width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Hun88 #5.

2008. január 28., hétfő

Hun88 #5.

Hun88 #5.

A valódi élet pedig arról szól, hogy magukat a nagytőkéseket (azaz az őáltaluk kreált pártoknak nevezett lobbicsoportokat) válassza meg az idióta tömeg, mert csak ez a réteg engedheti meg magának a milliárdos szavazótoborzó kampányokat. Sőt, a balliberális oldalon kifejezetten VESZNEK szavazatokat, úgy hogy visszaellenőrzik hová szavazott az illető, és ekkor fizetnek neki, ezt választási csalásnak hívják, de semmiféle szankció nem jár érte a gyakorlatban, hiába észlelték és jelentették ezeket az eseteket önkéntes (igen, ingyen vállalkoztak rá!) , a választások tisztaságára ügyelő aktivisták! Ha pedig az ilyen szavazótoborzás legális akkor a demokrácia csak illúzió, mert nem a szabad akaratukat ikszelik az emberek.

A "demokrácia" is ELLENÜNK és a mi visszaszorításunkra lett kidolgozva, és ma már mindenütt ugyanazok az erők vannak a jelentősebb politikai posztokon világszerte. Gondolok itt pl. az USA kétpártrendszerére, ahol az elnökjelöltek versenye (és annak sincs jelentősége, melyik nyer, az izrael lobbi és az NWO azaz a cionista háttérhatalom marad a helyén) mindössze a reklámkampányukra rendelkezésre álló pénzen múlik. Így végül is ez :

- plutokrácia

Olyan gazd. és pol. rendszer, amelyben a hatalom a leggazdagabbak kezében van. Nevét Plutóról kapta; az ókori görög-római mitológiában a gazdagság istene.

- timokrácia.

A polgárjogokat a vagyon vagy jövedelem arányában biztosító politikai rendszer. Ez úgy is megnyilvánulhat hogy bár papíron jogenyenlőség van, de a széles elszegényedett tömegeknek nincsenek erőforrásaik a szervezett érdekérvényesítésre, még helyi szinten sem. Pl. nincs pénzük pereskedni a szemétégető ellen amit az orruk elé építtetnek valakik.

A pénzfölényben levő zsidó lobbi van valójában hatalmon. http://reakcio.blogspot.com/2008/01/reakci.html

A politikai posztokért kereskedelmi és marketing eszközökkel dolgoznak (ami ugye a nagytőkéseknek egyébként is kedvenc játéka).

A politikában laikus többség csak akkor nem lesz ellenünk, ha maga is meglátja a nemzeti szocializmus előnyeit. Mert azok számosak, és éppen a Hungarizmus szocialisztikus és rendpárti jellegénél fogva ha a tiszta igazságot ismernék, nem lennének ellene, hisz e kettő terület a létezés alapfeltételeit érinti. A nacionalista büszkeség alapból is megvan sokakban, gondoljunk csak arra miért rohasztják le a zsidók a hazai focit : hogy ne lehessünk büszkék jól játszó focicsapatainkra, és így közvetve a hazánkra...

Vannak, akik értik, miért szükséges a szocialista nacionalizmus egyáltalán a hazánk fennmaradásához, aztán vannak akik csak negatív sztereotípiákat tudnak mondani a mi általunk vallott eszmére.

Azonban akik bedőlnek a zsidók hazugságainak amit a média és az iskola terjeszt, nem kérnek semmilyen értékből és semmilyen eszméből, mert "csak magukra gondoltak, legjobb esetben osztályukra". Namost. Egy nem szocialisztikus rendszerben ahová születsz, amilyen anyagi lehetőségei a szüleidnek vannak, az határozza meg a jövődet. Egy nem szocialisztikus rendszer szükségszerűen vidékellenes.

Az individualisták számára egy újabb érv a hungarizmus mellett. :-)

Zsidónak pedig az számít akinek az anyja zsidó volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk