width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Liberális áltabudöntögetők, mennétek neki a libsi, cionista, atlanstista álszenteknek, másnap már nem lenne munkátok. :P A politikacsinálást úgy kezdte, hogy bejelentette: emigrál. "Masturbation can be fun."

2015. március 11., szerda

Liberális áltabudöntögetők, mennétek neki a libsi, cionista, atlanstista álszenteknek, másnap már nem lenne munkátok. :P A politikacsinálást úgy kezdte, hogy bejelentette: emigrál. "Masturbation can be fun."

Liberális áltabudöntögetők, mennétek neki a libsi, cionista, atlanstista álszenteknek, másnap már nem lenne munkátok. :P

Bayer Zsolt: Lózoli

A politikacsinálást úgy kezdte, hogy bejelentette: emigrál. „Masturbation can be fun." Körülbelül ennyi ragadt meg Lovas Zoltán fejében a világ dolgaiból. Erről szól egész szánalmas, felesleges és ostoba élete.

Kezdetben még nem értette. Csak azt vette észre, hogy soha nem izzad le a hölgyválaszon, és az iskolai mulatságokon egyedül támasztja a falat.

Messzebb volt tőle egy kikapcsolt melltartó, mint a Csomolungma. Vett magának egy csomag kotont 1960-ban, tavaly dobta ki, és úgy döntött, inkább csinál politikát.

A politikacsinálást úgy kezdte, hogy bejelentette: emigrál. Aprócska örömtüzek gyúltak erre a hírre szerte a hazában, sok helyütt táncos mulatságok szerveződtek spontán, másutt hálaadó szent misét tartottak, és gyertyát gyújtottak. Mert hogy elmegy innen a Lózoli, az anyja keservébe végre. És nem fog többé a nők arcába lihegni, nagyon közelről, 1960-ban vásárolt kotonját szorongatva a kezében.

Aztán Lózoli mégsem emigrált. Vett inkább még egy csomag kotont, és megalapította a Demokratikus Kerekasztalt.

Bejelentette, hogy március 15-ig ad haladékot az Orbán-kormánynak, aztán… Hát igen. Nem egészen világos, hogy mi lesz aztán. A Lózolit ismerők állítják, ha március 15-én mégsem távozik az Orbán-kormány, Lózoli elmegy egy kuplerájba végre. Annál is inkább, mert Lózoli szerint a nők, akik sohasem feküdnének le vele, mind büdös kurvák.

A kormánybuktatást is ezen a vonalon erőlteti a Lózoli. Mivel közeledik a nevezetes nap, vagyis március 15-e, hát beleerősített a politikacsinálásba. Csütörtökön például eddigi pályafutásának legnagyszerűbb, legötletesebb, legízlésesebb, leggusztusosabb akciójával rukkolt elő: felrakta a Facebookjára három nő fényképét, nevezetesen Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Rogán Gaál Cecília és Vajna Tímea képét. Az első nő Budapest alpolgármestere, a másik kettőről talán már kitalálták: egyikük Rogán Antal, másikuk Andy Vajna felesége.

A képek fölé pedig odaírta Lózoli a következő mondatot: „A nemzeti szajhaverseny dobogós helyezettjei".

Sokáig nézegette Lózoli a három képet, nézegette a művét. Csettingetett, lágy nyála folyt, mintha citromot nyalogatna, szorongatta zsebében az új, a még reményteli csomag kotont, és egyre hangosabban lihegve elénekelte élete himnuszát:

„Masturbation can be fun."

Amikor végzett, elégedetten gondolt arra, hogy ez most végre igazán ő. Ez szánalmas, felesleges és ostoba élete főműve. És végre csinált politikát. Bátrat, modernet, könyörtelent. És ha ezután sem mondd le az Orbán, akkor nincs tovább…

Egy bizonyos szemszögből vizsgálva ezt az egészet, Lózolinak persze teljesen igaza van. Hiszen Ortega már írt őróla:

„…a ma uralkodó ember primitív lény, egyfajta Naturmensch, aki a civilizált világból lép elő. A világ civilizált, lakója ellenben nem: meg sem látja a világban a civilizációt, s úgy kezeli, mintha természet volna. (…)

A tömegember valóban primitív lény, aki a kulisszák mögül surrant be a civilizáció ősi színpadára."

A Mester 1930-ban írta ezt, és fogalma sem lehetett arról, hogy eljön még az a bánatos pillanat, amikor Lózoli is be fog surranni. És lesz neki Facebookja is…

S így járt Benda mester is, aki már 1927-ben megírta az Írástudók árulásában ezt:

„…kimondhatjuk, hogy ma az emberek soha nem tapasztalt alapossággal és tudatossággal vállalják a lét önzetlen vagy metafizikai formáival szemben – sőt épp e szembenállás révén – a létnek reális és gyakorlati formáit."

Tudom-tudom, ez így kissé bonyolult, de Lózolira mint konkrétumra lefordítva mindössze annyit jelent, hogy Lózoli besurrant a civilizáció ősi színpadára, és szexuális frusztrációjából és nyomorúságából politikát farigcsál, ráadásul a lehető legszélesebb nyilvánosság szeme láttára. Mindeközben lihegve énekli a masturbationt, szorongatja kotonját, mi meg nézzük. Mert nem tudjuk nem nézni. Szomorú ez, mindannyiunknak. És nem is nagyon van megoldás. Se feloldás, se katarzis. Szebb és férfiasabb időkben legalább lehetett ilyenkor párbajozni, például a férjeknek. Na de párbajozni egy Lózolival? Ugyan… Talán egy büdös nagy pofon, az marad. És az ki is jár ennek a beteg prosztónak.

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk