width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Meleg Méltóság Menet gay prideMeleg Méltóság Menet gay pride

2008. július 5., szombat

Meleg Méltóság Menet gay prideMeleg Méltóság Menet gay pride

Meleg Méltóság Menet gay pride

Utálom, hogy minden szép dolgot kisajátítanak maguknak ezek a köcsögök. A szivárványt ellopták, a Meleg, a Méltóság, a Büszkeség szavainkat is kisajátították maguknak ezek a férfinak és nőnek nem nevezhető eltévelyedett lelkek. Az nem méltóság, vagy büszkeség, hogy egymást tapizva mindenféle gusztustalan perverz ruhákban felvonulnak fényes nappal. Egyrészt közszeméremsértést követnek el, zajszennyezést okoznak, Szemét-hegyet hagynak maguk után és egy természetellenes beteg dolgot neveznek Meleg Méltóságnak nevezni. Már nem mondhatom ki a meleg szót anélkül, hogy az emberek ne a buzikra gondoljanak.

Nyugat-Európa elveszett. Például Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban teljesen elfogadott dolog az, hogy valaki Lenint, vagy Sztálint élteti, vagy vörös csillagos pólóban járkál. Szerencsére mi más irányba haladunk, nálunk a Nagymagyarországos póló a divat, ha ezt divatnak lehet nevezni, de valójában ez jóval több a divatnál. Kelet-Európában szerencsére a nemzeti eszme terjed, csak egyes népek esetében (román, szerb, szlovák) ez erős idegengyűlölettel is párosul. Németország a kulcsa mindennek. Ha ott hatalomra kerülne valami jobboldali erő, mondjuk az NPD / DVU, amire van is esély, akkor az támasza lehetne más országoknak, senki nem maradna egyedül. Mert ha itt Magyarországon rendszerváltás történne, akkor valószínűleg három napon belül tankok tipornák el a magyarok szabadságát, nem orosz, hanem román, szerb és szlovák tankok.


Visszatérve a nyugatra nem tudom, hogy mikor vált ki reakciót (ellenforradalmat) a nyugati világ dekadens haláltusája. Mert ahogy az első világáháború után az emberek reakciója váltotta ki a nemzeti szocializmust, fasizmust, a hungarizmust, falangizmust és még folytathatnám, úgy most se mehet végbe forradalom ellenforradalom nélkül (itt a forradalom szót negatív értelemben használom). Minden csak idő kérdése. A háttérhatalom minnél gyorsabban hajtja végre elképzeléseit, annál nagyobb lesz az ellenállás is. Ezt a víz alá nyomott gumilabdához tudnám hasonlítani. Ezt nagyon jól jelzi hazánk esete. Itt a legerősebb az ellenállás, itt ahol a leggyorsabban, legundorítóbban mennek végbe a mocskos dolgok. Ezért borítékolható, hogy 2010-ben a Fidesz nyeri választásokat, hogy valamennyire lelassuljon a modernizációs folyamat és kisebb legyen a reakció. Szerintem a Fidesz és az MSZP közötti választás ahhoz hasonlítható, hogy választani lehet, hogy a halálraítéltet főbe lövéssel, vagy akasztással végezzék ki. Ebben az esetben Hungária a halálraítélt. Nekünk mindent meg kell tennünk, hogy eltörjük a láncát az alvó oroszlánnak, mert ezen a saját életünk múlik.


Mindenesetre erős karokra, okos fejekre, szorgoskezekre, tiszta lelkekre és bátor tettekre van szükségünk.
Szebb Jövőt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk