width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Scall Fast Google+

2015. március 12., csütörtök

Scall Fast Google+

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+
SF

Csecsen muzulmánok bosszúja, vagy atlantista érdekű titkosszolgálatok, esetleg szerelmi szál állhat ...
3/11/2015 8:48:01 PM

Csecsen muzulmánok bosszúja, vagy atlantista érdekű titkosszolgálatok, esetleg szerelmi szál állhat a háttérben. Sok ellensége volt Nyemcovnak, aki halálával inkább ártott Putyinnak mint életével. Annyira nem volt jelentős 'tényfeltáró' ugyanis.

http://www.echotv.hu/korrektura-2015-03-06-korrektura-1-resz

A Nyemcov-gyilkosság. A nyugati sajtó előszeretettel hangoztatja, hogy maga Vlagyimir Putyin orosz elnök áll a gyilkosság hátterében. A különböző spekulációk az emberölés ügyében. A Buda-Cash-botrány. Az ügy politikai vetülete, de valójában mi is lehetett a trükk? Mindig megússzák azok, akik milliárdokat lopnak el? A korábbi hasonló ügyek fényében most sem lehet még tudni, hogy mi is lesz az elkövetőkkel.

http://www.echotv.hu/korrektura-2015-03-06-korrektura-2-resz

Az olaszok Dél-Tirol mintájára autonómiát adnának a kelet-ukrajnai orosz területeknek. Mondták ezt Moszkvában, ahová egy nagy értékű üzleti megállapodás tető alá hozatala miatt utazott az olasz kormánydelegáció. Jé, ezért harcolnak a "szakadárok", a valójában csak életterüket és népcsoportjukat védelmezők.

Említik richard fieldet is, aki megint Putyinozott egyet amiért nem izoláljuk magunkat az oroszoktól gazdaságilag, annak minden kárát egyedül elszenvedve nomeg energiaellátás nélkül maradva, miközben az usa 25%-al többet kereskedilk Oroszországgal az idióta judeu oroszellenes szankciói óta. Field richárd, aki az lmp-hez járkál, pénzzel is támogatja a liberális pártot, szerinte a Jobbik "sötét oldal". A gyöngyöspatai cigó csőcseléket buszoztatta ez a magyargyalázó amerikai zsidajlibsi. Írt róla a kuruc, miféle szemét is ez :

https://kuruc.info/r/6/96688/

2011 tavaszán történt : "A Véderő nevű szervezet péntek reggel kiképzőtábort nyitott Gyöngyöspatán. A Vöröskereszt buszokkal vitt el a településről közel 300 nőt és gyereket. A rendőrség megfigyel. A cigányok menedékjogot kértek az USA-tól és Kanadától. Orbán Viktor miniszterelnök szóvivője szerint hazugság, hogy menekítési akció történt, Szijjártó Péter szerint a cigányok csak üdülni mentek." Esze állítólagos öngyilkossága akasztás, tanú nincs és igen valószínűtlen is hisz' nem készült erre - viszont ott abban a cigányfaluban történt - azok akasztották fel!!!

A Fidesz és az MSZP kéz a kézben kódolta bele a rendszerbe a brókerbuktát

http://youtube.com/watch?v=ez9DYETY8ic

Öt évente csak egyszer ellenőrizték a brókerházakat. A Postabank idején már lejátszódott ugyanez. A Buda-Cash után a Quaestor is bajban. A több százmilliárdos kárt banki alapokból fedezné a Jobbik.

Kapitalista közgazdaságtani elméleteket kidolgozók és a józan ész szerint is, csak akkor működhetnek jól a pénzügyek és a gazdaságok, ha minden szereplő tisztességes. Szerintünk most így van? Nem úgy látni. Nincs bizalom tehát nincs üzlet, a bankban sincs biztonságban a pénz, amúgy se kamatozna semmit. Gazdaságban meg nem éri meg dolgozni, nem fizet a megrendelő (körbetartozások, építőipar!), mennek el az emberek innen dolgozni külföldre, nem élnek meg tisztességesen, nincs semmi értelme ennek a vadkapitalista rendszernek. Virágzik a csalás, az értékteremtés nélküli jövedelemszerzés. Árubemutatók, mlm, egészségnapok álorvosokkal, a túlárazott álgyógyszerek azaz "csodaszerek" biznisze, egymástól koldulás vagy lopás az összes ilyesmi. Ettől nem lesz több a gazdaságunkban, olyan mintha a koldusok egymástól koldulnának vagy lopnának. Normális vállalkozáshoz tőke nincs és a kereslet is alacsony, a vállalkozás indításától, bevételtől függetlenül fizetendő adók viszont magasak.

A ballib médiacsicskásai szerint magas a minimálbér, túl sokat fogyasztunk, sok a kiadás egészségügyre és oktatásra, nem kell a rezsicsökkentés meg ilyenek. Lószart! A magánhatalmi lopás a sok, közhivatalok szintjén korrupt a rendszer. Az eggyel lejjebb van a kormány szintjénél, viszont oda nem is választók juttatják az embereket - rég tisztogatást kellett volna tartania a kormánynak, köztisztviselőket átvilágítani az összes állami nyomozási lehetőség felhasználásával. Zsarolhatók-e előéletükkel vagy jelen dolgaikkal kapcsolatban, magánvagyonukat felmérni de nem ám holmi önbevallással + a családjukét is, vannak-e cégeik, részvényeik, összeférhetetlenségeik stb. Létezik C típusú átvilágítás, az is elég alapos.

A láthatatlan kéz, amit Adam Smith említett, leginkább lop, mint a bankok áldeviza hiteleikkel, egyoldalú szerződésmódosításaikkal. Brókercégek, befektetési alapok a legújabb balhés ügyek főszereplői, akik elsikkasztották betéteseik pénzét, vagyis az a pénz sosem létezett mert fedezetlenül adták ki az értékpapírokat. Mostanság ezek derülnek ki, dől a dominó. A liberalizmusnak, deregulációnak, szabályozatlanságnak és ellenőrizhetetlenségnek csak rossz következményei vannak, minden megy széjjel. Nem 5 évente kell ellenőrizni! Egy átlag zöldségest évi kétszer megadóellenőrködnek, akkor a bankokat sé brókercégeket miért hanyagolták ennyire? A szocionista kormány után pincétől a padlásig teljeskörű ellenőrzés kellett volna, még 2010 májusban - júniusban! Lehetett tudni akkorra már, hogy megbízhatatlanok!

Ha maguktól nem tisztességesek a komolyabb vagyonnal, befolyással, hatalommal bíró emberek, komolyabban ellenőrizni és büntetni kell őket. Az adóbevétel, nem árt.

Ezek a quaestor, hungaria, random stb. nem magyar pénzintézetek hanem közönséges bűnözők. Van 100% állami tulajdonú bank? Eladták antallék és a szocik még rég mindet. Bank és biztosító csak állami szabadna létezzen, annyira jövedelmezőek hogy a legmélyebb válságban is növelni tudták nyereségességüket. Minél rosszabb az embereknek, annál jobb a bankoknak. Ha gyakorolhatná és ellenőrizhetné a pénzkibocsájtást az állam, és csak ő bankolhatna, akkor nem 27%-os áfából és csipszadóból, meg a többi, összeadódó és ránk áthárított "kisadókból" kellene összekaparnia a bevételét az állami közfeladatok finanszírozásához.

Úgyis mindig mi fizetünk, a bankokat kisemberek pénzén segítik ki. Amikor a bankok, befektetési alapok köztük magánnyugdíjpénztárak 2008-ban fedezetlen usa-beli kötvényekkel eltapsolták a pénzt. Konszolidáció címén ingyen megkapták az állam százmilliárdjait. A befektetők, betétesek, reálgazdasági szereplők, önkormányzatok mostani kártalanítása is állami pénzből történik. Részben sajnos a seviza deviza hitelesek segítsége is az államot terheli. Pedig az egészet a ! kezdettől fogva rosszhiszemű ! bankokra kellett volna terhelni! A tolvaj sem reklamálhat ha vissza kell adnia a lopott holmit, és állnia kell a büntetést is.

A károkat az állam állja, a haszonból semmit sem látunk. Annyi költséget felszámol a bank, gyakorlatilag negatív kamat van. Vegyük ki az összes pénzt a bankból, élve a havi 2 ingyenes készpénzfelvéttel, mi nem vesztünk vele semmit.

Uzsorahiteleiknek nincs tőkefedezete, mint most kiderült. Magyar embereknek kell majd többet dolgozni kevesebbért, hogy a szabadkőműves jogi és banki maffia által kilopott pénzt visszategyék. Ennyivel kevesebb jut közfeladatokra, szociális hálóra, oktatásra és egészségügyre, utakra meg mindenre. Így nehezíti a neolib zsidó bűnszövetkezet az emberek életét!

Tudatosan tisztességtelenek, a lebukásra készülve csődöt jelentenek, és kilopják a cégeikből minden vagyonukat, felelősség semmi csak az extraprofit a csalássorozataikból.

Élősködő, semmi értéket nem teremtő bankárbibsák brókertetvek. Ez így garázdaság, nem pedig gazdaság! Kolumbiai nyakkendőt hordjanak az ilyenek! Nyelvet ki a nyakon.

Az a szomorú, hiába rendőrség, nemzetbiztonság, Pszáf, interpol, és más komoly nyomozati szervek, a korrupt és szervezetten bűnözőkkel teletűzdelt gazságszoláltatók helyett senki nem hozhat ítéletet. A betétesek vagyonát elúsztató tolvajokat egy darabig vizsgálgatják, tárgyalgatnak a bíróságokon, jó sok halasztással, majd felmentik mindet, sőt a nagyfőnököket még ennyire se fogják meg mert egyszerűen nem tudják kicsodák. Kajmán szigeteki offshore cégek, cím híján elérhetetlenek, hamis iratokkal és / vagy egy csöves nevén van az egész. Kérdés, miért végezhet gazdasági tevékenységet egyáltalán olyan társaság, ami nem utolérhető, elszámoltatható, felelősségre vonható?

A hatalmi ágak külön vannak választva, ebben a libsi rendszerben az igazságszolgáltatás a bűnözőké! Fékek és ellensúlyok rendszere. Külföldre országot feljelenteni járó liberálcion spiclik módszere.

 

A neolib rendszerben akkor se vagyunk biztonságban, ha sokat keresünk és vagyonunk van. Ellopja a bank...
3/11/2015 7:53:00 PM

A neolib rendszerben akkor se vagyunk biztonságban, ha sokat keresünk és vagyonunk van. Ellopja a bank. Rossz a közbiztonság is, bűnt pártol az ügyész, szocion maffiózót ment fel a bíró, nem védhet a rendőr tisztességes embrreket, mert feljelenti a tasz + helsinki bizottság rasszizmusért...

Ki lesz fosztva az emlegetett amerikai középosztály is, csak idő kérdése. Mindent megzabál a rákos daganat módjára terjeszkedő, nemzetközileg szervezett magánhatalmi és erkölcsöt, tisztességet hírből sem ismerők bűnbandája.

Arrogancia? Az, és mert máshonnan már nem tudnak elvenni, nekiesnek mindenkinek akit elég gyengének gondolnak ahhoz hogy leigázzák majd kirabolják. A birodalmiak, a szövetségiek, talmudista ószövetségesek. A nemzetállam, az pl egy texasi postás, de semmi beleszólása az ország ügyeibe. Épp mint amennyire mi irányítjuk a fideszt vagy gyurcsányt! Nulla rájuk a befolyásunk, sajnos, a híres társadalmi ellenőrzés ennyi a köztársasági liberális demokráciában. Nekünk legalább van választásunk, nem két egypárt van mint tengeren túl, hanem ott a Jobbik. ;)

http://www.flagmagazin.hu/gazdasag/bogar_laszlo_a_birodalom_alkonya

Bogár László: A birodalom alkonya

gazdaság 2015. 03. 10.

A második világháború óta lezajlott hetven év során az Amerikai Egyesült Államok egyértelműen a világ ura volt.

Ma is az, de az ezt megalapozó jaltai egyezség összeomlani látszik. Joggal vetődik fel azonban a kérdés, mi a baj, miért válik egyre képtelenebbé az „amerikai birodalom" globális uralmi funkciónak betöltésére. Először is azt kellene rögzíteni, hogy minden birodalom addig képes hatalmi pozícióját sikeresen megtartani, amíg az általa uralt entitás belső erőforrás-áramlásának dinamikus egyensúlyát képes fenntartani. És mivel e birodalom által uralt entitás ma az egész világ, így azt kellene szemügyre venni, hogy a világ erőforrás-áramlási rendszerét miért képes egyre kevésbé sikeresen „üzemeltetni" a birodalom.

Az teljesen természetes, hogy minden birodalom erőforrásokat szív el a perifériáktól a birodalmi központ felé, ám a rendszer hosszú távú dinamikus egyensúlyának fenntartása azt követeli, hogy az elszívás intenzitása ne veszélyeztesse a perifériák elemi szintű működését. És azt, hogy az elszívott javak ne csupán a birodalmi elitek hedonista vágyainak kielégítését szolgálják, hanem ezek segítségével sikeresen legyen képes működtetni az egész birodalom komplex önújratermelési rendszerét.

Ha alaposabban megvizsgáljuk e két alapvető kritérium érvényesülését, akkor azt tapasztalhatjuk, hogy az amerikai birodalom, akárcsak a császárkori Róma, nemcsak erre nem képes már, hanem hogy katasztrofálisan hibás döntéseivel éppenséggel saját magát számolja fel, méghozzá egyre nagyobb intenzitással. Lássuk, hogyan.

Ha megvonjuk az elmúlt hetven év mérlegét, azt láthatjuk, hogy nagyjából ennek az időszaknak a felétől, a hetvenes évek végétől számítva, különös mintázatok jelennek meg a birodalom működésében. Nagyjából itt kezdődik el az a patologikus magatartás, amelynek lényegét legutóbb a tekintélyes Cato Institut vezető elemzője, Doug Bandow fogalmazta meg a nem kevésbé tekintélyes Forbes magazinban. Azt írja, hogy nagyjából a hetvenes évek végétől kezdve, az amerikai birodalmi elit egyre arrogánsabbá válik, egyre természetesebbnek tekinti, hogy a világ bármely pontján, bármikor, bármibe beavatkozhat, és teszi mindezt úgy, hogy az általa fennen hirdetett nyugatias demokrácia legalapvetőbb elveit is cinikusan figyelmen kívül hagyja. És mindeközben egyre inkább az válik jellemzővé, hogy akárhol is avatkozik be, a helyzet ettől a beavatkozástól egészen biztosan megromlik. Példa erre az egész közel-keleti helyzet, a nyolcvanas években az iraki–iráni háború kiprovokálása, Haiti, Szomália, Afganisztán súlyos fiaskója, a „színes forradalmak" a volt Szovjetunió térségeiben, önkényes etnikai elvek alkalmazása a Balkánon, az „arab tavasz" katasztrofális következményei.

Valahogy meg kellene tehát értenünk, hogy mindez miért történik. A legvalószínűbb ok az, hogy végzetesen felborulni látszik a világbirodalom erőforrás-áramlási rendszerének belső rendje. A tökéletesen átgondolatlan, vagy legalábbis annak látszó, stratégiai lépések óriási hadászati kiadásokat igényelnek. Nagyságrendileg ez már évente csaknem ezermilliárd dollárt tesz ki. Az exponenciálisan növekvő „üzemelési" költségek nyomán békeidőben példátlan államadósság alakult ki, és növekszik egyre gyorsabban, mert ugyan Amerika egy „nemzetállam" és „birodalom" egyszerre, de költségvetése csak a „nemzetállamnak" van, hisz a „birodalom", mint tudjuk, „nem létezik", vagy legalábbis csak a „gyűlöletbeszélők" és/vagy összeesküvés-elméleteket gyártók fantáziájában.

Így aztán a birodalom rohamosan növekvő kiadásait is a nemzetállam Amerikának kell megfizetnie. És mivel megszorításokra nem kerülhet sor, hisz akkor szertefoszlana az „amerikai álom", és feltehetőleg eléggé ingerülten reagálna az az amerikai közép- vagy inkább felső középosztály, amelynek jövedelmei körülbelül háromszor akkorák, mint ami e teljesítményért piaci alapon járna, a kör bezárul. Arról már nem is beszélve, hogy nagyjából háromszázmillió lőfegyver van e társadalmi szegmens háztartásaiban, ami elég vészjósló fejlemény. A több mint kétmillió börtönlakó fogva tartása pedig már így is meghaladja Magyarország egész éves nemzeti jövedelmét. Egyre súlyosabb helyzetet teremt az is, hogy a dollár mindezek nyomán egyre kevésbé képes korlátlan hatalmú „világpénzként" működni, így az egyre gátlástalanabb globális pénzhatalmi oligarchia próbálja a birodalom finanszírozási hátterét biztosítani. Vagyis egyre inkább a hanyatló, széteső birodalmak korszakát idéző helyzet, „ördögi kör" van kialakulóban.

A perifériák egyre gátlástalanabb kifosztása növeli a lokális feszültségeket. A birodalmi elitek erre adott válaszainak hibás reakciómintái egyre patologikusabbá teszik a helyzetet, így aztán az egyre átgondolatlanabb, ingerülten meghozott döntéseikkel, rendkívül költséges módon valójában még rosszabb helyzetbe hozzák a világot, és benne magát a birodalmat is, mint az annak előtte volt. Mindez a perifériák még brutálisabb kifosztását igényli, ami még nagyobb lokális feszültségeket vált ki, és minden kezdődik elölről. A történelem nem nagyon ismer példákat arra, hogy ezekből a végzetes öngerjesztő örvénylésekből bármely birodalom képes lett volna kiszabadulni. Világunk tehát nagyon veszélyes korszakba lépett. Minden lokalitás elemi érdeke, hogy józan és megfontolt döntéseivel próbálja ellensúlyozni a birodalmi hanyatlás pusztító következményeit.

Bogár László – magyarhirlap.hu

 

Az origós szennyújságírás előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett...
3/11/2015 6:48:05 PM

Az origós szennyújságírás előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett brutális hazugságai korrigálva:

http://www.atillaakademia.hu/hirek/az_atilla_király_akadémiáról_feketén-fehéren

"A politikai korrektség ugyanis valójában csupán globális véleményhatalmi diktátum, egy a sokféle lehetséges világértelmezési logikák közül. Ám egy olyan értelmezési keret és fogalomkészlet egységéből összeálló elbeszélési mód, amely abszolút monopol helyzetével gátlástalan cinizmussal visszaélve, korlátlan világuralmat gyakorol.

Liberalizmusára, toleranciájára büszke, harsányan elítéli a kirekesztés minden formáját, miközben végletesen intoleráns, kirekesztő; és kegyesen megengedi, hogy mindenki azt gondolja és tegye "szabadon, amit szabad", mármint amit ő "szabadnak" tart. És mindeközben folyamatosan gyártja azokat a mérgezett hamis fogalmakat, mint az antiszemitizmus vagy a rasszizmus [vagy éppenséggel nőgyülölet, Haynau- és Habsburg-imádat - a szerk.], amelyek csak látszólag létező fogalmak. "Előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, különös kegyetlenséggel" éppen azért születnek meg ezek a fogalmak, hogy segítségükkel az emberi közösségeken belül, illetve ezek között mesterségesen gerjesztett gyűlöletet keltsenek."

 

Liberális áltabudöntögetők, mennétek neki a libsi, cionista, atlantista álszenteknek, másnap már nem...
3/11/2015 1:18:51 PM

Liberális áltabudöntögetők, mennétek neki a libsi, cionista, atlantista álszenteknek, másnap már nem lenne munkátok. :P

Nem vicces, nem menő, mindig egyfele, jobbra ütő agitprop sass kabaré színvonal

Bayer Zsolt: Lózoli

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_lozoli

A politikacsinálást úgy kezdte, hogy bejelentette: emigrál. „Masturbation can be fun." Körülbelül ennyi ragadt meg Lovas Zoltán fejében a világ dolgaiból. Erről szól egész szánalmas, felesleges és ostoba élete.

Kezdetben még nem értette. Csak azt vette észre, hogy soha nem izzad le a hölgyválaszon, és az iskolai mulatságokon egyedül támasztja a falat.

Messzebb volt tőle egy kikapcsolt melltartó, mint a Csomolungma. Vett magának egy csomag kotont 1960-ban, tavaly dobta ki, és úgy döntött, inkább csinál politikát.

A politikacsinálást úgy kezdte, hogy bejelentette: emigrál. Aprócska örömtüzek gyúltak erre a hírre szerte a hazában, sok helyütt táncos mulatságok szerveződtek spontán, másutt hálaadó szent misét tartottak, és gyertyát gyújtottak. Mert hogy elmegy innen a Lózoli, az anyja keservébe végre. És nem fog többé a nők arcába lihegni, nagyon közelről, 1960-ban vásárolt kotonját szorongatva a kezében.

Aztán Lózoli mégsem emigrált. Vett inkább még egy csomag kotont, és megalapította a Demokratikus Kerekasztalt.

Bejelentette, hogy március 15-ig ad haladékot az Orbán-kormánynak, aztán… Hát igen. Nem egészen világos, hogy mi lesz aztán. A Lózolit ismerők állítják, ha március 15-én mégsem távozik az Orbán-kormány, Lózoli elmegy egy kuplerájba végre. Annál is inkább, mert Lózoli szerint a nők, akik sohasem feküdnének le vele, mind büdös kurvák.

A kormánybuktatást is ezen a vonalon erőlteti a Lózoli. Mivel közeledik a nevezetes nap, vagyis március 15-e, hát beleerősített a politikacsinálásba. Csütörtökön például eddigi pályafutásának legnagyszerűbb, legötletesebb, legízlésesebb, leggusztusosabb akciójával rukkolt elő: felrakta a Facebookjára három nő fényképét, nevezetesen Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Rogán Gaál Cecília és Vajna Tímea képét. Az első nő Budapest alpolgármestere, a másik kettőről talán már kitalálták: egyikük Rogán Antal, másikuk Andy Vajna felesége.

A képek fölé pedig odaírta Lózoli a következő mondatot: „A nemzeti szajhaverseny dobogós helyezettjei".

Sokáig nézegette Lózoli a három képet, nézegette a művét. Csettingetett, lágy nyála folyt, mintha citromot nyalogatna, szorongatta zsebében az új, a még reményteli csomag kotont, és egyre hangosabban lihegve elénekelte élete himnuszát:

„Masturbation can be fun."

Amikor végzett, elégedetten gondolt arra, hogy ez most végre igazán ő. Ez szánalmas, felesleges és ostoba élete főműve. És végre csinált politikát. Bátrat, modernet, könyörtelent. És ha ezután sem mondd le az Orbán, akkor nincs tovább…

Egy bizonyos szemszögből vizsgálva ezt az egészet, Lózolinak persze teljesen igaza van. Hiszen Ortega már írt őróla:

„…a ma uralkodó ember primitív lény, egyfajta Naturmensch, aki a civilizált világból lép elő. A világ civilizált, lakója ellenben nem: meg sem látja a világban a civilizációt, s úgy kezeli, mintha természet volna. (…)

A tömegember valóban primitív lény, aki a kulisszák mögül surrant be a civilizáció ősi színpadára."

A Mester 1930-ban írta ezt, és fogalma sem lehetett arról, hogy eljön még az a bánatos pillanat, amikor Lózoli is be fog surranni. És lesz neki Facebookja is…

S így járt Benda mester is, aki már 1927-ben megírta az Írástudók árulásában ezt:

„…kimondhatjuk, hogy ma az emberek soha nem tapasztalt alapossággal és tudatossággal vállalják a lét önzetlen vagy metafizikai formáival szemben – sőt épp e szembenállás révén – a létnek reális és gyakorlati formáit."

Tudom-tudom, ez így kissé bonyolult, de Lózolira mint konkrétumra lefordítva mindössze annyit jelent, hogy Lózoli besurrant a civilizáció ősi színpadára, és szexuális frusztrációjából és nyomorúságából politikát farigcsál, ráadásul a lehető legszélesebb nyilvánosság szeme láttára. Mindeközben lihegve énekli a masturbationt, szorongatja kotonját, mi meg nézzük. Mert nem tudjuk nem nézni. Szomorú ez, mindannyiunknak. És nem is nagyon van megoldás. Se feloldás, se katarzis. Szebb és férfiasabb időkben legalább lehetett ilyenkor párbajozni, például a férjeknek. Na de párbajozni egy Lózolival? Ugyan… Talán egy büdös nagy pofon, az marad. És az ki is jár ennek a beteg prosztónak.

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

 

Miskolcon nem lesz telep - felszámolás! http://1.bp.blogspot.com/-VKADgiuVBDA/VQBjD7yT57I/AAAAAAAABHY...
3/11/2015 10:52:30 AM

Miskolcon nem lesz telep - felszámolás!

http://1.bp.blogspot.com/-VKADgiuVBDA/VQBjD7yT57I/AAAAAAAABHY/u-7k0ql7_mk/s1600/telepfelszc3a1molasno-719332.jpg

Kellenek a zsidesz szavazók, a képen láthatóhoz hasonló rokonházasságból született bűnözők, segílyes állatok is megfelelnek a célra ha már épeszű magyar ember se a ballibre se a fideszdsz-re nem fog szavazni. Minek is? Újgazdag, privatizációból + egyéb lopássorozatokból megtollasodott neoliberalizmus párti oligarchák és atlantista cionisták pártja, ugyanúgy usrael seggnyaló, anticionista tüntetést és mozgalmat betiltó, valódi nemzeti oldalt fenyegető, mazsihisszel lepaktáló, zsidó lázárokkal, zoltai gusztáv féle mazsihisz vezér munkásőrökkel és egyéb régi kisz-esekkel, mszmp-sekkel teletűzdelt valami? Fidesz az egy "Néppárt" de melyik az a nép, hát a magyar biztos nem!

A kdnp is egy röhej, harrach meg surján egyszerűen megy arra amerre a fidesz liberálisai mutatják. Ahogy felszólalnak a Házban, szerepelnek a médiában, surjánnak napi hírlevele is van, ezek mindent és mindennek az ellenkezőjét képesek megmagyarázni.

A Szaniszló Ferencet leszélsőségesező, nmegalázó "nem ismertem a munkásságát" államtitkár balog zoltánnak meg nem cigány padtársa volt, hanem egy tükör volt a falon a padja mellett. :P

A máltai se egy makulátlan banda, "jó" vadliberálisként főleg lumpeneket toboroznak hogy eltartsák elszállásolják őket, utánuk felveszik az eu és az államok adófizetőinek pénzeit, aztán egész nap isznak meg kötekednek, koldulnak, utcára sz*rnak hugyoznak, sőt : mennek lopni és betörni orgazdák megbízásából. Mi vesztenivalójuk van, megtehetik, liberális anarchiában a bűnözőknek van szabadságuk és a normális emberek szenvednek a rend hiányától. Kell ez nekünk? Valami tanyán dolgoztatnák őket inkább! Erről a fajta nyomorról igenis az tehet csak és kizárólag aki benne van, és ez vonatkozik a fidesztől ingyenlakásokat kapó lumpen cigánybűnözőkre is. Gyerekkoruktól antiszocializálódtak az erőszakra, élősködésre. Engedékenynek lenni azzal a félállati szintű primitív csürhével ami csak az erőt, erőszakot, kényszert tiszteli, a magyar társadalom ellen elkövetett bűn!

Jezsuitáktól jó nem várható, és ezek a máltaiak azok. Fidesz meg ugyanúgy liberális párt, csak a retorika nemzeti, de sokszor még az se.

Krizáék őszödi beszéde: nem lesz telepfelszámolás, de ezt a választások előtt nem lehetett elmondani

https://www.youtube.com/watch?v=b74UfhFciBQ

Mindez egy, a miskolci Jobbikhoz eljuttatott hangfelvételből derül ki, amelyen a Máltai Szeretetszolgálat egyik munkatársa többek között elmondja: a választások előtt nem lehetett elmondani, mi igaz és mi nem a telepfelszámolásból, a hosszú távú tervek között azonban nem a számozott utcák bontása szerepel, hanem a lepusztított lakások felújítása, újabb felzárkóztató programok indítása Lyukóvölgy és az Avas mintájára, valamint az, hogy a jelenlegi lakók a számozott utcákban kapjanak új lakhatási lehetőséget felújított ingatlanokban.

Jakab Péter szerint a hangfelvétel a Kriza-féle városvezetés őszödi beszéde is lehet, hiszen azon a város egyik legfontosabb partnerszervezete vallja be, hogy nem kívánják felszámolni a számozott utcákat, ezt azonban a választások előtt nem lehetett elmondani. Vagyis a telepfelszámolással kampányoló Kriza Ákos úgy nyerte meg a választást 2014-ben, ahogy Gyurcsány 2006-ban: az emberek megtévesztésével. A Jobbik frakcióvezetője hangsúlyozta, az elmúlt egy évben a Fidesz gyakorlatilag kiszervezte a miskolci nyomortelepeket a Máltainak, 150 millióval támogatva a szeretetszolgálat felzárkóztató programjait. Vagyis, amit a Máltai mond, nagy valószínűséggel az lesz a telepek jövője.

Miskolcon bebizonyosodott, hogy nincs telepfelszámolás, ezt már Pakusza Zoltán a terület választókerületi elnöke mondta. Hozzátette, abban nem kételkednek, hogy a stadion melletti három utcát le fogják bontani, de immár abban sem, hogy a többi utca megmarad, sőt a házakat előbb utóbb fel fogják újítani, hogy azokat az együttélésre képtelen személyek újra putrikká züllesszék. A Jobbik számtalanszor elmondta már: az adóforintok számolatlan költése helyett be kell vinni a törvényt a telepekre. A Máltai által megvalósítandó „jelenlét" program eredményeit Lyukóvölgyben meg lehet tekinteni, ahol erre már több tízmilliót költöttek el „láthatatlanul" – mondta a Jobbik politikusa. Szerinte amíg a Fidesz nem fogadja meg a Jobbik javaslatát, ugyanazokat a köröket fogják futni: a város felújít, a helyiek lepusztítanak, a város elbont. Eközben a tisztességes emberek élettere folyamatosan csökken.

A Jobbik miskolci frakciója szerint a jelenlegi városvezetésnek – hacsak nem akarják tovább járni Gyurcsány útját, aki az őszödi beszéd ellenére miniszterelnök maradhatott – le kell mondania, hogy a miskolciak a valós tények ismeretében dönthessenek Miskolc jövőjéről.

 

Minden esetben az állam, tehát az adófizetők állják a bankszektor veszteségeit. Akár bank - konszolidációról...
3/11/2015 10:08:45 AM

Minden esetben az állam, tehát az adófizetők állják a bankszektor veszteségeit. Akár bank - konszolidációról azaz feltőkésítésről, akár a betétesek kártalanításáról van szó, mindenre az állam ad garanciát. Fizetjük a pénzintézeteket ellenőrző testületeket is, aztán csak most fedezték fel a lopás - csalás sorozatot. Ami nem 5 éve, hanem sokkal régebben kezdtek. A gyanúsítottak közt ezúttal is főleg zsidós nevekkel lehet találkozni, már akit mernek megnevezni a "hivatalos" és kereskedelmi médiában.

Csak jogállam van, de hát a rákosi rendszer is az volt. Valami írott jog van, aztán aszerint megy minden, ahogy azt értelmezi a hatalom. Nem azt jelenti, hogy igazságos vagy népbarát rendszer, csak hogy jogszerű vagy a jogszerűség látszata megvan, a bizonyítékok híján. A bűnözők szervezett csoportjai nem arról híresek, hogy dokumentálnák tevékenységüket.

De akkor a haszon miért lehet, minek legyen privát? Nekünk csak a kára jut a liberális kapzsiságnak, felelőtlenségnek, a kidurranó spekulációs lufinak! Megint az van, jogtalanul bocsájtottak ki fedezet nélküli pénzt érték(telen)papírok formájában a bankok és "bankszerűségek" brókerházak, befektetési alapok.

"Zsidóhoz" azaz bizonytalan hátterű cégekhez senki ne vigye a pénzét, a többi hasonló bank vagy brókercég is lehet sáros, sorra buknak le. Szocionista maffia ez, igen, aklkor lazították fel az ellenőrzést. Az is igaz, fidesz meg sz*rt rá, az MNB-nél most valakik ráálltak az ügyre nagyon, ez azért jó. Csak sajnos ez egy maffia, szabadkőműves jellegű szervezetként be vannak épülve a jogszolgáltatás és politika gépezetébe, az ős régi szintén szoci kulcsár attila-s brókerbotrány tárgyalásai még most is tartanak. Börtönben emiatt senki sincs. Mint ahogy gyurcsányt se ítélték el a számos népellenes bűnéért, többi gané szoclib is kisétált a börtönből, még volt aki kártérítést is kapott. Pedig lopott, és van rá bizonyíték.

Ilyen disznóságok lelepleződésétől és a jogos népharagtól való félelem miatt hazudik a jobboldalról folyamatosan a ballib. Akiknek már a fidesz is náci, a pedig csak rendpárti Jobbikot a tolvaj libsák gazemberek szélsőségesnek hazudják egyenesen. Mert elszámoltatná az állam és az emberek megkárosítóit! Ahogy az teljesen normális lenne egy nem következmények nélküli országban.

Újabb részletek derültek ki a Quaestor-botrányról

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/03/11/ujabb-reszletek-derultek-ki-a-quaestor-botranyrol/

Miután a Quaestor Financial Hrurira Kft. – a cégcsoport kötvénykibocsátó cége – hétfőn öncsődöt jelentett, a Magyar Nemzeti Banknak (MNB) hivatalból kell vizsgálatot indítania a kötvényforgalmazónál, a Quaestor Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Zrt.-nél. A jegybank felügyeleti biztost rendelt ki.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden azt közölte, hogy részlegesen felfüggesztette a Quaestor Értékpapír Zrt. tevékenységi engedélyét, és még kedden kirendelhet egy felügyeleti biztost az intézményhez. Utóbbira napközben sor is került. Késő délelőtt a BÉT is felfüggesztette a brókercég kereskedési jogát a BÉT-en.

A Quaestor kiemelte: ügyfeleiket tájékoztatják a csődeljárás menetéről. Kijelölnek egy csődbiztost a vagyonelemek értékesítésére, ez biztosítja az ügyfelek kifizetését. A Quaestor csoport másik három cége – vagyis a Quaestor Befektetési Alapkezelő Zrt., a Quaestor Idegenforgalmi és Kereskedelmi Zrt., valamint a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. – nem érintett az ügyben, ezek a cégek jelenleg is működnek – közölte a cég.

A külügyi tárca ugyanakkor közölte: azonnali hatállyal felbontja a szerződéseket – az isztambuli kereskedőház, valamint a moszkvai vízumközpont üzemeltetésére vonatkozó kontraktusokat – a Quaestor csoport elnök-vezérigazgatója, Tarsoly Csaba érdekeltségi körébe tartozó cégekkel.

Az MNB a Buda-Cash-botrány után kezdett vizsgálatokat a pénzügyi szolgáltatóknál. Erre a vizsgálatra válaszul vagy amolyan megelőző csapásként jött ki tegnap este a Quaestor közleménye az öncsődről. A közlemény azonban nem bontotta ki az igazság minden részletét – írja a 444.hu. A cikk szerint a jegybank vizsgálata több mint százmilliárdos csalássorzatra utaló nyomokat talált. A Quaestor körülbelül 60 milliárd forint értékben bocsátott ki vállalati kötvényeket az elmúlt években. Az utolsó kibocsátás éppen tavaly novemberben volt. A cég ezeknek a válallati kötényeknek hozott létre másodpiacot, amelyen az ügyfelei kereskedtek. A kötvényállományból éppen 5-6 milliárd járt le, amit a cég nem tudott kifizetni. (Ezt lehetne mondjuk a Buda-Cash-pánikra fogni.)

Az MNB szakemberei azonban azt találták, hogy a 60 milliárdnyi mellett van még 150 milliárd fiktív kötvény is, amit a felügyelet tudta nélkül, illegálisan bocsátottak ki – olvasható a 444.hu-n. Ez pedig már büntetőjogi probléma, nem is felügyeleti. Tehát a Quaestor MNB-engedély nélkül, illegálisan bocsátott ki kötvényeket. Ez majdnem olyan, mintha pénzt vagy mást értékpapírt nyomtatott (értsd: hamisított) volna – fogalmaz az írás.

Így csaltak

A gyanú szerint mindegyik brókercégnél adatokat hamisítottak: a Buda-Cashnél és a Quaestornál az informatikai rendszereket hamisították meg, a Hungária Értékpapírnál kockás füzetes módszerrel ment a csalás – mondta a hvg.hu szerint Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén. Ez utóbbinál az ügyfelek megbízása nélkül nyúltak a pénzükhöz a cég vezetői és munkatársai. A Hungáriánál körülbelül egymilliárd forint lehet a feltárt kár, de mivel a társaságnak volt egy kötvénykibocsátása is, így további 5-6 milliárd forinttal nőhet a kár összege.

A Buda-Cash-üggyel kapcsolatban Windisch elmondta, hogy gyanújuk szerint a brókercég hosszú idő óta meghamisítja a felügyeletnek és az ügyfeleknek küldött adatokat. Ez úgy történt, hogy több fiktív ügyfélszámlát nyitottak, és most 90-100 milliárd forinttal nem tudnak elszámolni. A csalás fontos eleme volt, hogy a fiktív számlákon az ügyfelek értékpapírjaival értékpapírügyleteket folytattak, anélkül, hogy erre megbízást adtak volna az ügyfelek. A csalás másik eleme az volt, hogy a brókerház felvett egy megbízást az ügyféltől, hogy vesz valamilyen értékpapírt, adott egy kimutatást, hogy megvette, valójában nem történt meg a vétel – olvasható a hvg-n.

napi gazdaság

 

Netanjahu dirigál, amerikai kongresszus megalázkodik Ahogy a zsidó utasításokat osztani jön Budapestre...
3/11/2015 8:57:39 AM

Netanjahu dirigál, amerikai kongresszus megalázkodik

Ahogy a zsidó utasításokat osztani jön Budapestre, úgy megy az usa-ba is! A cionista disznók letagadják, hgy volna bármiféle nemzetközi befolyásuk nyomást gyakorolni, aztán a világ legfelfegyverkezettebb államát (és nem a legfejlettebb demokráciáját) is így lekezelik.

Ennek a kirohanásnak ellenére megkapják az anyagi támogatást jövőre is. Tartsák el magukat az izraeliek, ha annyira tehetségesek a zsidók, ne ácsingózzanak az usa dollárok és haditechnikai eszközök formájában érkező, ellenszolgáltatás nélküli segítségre. Az aipac izrael - lobbi lefizet és zsarol, a camera spicliskedik az egyetemeken és máshol. Ahol mindenki individualista, egy kollektivista népcsoport mint amilyenek a zsidók is, a maguk javára csodásan kihasználhatják a társadalmi kohézió hiányát.

Mindig megkapnak minden támogatást. Csak mert sajnáltatják magukat arra hivatkozva, volt egyszer egy hollykauszt. Hol? Hát Hollywoodban. :D

http://www.echotv.hu/toresvonalak-2015-03-08-toresvonalak-1-resz

Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő beszéde az amerikai kongresszusban, amikor Iránt a nácikhoz hasonlította.. Az igencsak megosztó beszéd elemzése. Kiknek szólt valójában a felszólalás, a zsidó állam vezetője kiket akart befolyásolni?

http://www.echotv.hu/toresvonalak-2015-03-08-toresvonalak-2-resz

A Nyemcov-gyilkosság. Mi lehetett a valódi cél, ki állhatott a háttérben? Ki is volt valójában Borisz Nyemcov?

 

Magyar katonákat ne vigyenek külföldre, menjen háborúba az, akinek érdeke! Akármit állítanak az usraeliek...
3/11/2015 8:44:13 AM

Magyar katonákat ne vigyenek külföldre, menjen háborúba az, akinek érdeke!

Akármit állítanak az usraeliek légből kapva, aztán arra hivatkozva mennek a katonák + bombák, vagy még az se hanem Európát rángatnák bele a mocskos háborújukba. Az ellen az isis ellen, amit ők maguk hoztak létre!

Amúgy nemcsak a 444, a "hivatalos" közszolgálati emeregy rádió is eléggé egyoldalú : cionista, usa és izrael barát viszont amellett oroszellenes. Tehát nem független. Ilyen shiri zsuzsákkal nem is lehetne! Nemcsak zsidók, de izraeli állampolgárok is, Gyöngyösi Márton is csak ezt említette. Ezek nem a magyar államhoz húznak, hanem a cionizmus az életük.

Volt már ilyesmi. A katonai beavatkozást előkészítendő 2003-ban is eljátszották a cirkuszukat, aztán a fidesz is ugyanúgy megszavazta az iraki, afganisztáni katonai kiküldetést, ahol haltak is meg magyar katonák és egyéb körülöttük dolgozó szakemberek. Nem éri meg! Ez a zsidók háborúja, nem Magyarországnak kell benne áldozatot vállalnia. Aztán meg, az isis kifejezetten kijelentette ők nem ellenségei izraelnek. Izraelt se érdekli a hamis iszlám állam (mert az iszlám nem ilyen vallás, valahogy úgy, mint ahogy a hitgyüli se keresztény csak cionista biznisz - szekta), pedig máskor ennek a századáért már mentek bombázni.

Bizonyíték nincs, háborús uszítás van, és mindenért Putyint hibáztatják. Kezdettől fogva mondták az oroszok, a szíriai ellenzék fegyveresei usraeli segítséggel bírnak, mc cain járt is Szíriában, találkozott a vezetőikkel! Mint Ukrajnában, ahol nincs az a háztömböket szétágyúztató banderista terrorista akivel ne fogna kezet egy usraeli politikus, támogatnak ezek minden elvetemültet csak hogy az oroszokat üssék. És egypólusú világot akarnak, ahol Európa soha nem lehet sikeres! Energia híján nehezen is lenne, se Közel-Kelet se oroszok, mi marad? Csak az usa, esetleg izrael, de akkor ők szabják meg az árat, és azt is kapunk-e egyáltalán!

http://www.echotv.hu/vilag-panorama-2015-03-09-vilag-panorama

"Az Iszlám Államot valójában azok alapították, akiket az Egyesült Államok és Izrael támogatott. Most az USA próbálja menteni a menthetőt. Miből tudja az Iszlám Állam fenntartani magát? Miből van pénze? Honnan vannak a fegyverei? Miért akarja Washington, hogy mások harcoljanak az Iszlám Állam ellen? Egy nagy színjátékról van szó?"

Bayer Zsolt: A jó, a rossz és...

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_a_jo_a_rossz_es

jobbegyenes 2015. 03. 05.

Colleen Bell nagykövet asszony arra kérte a magyarokat, segítsenek neki eligazodni az országban és a nép lelkében.

Ennek érdekében adjanak tanácsokat, hová látogasson el, mit nézzen meg, mit egyen és igyon, hogy valódi fogalma legyen a magyarságról.

Akadt is egy kiváló alkalom az ismerkedésre, mégpedig a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja, amelyet minden évben február 25-én tartunk meg. Úgy is mint például a kommunizmus áldozatai, kivéve a kommunizmus tetteseit. A nagykövet asszonyt ebből az alkalomból meg is hívták a Terror Háza Múzeumba már két héttel az emléknap előtt. Személyes tárlatvezetést ajánlottak fel neki Európa egyik legjobb múzeumában, egy olyan alkalomból, amely a 20. századi magyar történelem legsötétebb időszakára emlékezteti a magyarokat.

A nagykövet asszony nem is válaszolt erre a meghívásra.

Ellenben a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján más programot választott. Ellátogatott a Holokauszt Emlékközpontba, ahol „Dr. Haraszti Györggyel, a kuratórium elnökével, Tóth Zoltán programigazgatóval és Kassai Ildikóval megvitatták az aktuális kérdéseket és az együttműködési területeket. A találkozó után Tóth úr körbevezette nagykövetünket a múzeumban". Az idézőjelek közötti rész a nagykövetség honlapjáról származik.

Azon a napon nem oda kellett volna mennie a nagykövet asszonynak. Ezer és egy okból nem, de ezeket most hagyjuk. A lényeg, hogy nem. De sebaj, a nagykövet asszony még felkereshet sok-sok fontos magyarországi emlékhelyet, és jövőre, a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján ismét szeretettel fogják várni a Terror Házában. Hogy megismerje azt, amiről nem lehet semmi fogalma, mert a világ szerencsésebb fertályán született. Még nem késő, még semmiről nem maradt le, tisztelt nagykövet asszony!

Ugyanez sajnos nem mondható el Richard Fieldről.

Richard Field lekésett már mindenről. Az oviban lekésett a habos kakaó-ról, kamaszként a csajokról, így lett belőle Röfi Golding szigetén. De az a legnagyobb baj, hogy születése pillanatában lekésett az észről is, meg a becsületről is. Így nem maradt más neki, mint szomorúan és kétségbeejtően ostoba dolgokat írni bele a világba, és ettől kéjeseket érezni. Jobb híján…

Richard koma most a saját internetes felületén írt egyet, és mindjárt Orbán Viktornak. Művének már a címe is jó, amennyiben felkelti az érdeklődést, de tényleg: „Orbán! Nyemcov vére a te kezeden is szárad!"

Na erre már tényleg felkapja a fejét minden halandó, mert sok-sok dolog jutott eszébe Nyemcov meggyilkolása kapcsán, például az, hogy ha rangsorolni kellene a lehetséges elkövetők (megbízók) körét, első helyen az ukrán, másodikon pedig az amerikai titkosszolgálat szerepelne. Ezt követné az ukrán modell féltékeny pasija, aztán mindjárt a 444.hu, azért, hogy az ott életjeleket mutató, a nem keresztségben „magyarip"-nek nevezendő furcsa probléma leírhassa ezt:

„Lehet, hogy a gyilkos azért járt így el, hogy teljesen úgy nézzen ki, mintha az állam ölte volna meg Nyemcovot. Ha viszont valóban az orosz titkosszolgálat intézkedett (amelynek Putyin maga is tisztje volt), akkor ez egy teljesen tudatos fenyegető üzenet a világnak. Kérdés, hogy lehet-e értelme egy ilyen üzenetnek."

Mivel pedig egy ilyen üzenetnek nem lehet semmi értelme, ugyanis Nyemcov az égvilágon semmilyen veszélyt nem jelentett Putyinra, ezért Putyin az utolsó, de a legutolsó, aki a Nyemcov-gyilkosság kapcsán eszünkbe jutna.

És a legutolsó után gondolnánk a magyar miniszterelnökre.

De nem így a mi szegény hülye Richardunk! Neki ugyanis egyből Orbán Viktor jutott eszébe. Gondolatmenete pedig lenyűgöző: „Nem fér kétség ahhoz", hogy Nyemcovot Putyin ölette meg, mégpedig azért, mert Orbán fogadta az orosz elnököt, „ezzel felbátorítva arra, hogy a gyilkosságot elrendelje, hiszen így már biztos lehetett abban, hogy teljesen mindegy, hány országot száll meg, hány újságírót börtönöz még be, hány politikai ellenfelét teszi el láb alól, Budapesten mindig szívesen fogadják majd". Esküszöm, hogy ez van leírva azon a bizonyos portálon (Budapest Beacon), és esküszöm, hogy a szerző Richard Field!

Amúgy ez tényleg világos, mint a nap. Putyin általában hetente ötöl ki valami hasonlót, de a végrehajtás előtt mindig felkeresi Orbán Viktort, és a beleegyezését kéri. Ha Orbán bólint, Putyin megkönnyebbülve hazautazik, és közli a végrehajtóival, hogy „oké, emberek, mehet a buli, Orbán rábólintott, és szívesen fog fogadni Budapesten" – és akkor mennek a gonosz bérgyilkosok bérgyilkolni, elfoglalni, bebörtönözni, megenni a bablevesből a csipetkét. Mert ma egy világpolitikai tényező maradt ezen a büdös, Richard Fieldet is önmagán hordozó világon: az Orbán.

Jövő héten várjuk a brazil elnököt, aki az Amazonas őserdeinek kivágására kéri a Főnök biccentését. Utána jön a Boco Haram, hogy elrabolhatnak-e egy újabb leányiskolát. Még a 15-i nemzeti ünnep előtt érkezik Obama, letenni az elnöki utasításra, tárgyalás nélkül likvidálandók listáját Orbán asztalára, és várva a jóváhagyást.

A listán rajta van Richard Field. Megbízható helyről tudom. Onnan, ahonnan ő tudja, hogy biztosan Putyin ölette meg Nyemcovot. Bizony, Obama rátette a halállistára szegény Richard barátunkat, mert van azért a világon akkora hülyebaromállat, akinek pusztán ezért pusztulnia kell.

Szarban vagy, Ricsi. De szerintem Orbán lehúz a listáról. Nekünk is jár némi szórakozás ezekben a nehéz időkben. Te segg.

Bayer Zsolt – http://magyarhirlap.hu

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk