width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Vona: a karaktergyilkossági kísérlet azt mutatja, hogy a Fidesznek nincsenek érdemi érvei a Jobbikkal szemben" Miért nem balliberálisokat buziz és mocskol hazugságokkal a zsidesz cselédsajtója? Mert azok nem kihívóik, azért. Többet is szerepelhetnek a közmédiában a szocik, mint a Jobbik! Inkább fizetik a bntetést csak ne kelljen teret adni a Jobbiknak. Német? országban van ilyen médiastratégia a szélsőjobboldalnak nevezett erők ellen, rosszat vagy semmit.

2016. november 16., szerda

"Vona: a karaktergyilkossági kísérlet azt mutatja, hogy a Fidesznek nincsenek érdemi érvei a Jobbikkal szemben" Miért nem balliberálisokat buziz és mocskol hazugságokkal a zsidesz cselédsajtója? Mert azok nem kihívóik, azért. Többet is szerepelhetnek a közmédiában a szocik, mint a Jobbik! Inkább fizetik a bntetést csak ne kelljen teret adni a Jobbiknak. Német? országban van ilyen médiastratégia a szélsőjobboldalnak nevezett erők ellen, rosszat vagy semmit.

Miért nem balliberálisokat buziz és mocskol hazugságokkal a zsidesz cselédsajtója? Mert azok nem kihívóik, azért. Többet is szerepelhetnek a közmédiában a szocik, mint a Jobbik! Inkább fizetik a bntetést csak ne kelljen teret adni a Jobbiknak. Német? országban van ilyen médiastratégia a szélsőjobboldalnak nevezett erők ellen, rosszat vagy semmit.

"A Fidesz-KDNP nagyon jól tudja, a Jobbik az a politikai közösség, amely a valódi alternatívát jelenti, és képes őt 2018-ban leváltani"

"a múlt keddi sikertelen alaptörvény-módosítás után a Jobbik hétfőn benyújtotta javaslatát az Országgyűléshez, amely egy mondat kivételével szóról szóra megegyezik az Orbán Viktor kormányfő által kezdeményezett módosítással. Ez a mondat a letelepedési kötvények üzletágát tenné alaptörvénybe ütközővé."

Vona: a karaktergyilkossági kísérlet azt mutatja, hogy a Fidesznek nincsenek érdemi érvei a Jobbikkal szemben

A Jobbik elnöke szerint az alaptörvény módosítása, a letelepedési kötvény "üzletágának" megszüntetése az a helyzet, amikor mindenkinek meg kell mutatnia valós szándékait.

Vona Gábor Balassagyarmaton azt mondta: ha a Fidesz és a kormány úgy dönt, hogy ebben nem partner, akkor a magyar társadalomnak kell nyomást gyakorolnia a kormányra, és azt sem tartja kizártnak, hogy az embereknek az utcára kell vonulniuk Magyarország megvédését követelve. A Jobbik elnöke a migránsokat befogadó Közösségi Szálló előtt tartott sajtótájékoztatón ismertette: a múlt keddi sikertelen alaptörvény-módosítás után a Jobbik hétfőn benyújtotta javaslatát az Országgyűléshez, amely egy mondat kivételével szóról szóra megegyezik az Orbán Viktor kormányfő által kezdeményezett módosítással. Ez a mondat a letelepedési kötvények üzletágát tenné alaptörvénybe ütközővé.

Az ellenzéki politikus azt kérte Rubovszky György elnöktől, hogy az Országgyűlés Igazságügyi Bizottsága minél hamarabb vegye napirendjére javaslatukat, egyben arra kérte a Fidesz és KDNP képviselőit, hogy ne próbálják meg szabotálni kezdeményezésüket, "mert ha ezt teszik, akkor minden vád, amit velünk kapcsolatban hazaárulás címén megfogalmaztak az elmúlt napokban, az rájuk hullik vissza".

Vona Gábor hangsúlyozta: a Jobbik mindig is a teljes védelmet tartotta fontosnak, azt, hogy se szegény, se gazdag migránst ne lehessen Magyarországra telepíteni, se szegény, se gazdag terrorista ne érkezhessen Magyarországra. Közölte: Orbán Viktort arról tájékoztatta a népszavazás utáni négyszemközti találkozón, hogy a Jobbik akkor támogatja az alaptörvény módosítását, ha az Országgyűlés ezt a teljes biztonságot garantálja, vagyis kivezeti az idegenrendészeti törvényből a gazdag migránsok letelepítését lehetővé tevő letelepedési kötvényt, ez azonban nem történt meg, ez a vita a Fidesz és a Jobbik között.

Az elnök szerint most a Fidesznél pattog a labda, a gondolkodó emberek számára pedig egyértelművé válik, ki az, aki a valódi, teljes biztonságot akarja, és ki az, aki pusztán politikai kampányeszközként használja a menekültkérdést. Vona Gábor újságírói kérdésre az ellene irányuló "karaktergyilkossági kísérletre" reagálva azt mondta, ez pont azóta zajlik, amióta közölte Orbán Viktorral, milyen feltétellel támogatja a Jobbik az alaptörvény módosítását. "Azóta elszabadult hajóágyúként viselkedik a Fidesz-közeli média", ellene és a pártja ellen "elképesztő csúsztatások, rágalmazások, hazugságok hangzanak el".

Ennek mi örülünk, hiszen egyrészről azt mutatja, hogy a Fidesznek nincsenek érdemi érvei a Jobbikkal szemben, másrészt azt mutatja, hogy a Fidesz-KDNP nagyon jól tudja, a Jobbik az a politikai közösség, amely a valódi alternatívát jelenti, és képes őt 2018-ban leváltani – fogalmazott Vona Gábor.

https://kuruc.info/r/2/166149/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk