századi kapitalizmus, 200 év szerves társadalmi fejlődést visszacsinálva. Lázongani fognak ellene az emberek ha életbe lép, amíg pusztán kikerül a wikileaksre + máshova, csak keveseket érdekel, mert majd engem úgyse érint. Aztán de.

„Ez a rendőrállam csendes bevezetése. A totális uralom felé tett lépés."
„Persze nem katonaviselt emberek számára készítette a TEK ezt a felvételt hanem Mari néniéknek, és hasonló nőies hapsikanak, meg suttyó kölköknek, hogy szörnyülködjenek a választásokig."
„ez tudatos propaganda laikusoknak jobbikhoz köthető, fegyveres és rasszistafasiszta összeesküvés bástya elvtárs ellen"
„A légynek sem ártó fegyvermániás emberek.
Ha nem csapnak le rájuk, akkor míg élünk sose hallunk ezekről az emberekről.
Az igazi veszélyt a fehérgalléros parlamenti politikusbűnözők jelentik, akik miatt senyved a jobb sorsra való nép."

Akik nem értik : a kormánypártból élőket nevezik fideszeseknek, párttagok újságírók köztisztviselők stb, a többiek csak szimpatizánsok, szavazók, vagy még azok se. Lehessen már a maffia tagokat hazaárulónak nevezni! Helyi szinten szocikkal összeforrva, a közös bizniszekben, egymást védik ezért nem történt elszámoltatás.

Az is jó vicc hogy a dunántúli életszínvonal egyenlő az ausztriaival. Sopron, Szombathely és még pár nyugati határszéli város és község jól prosperál - mert onnan átjárnak dolgozni Ausztriába! A többi város és vidék nem a magas, már-már német életszínvonalról híres, a Balatontól déli rész főleg kizártan! A ksh, ami a statisztikákat készíti, hiteltelen mert a kormány irányítja, most állítólag függetlenedniük kell, hát nem tudom mennyire fognak.

Komárom, ahol a hírhedten embernyúzó Jabillal azonos munkalégkörű Nokiához is sorban álltak állásért, pedig tudva hogy milyen az a hely. Nyergesújfalu, ahol leépült az ipar. És még 1000 hely amiről a budai elitnegyedben élő de csak elitkedő dzsentri sznob fideszesek (és szoclibek) nem is tudnak.

Az MNA "ágaira" csapott le a TEK - fegyvereket és robbanóanyagot foglaltak le, embereket állítottak elő

https://kuruc.info/r/2/166161/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk